"Give me five" Това е моя коментар по СИНЯТА тема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барселона - Левски
Collapse
X
-
Според мен загуба с 5:0 никога не може да се нарече достойна. По-добре да се бяха нареили пред вратата, а не да играят като на благотворителен мач. Ясно, че не можем да се надиграваме с барселона, ама поне да ги бяха поизпотили.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
wwweb
koolio написа:Според мен загуба с 5:0 никога не може да се нарече достойна. По-добре да се бяха нареили пред вратата, а не да играят като на благотворителен мач. Ясно, че не можем да се надиграваме с барселона, ама поне да ги бяха поизпотили.
Коментар
-
NPD написа:Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Така съм чувал да наричат ЦСКА лапетиите...От теб звучи несериозно и показва неуважение към ЦСКА. Айде ако не към ЦСКА, то към феновете му... Какво сме виновни ние, че ЦСКА според теб не е това което е било преди години? Аз колкото и да мразя, не харесвам или не симпатизирам един отбор, винаги му пиша името както си е. Respect is the name of the game.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
И аз не мога да разбера кви са тия простотий сега за ЦСКА... Паднали сте с 5 на 0 и пак сравнения, кво щели да ни направят "БешикТАШАК" и че не сме били като преди.. Кво значи тва. Та ние съвсем наскоро бихме Ливърпул, бихме Байерн.... Пак левскарска му работа. Сега става въпрос за вашия мач и че ВАС са ви размазали... Като мине утре нашия мач, тогава коментирайте колко сме били зле и не знам си кво... На вас ви напълниха торбата, не на НАСFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
wwweb
divaka написа:И аз не мога да разбера кви са тия простотий сега за ЦСКА... Паднали сте с 5 на 0 и пак сравнения, кво щели да ни направят "БешикТАШАК" и че не сме били като преди.. Кво значи тва. Та ние съвсем наскоро бихме Ливърпул, бихме Байерн.... Пак левскарска му работа. Сега става въпрос за вашия мач и че ВАС са ви размазали... Като мине утре нашия мач, тогава коментирайте колко сме били зле и не знам си кво... На вас ви напълниха торбата, не на НАС
Коментар
-
Спартак Москва паднаха 4:0 ,Шахтьор 4:0 ,прехвалените Олимпиакос с Ривалдо в състава отнесоха 4 !!!5-тарката на Левски ,дали 5 или 2 все тая !!!Дузпа 100% от гледната точка на съдията където беше по време на фаула ! червен картон на Тюран (задължителен ако я свири ) затова не я и свири ,а и Левски няма нужда от подаръци !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Нека злобеят бе. Те ще се пръснат от злоба че ЛЕВСКИ стана първият Български отбор пробил в шампионската лига в този му формат. Нека се радват на барса, нека се радват на челси нека се радват на вердер, ма тия отбори в близките 10 години не виждам начин да акостират в борисовата градина. Били действащия шампион. Браво. Били Баер. Пак браво. Ма нека сравним последните 5,10,15 години .. кой колко клубен коефициент е натрупал. Кой какво е направил. То не че някой е направил де, ама погледнете класирането в ранг листата на отборите. Левски 27. Знаете ли кога цска ще стъпи там? Може ама не тоя живот.
Коментар
-
Еми, не че съм ЦСКА-р, ама пък сега, вземете се сравнете и с Реал Мадрид, че то, и те паднаха...Айде, моля, загърбете пристрастията и дайте да си го кажем честно - отбора на Левски не струва и пет пари, не ни е местото там, дайте да си ритаме срещу Марек и Рилецо, че то, тия от европата ногу бият...Днес изчетох към хиляда мнения по форуми и насам-натам, видите ли, колко добри били Левски, ама що в мача не се виде тая работа, айде, молим ви се.... не е ясно.Никой не се сети да каже, че Левски се класира случайно, заради развитието на нещата в италиянската Серия А, никой не си призна, че това ужасно слабо отборче няма място в лигата, освен като донор на точки...Преди години се класирахме на 16-то място на европейското, сега ще се класираме на 32-ро в Лигата... Чи кво му йе, ние тва го моиме бе, баца!!!Ами, можеме го, ама не е ли време да си свалиме сините или червени очила, през които гледаме на тази тъй-велика игра и да си дадем сметка, че нищо не може да стане, докато първенството ни е в такова състояние и резултатите се решават с подкупи, а не на терена.Айде, аман от Левскари и ЦСКА-ри, дайте да си кажем честно, че българския футбол не чини и две стотинки!!!И аз ги обичам тия отбори, повярвайте ми, израстнал съм с тях. Тогава Реал, Челси, Барса и т.н. можехме да ги видим само на последната страница на вестник "Старт", но е факт, че любимите ни отбори са жалки карикатури и трябва да си го признаем. И дано това е първата крачка към шута по задника, който заслужават личности като Наско Сираков, Батето, Каката и не знам си кой още, които командват футбола в България и го водят към тотална разруха.Айде, толкоз от мен, че ше кажете, че се заяждам, а на мен просто ми е мъчно...Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Също като държавата ни ,айде да не влизаме и в евросъюза щото сме с най-малки заплати ,а с най-голяма история !!!Ако не подкрепяте поне ценете труда на хората ,а това е многоооого голям труд !!! и 94-та година с късмет стигнахме до полуфинал ама всички се тупкахме в гърдите ,че сме българи и излезнахме с байряците !!!за малка държава като нашата ,всеки успех ,всяка победа ,всяко ново начало пък било то и с 5:0 си е успех и е за първа страница !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ivjordan написа:Ми, то ние такива успехи (5:0) си ги имаме много, ама по-добре да не се хвалим с тях, си мисля...фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар