Франк Рийкард: Трябва да подходим с необходимия респект към Левски"Натсвникът на Барселона Франк Рийкард отбеляза в своя брифинг, че неговите възпитаници трябва да подходят изключително сериозно в срещата с Левски, както във всеки един двубой от Европа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барселона - Левски
Collapse
X
-
Приготвил съм знамената, пък ще видим... Вярвам, че ще се представим достойно. Само Левски, оле, оле, оле!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
еми то засега си е 4:0 ама има времеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мъкаа,Мъкаааза съжаление ,видяхме къде ни е нивото във футболна Европа ,не е при най-големите Каквото вземеме в София това ще е ,и дано не съм прав .С Вердер борба за 3-тото място !!!Много добра Барса .Аз лично съм доволен ,че стана така ,страшното мина ,вече открихме сезона в Шамп.лига .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Колеги, не се косете. Поне през първото полувреме, преди да ни вкарат втория гол, Левски си беше напълно равностоен на Барса. След 2-рия гол обаче нашите нещо загубиха куража си.Както и да е. Ще преглътнем този горчив хап.Аз лично не очаквах чак такъв резултат. Мислех си за нещо от сорта на 2:0 или 3:1. Но, не би!Нали все пак ще има и повторение в София. Може би пък там нещо ...Ама колко отбора са били Барселона на Ноу Камп ?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар