Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барселона - Левски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Барселона - Левски

Франк Рийкард: Трябва да подходим с необходимия респект към Левски"Натсвникът на Барселона Франк Рийкард отбеляза в своя брифинг, че неговите възпитаници трябва да подходят изключително сериозно в срещата с Левски, както във всеки един двубой от Европа.
    Прикачени файлове
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Приготвил съм знамената, пък ще видим... Вярвам, че ще се представим достойно. Само Левски, оле, оле, оле!!!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Минимум равен!!!
      Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
      Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
      Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Са като ги напукаме с 1,2 гола, пак ще има по весниците "ЧУДОТО СТАНА"

Коментар

Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски.
          COUPE 1.8 16V
          Volvo XC90 T6

Коментар

Аз се надявам на победа! Пък каквото стане - това. Няма кой и за какво да им се сърди!Пожелавам им УСПЕХ!!!

Коментар

Да, да ....

Да, да така бил казал Рийкард, дне4с по новините слушах че щял да гледа запис на мач на ЛЕВСКИ чак днес така че сам,о го казват.Аз лично се надявам да ни подценят но това едва ли ще ни помогне много , макар че има голям шанс да се класираме.Равен
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Твърде много е 3:0. Те хич да не играят таква разлика няма да се получи
                ами толкова си могат
                COUPE 1.8 16V
                Volvo XC90 T6

Коментар

А бе моля се да не е 4:0!!! Поне Ви дадоха промоция ЮНАЦИТЕ.... сиреч, тази нощ ще спите, няма да има "тумба-лумба"! ..щото утре все-пак е работен ден.Аре приятни сънища!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

еми то засега си е 4:0 ама има време
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Направо ни сцепиха 5:0

Коментар

...петицийка... Жалко... можеше да е маалко по-добре. Имаше много грешни пасове и твърде лесно губеха топката нашите.Но все пак... добра игра, имайки предвид напрежението от мача и класата на съперника!Имахме и дузпа!

Коментар

Мъкаа,Мъкаааза съжаление ,видяхме къде ни е нивото във футболна Европа ,не е при най-големите Каквото вземеме в София това ще е ,и дано не съм прав .С Вердер борба за 3-тото място !!!Много добра Барса .Аз лично съм доволен ,че стана така ,страшното мина ,вече открихме сезона в Шамп.лига .
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Колеги, не се косете. Поне през първото полувреме, преди да ни вкарат втория гол, Левски си беше напълно равностоен на Барса. След 2-рия гол обаче нашите нещо загубиха куража си.Както и да е. Ще преглътнем този горчив хап.Аз лично не очаквах чак такъв резултат. Мислех си за нещо от сорта на 2:0 или 3:1. Но, не би!Нали все пак ще има и повторение в София. Може би пък там нещо ...Ама колко отбора са били Барселона на Ноу Камп ?!?

Коментар

Working...
                              X