Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барселона - Левски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Give me five" Това е моя коментар по СИНЯТА тема

Коментар

doofiat написа:
      "Give me five" Това е моя коментар по СИНЯТА тема
      N.Y. State of Mind

Коментар

Според мен загуба с 5:0 никога не може да се нарече достойна. По-добре да се бяха нареили пред вратата, а не да играят като на благотворителен мач. Ясно, че не можем да се надиграваме с барселона, ама поне да ги бяха поизпотили.
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

koolio написа:
          Според мен загуба с 5:0 никога не може да се нарече достойна. По-добре да се бяха нареили пред вратата, а не да играят като на благотворителен мач. Ясно, че не можем да се надиграваме с барселона, ама поне да ги бяха поизпотили.
          Тея Левски, ако продължават така другата година и в Уефа няма да ги пуснат да играят ... гледах ги ония ден на репортажа снимат се с фотоапаратчета на Ноу Камп, ми те там бяха като туристи, а не като футболисти ...Тоя турнир е загубен, щото подхождат и се чувстват така сякаш са направили чудо, че са се класирали ... а в тея групи с чудо не се влиза, за да се класират значи са го направили с добра игра. След като им е слаба психиката и са се предали предварително, остава да гледаме само с колко гола ще ги бият в следващите мачове ...

Коментар

NPD написа:
            Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски.
            Радвам се че има и фенове на Левски които не носят постоянно сините си очила... Достойно е. Аз като фен на "Цецка" (б.а.: Mitko, защо се срамуваш да пишеш отбора на ЦСКА с името му???), стисках палци за Левски, българин съм. Но след втория гол нещата станаха трагични. Особенно след четвъртия гол мисля, за миг в кадър попаднаха физиономиите на Топузаков и Боримиров - момчетата "не бяха на стадиона" направо...Жалка е тая българска черта преди всеки важен мач треньорите да се изхвърлят. "Отиваме да играем красив футбол" -каза Мъри Стоилов. Еми, аз красив футбол не видях. Видях един лъв който си хапваше десерта.Красиво се играе когато имаш поне минимален шанс за успех, когато имаш състав способен да бие Еврошампиона. Има няколко единици които не са изобщо за нашия шампион, като се почне от Гонзо и се стигне до Сираков. В тоя ред на мисли, интересно ми е сега с какво ще се оправдае Наско? Виковете "МАФИЯ, МАФИЯ" от сините фенове на Ноу Камп бяха смешни... Дали е имало дузпа или не, има си съдия - той решава. А и тази дузпа нямаше да промени нищо. Според мен дузпа нямаше (оня игра с топката), освен това Сашо Ангелов посегна да удря в главата паднал защитник на Барса, що за глупост? Добре че не го видя съдията.Не искам да дразня левскарите, сигурно и ЦСКА ще го яде напукан утре, но сега става дума за Левски. Гръмките изрази на журналистите "Левски влиза в историята като първия български отбор класирал се за ШЛ", ще се перефразират в посока "Левски влиза в историята като най-зле представилият се отбор в историята на ШЛ". Просто с това ниво на футбола не можем да успеем в този турнир. Дано поне сините се преборят за третото място, та да си поиграят в УЕФА. Там шансовете са по-големи, по простата причина че се играят по два мача. 0:5... А има още цели пет мача. Струва ми се че ще се получи трагично за головата разлика. Вердер, Челси и Барса не са младежката формация на Марек... Пожелавам успех на Левски поне в мачовете в София.
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Така съм чувал да наричат ЦСКА лапетиите...От теб звучи несериозно и показва неуважение към ЦСКА. Айде ако не към ЦСКА, то към феновете му... Какво сме виновни ние, че ЦСКА според теб не е това което е било преди години? Аз колкото и да мразя, не харесвам или не симпатизирам един отбор, винаги му пиша името както си е. Respect is the name of the game.
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

И аз не мога да разбера кви са тия простотий сега за ЦСКА... Паднали сте с 5 на 0 и пак сравнения, кво щели да ни направят "БешикТАШАК" и че не сме били като преди.. Кво значи тва. Та ние съвсем наскоро бихме Ливърпул, бихме Байерн.... Пак левскарска му работа. Сега става въпрос за вашия мач и че ВАС са ви размазали... Като мине утре нашия мач, тогава коментирайте колко сме били зле и не знам си кво... На вас ви напълниха торбата, не на НАС
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
                  И аз не мога да разбера кви са тия простотий сега за ЦСКА... Паднали сте с 5 на 0 и пак сравнения, кво щели да ни направят "БешикТАШАК" и че не сме били като преди.. Кво значи тва. Та ние съвсем наскоро бихме Ливърпул, бихме Байерн.... Пак левскарска му работа. Сега става въпрос за вашия мач и че ВАС са ви размазали... Като мине утре нашия мач, тогава коментирайте колко сме били зле и не знам си кво... На вас ви напълниха торбата, не на НАС
                  Сега като се замисля ЦСКА би точно действащия шампион за миналата година, а Левски се изложи повече от допустимото срещу същия такъв за тази година ... т.е. твърдения като "слабо ни е нивото", "видя се къде сме" и други такива са необосновани ... просто левскарите се бяха посрали и обезверили предварително ... и най-вече бяха туристи в Испания ...

Коментар

Спартак Москва паднаха 4:0 ,Шахтьор 4:0 ,прехвалените Олимпиакос с Ривалдо в състава отнесоха 4 !!!5-тарката на Левски ,дали 5 или 2 все тая !!!Дузпа 100% от гледната точка на съдията където беше по време на фаула ! червен картон на Тюран (задължителен ако я свири ) затова не я и свири ,а и Левски няма нужда от подаръци !!!
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Нека злобеят бе. Те ще се пръснат от злоба че ЛЕВСКИ стана първият Български отбор пробил в шампионската лига в този му формат. Нека се радват на барса, нека се радват на челси нека се радват на вердер, ма тия отбори в близките 10 години не виждам начин да акостират в борисовата градина. Били действащия шампион. Браво. Били Баер. Пак браво. Ма нека сравним последните 5,10,15 години .. кой колко клубен коефициент е натрупал. Кой какво е направил. То не че някой е направил де, ама погледнете класирането в ранг листата на отборите. Левски 27. Знаете ли кога цска ще стъпи там? Може ама не тоя живот.

Коментар

Еми толкова можем-толкова ритаме!Все пак играем с титана Барселона!

Коментар

Еми, не че съм ЦСКА-р, ама пък сега, вземете се сравнете и с Реал Мадрид, че то, и те паднаха...Айде, моля, загърбете пристрастията и дайте да си го кажем честно - отбора на Левски не струва и пет пари, не ни е местото там, дайте да си ритаме срещу Марек и Рилецо, че то, тия от европата ногу бият...Днес изчетох към хиляда мнения по форуми и насам-натам, видите ли, колко добри били Левски, ама що в мача не се виде тая работа, айде, молим ви се.... не е ясно.Никой не се сети да каже, че Левски се класира случайно, заради развитието на нещата в италиянската Серия А, никой не си призна, че това ужасно слабо отборче няма място в лигата, освен като донор на точки...Преди години се класирахме на 16-то място на европейското, сега ще се класираме на 32-ро в Лигата... Чи кво му йе, ние тва го моиме бе, баца!!!Ами, можеме го, ама не е ли време да си свалиме сините или червени очила, през които гледаме на тази тъй-велика игра и да си дадем сметка, че нищо не може да стане, докато първенството ни е в такова състояние и резултатите се решават с подкупи, а не на терена.Айде, аман от Левскари и ЦСКА-ри, дайте да си кажем честно, че българския футбол не чини и две стотинки!!!И аз ги обичам тия отбори, повярвайте ми, израстнал съм с тях. Тогава Реал, Челси, Барса и т.н. можехме да ги видим само на последната страница на вестник "Старт", но е факт, че любимите ни отбори са жалки карикатури и трябва да си го признаем. И дано това е първата крачка към шута по задника, който заслужават личности като Наско Сираков, Батето, Каката и не знам си кой още, които командват футбола в България и го водят към тотална разруха.Айде, толкоз от мен, че ше кажете, че се заяждам, а на мен просто ми е мъчно...
                          Shit happens, sometimes...
                          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Също като държавата ни ,айде да не влизаме и в евросъюза щото сме с най-малки заплати ,а с най-голяма история !!!Ако не подкрепяте поне ценете труда на хората ,а това е многоооого голям труд !!! и 94-та година с късмет стигнахме до полуфинал ама всички се тупкахме в гърдите ,че сме българи и излезнахме с байряците !!!за малка държава като нашата ,всеки успех ,всяка победа ,всяко ново начало пък било то и с 5:0 си е успех и е за първа страница !!!
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Ми, то ние такива успехи (5:0) си ги имаме много, ама по-добре да не се хвалим с тях, си мисля...
                              Shit happens, sometimes...
                              Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                              Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

ivjordan написа:
                                Ми, то ние такива успехи (5:0) си ги имаме много, ама по-добре да не се хвалим с тях, си мисля...
                                никой не се хвали ,напротив те са за урок на всички !!Ако си чул мненията на футболистите и треньорите !!!едва ли има отбор в тая част на континента ,който да се опъне на Барса !Те полвината футболисти на Левски са им фенове а сега играха срещу тях ,ако си спортувал разбираш какво имам предвид !
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X