Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барселона - Левски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mazgarev написа:
    Имахме и дузпа!
    Е не, то ако левскар не го каже това, па ако ще и след 15;0 загуба, сигурно ще закрият отбора !
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Mitko написа:
      NPD написа:
      Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски.
      Твърде много е 3:0. Те хич да не играят таква разлика няма да се получи.
      :D :D :D 5 парцала в сака. ако барса не бяха играли на 50 % от възможностите си, а на 100 % - не ми се мисли. левски се стъписаха от страх след втория гол и пак както винаги българска работа - когато някой ни бутне отзад вместо да се опитаме да се изправим, ние се навеждаме доброволно да ни го и.......т до "кайсиите". за физическата подготовка няма да говорим след 60 мин. не можеха да ходят. най - добрия на терена беше гонзо, този смешник не става и за локо /пд/, а мъри го пуска да се излага. чист червен картон, 5 засади, 3-4 нарушения, един удар с лакът - голям играч, пуйол ще го помни дълго. а за дузпа и дума не може да става при положение, че топката остана в краката на тюрам. дано се отърсят от шока и в следващите мачове да играят така както могат и да се представят достойно.
      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Резултатът е кофти, ама по-тъжното е, че имахме само един удар към вратата първото полувреме и два - второто. Затова не ми се вижда сериозно да обсъждаме дали е имало дузпа. Испанците сигурно на тренировка повече се уморяват. Можеха да ни бият с колкото си искат.

Коментар

Малииииииии, много мъ йе срам....Ужас, а най-лошото е, че не можем да кажем: "Извинете, не сме за тук, отказвваме се". Сега ще трвябва да издържим още пет такива позора. Забравете илюзията, че в София можем да направим нещо или, че ще спорим с Вердер за трето място. Можем само да се надяваме, барем някой да си вкара автогол, че общия резултат от шестте мача да не е на нула. Особено ако онова келеме Гонзо е на върха на атаката, просто няма кой да отправи удар към чуждата врата. Мъкааааааааааааааааааааааааааааааааа, жалки сме...... Левски и дъжда в съюз срещу Барса успяха да го докарат до 5 гола пасив... Ами ако беше сухо, че да играят на скорост испанците - не ми се мисли... Дали на десетка щеше да им стане съвестно и да спрат да ни мачкат, как мислите?!?Пишем историята на Шампионската лига!!! За жалост, негативната...Много ме е срам!!!
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Абе то па бива бива злоба ма тва па ващо на нищо не прилича. Левски паднали. Ми паднаха. Барселона играе футбол от друга величина. По принцип съм за българските отбори където и да играят и с който и да играят, обаче в четвъртък ще съм върло за БешикТАШАК. А ще видите пък вие от колоса рязан колко пишки ще отнесете. Няма да го има каубоя да ви подпира.То на вас кво ви остава друго де. Освен да злобеете пред телевизорите, друго няма. Много вода има да изтече докато вие се доредите да биете център на Ноу Камп.

Коментар

в такъв мач играчите са доста притесненино между първия и втория гол играха добрев София ще се представят доста по-добре
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Левски са духовит отбор....а и пред наша публика играят добре........всички снощи предполагахме резултата/краха/, защото е логично.....но мисля че се представиха добре.........не мога да кажа че е било кой знае какъв срам....все пак имаше някаква борба.......Мен повече ме изнерви не само влизането, но и играта на онова келеме Гонзо......той е доказан футболист, но само срещу ЦСКА.......чист червен картон, няколко засади........до колкото знам, в ЛИЛ не е играл, защото още от началото самият отбор го е изолирал......държал се е като селяшки простак с типично-балканското му самочувствие..........Въпреки че съм цесекар, пожелавам на Левски много успехи и достойно представяне дори и при загуби.....да не забравяме, че това все пак е Европа.....а ние определено не сме за там...по всякакви показатели......

Коментар

не съм левскар..........но този отбор ми харесва, мъри излезе добър треньор...много бяха стъписани снощи левски.... а с този отбор не бяха играли никога досега... пелето само го връткат из терена да запълва дупки... по 1 време и център нападател играеше.... боримиров и ричард никви ги немаше...мъри е много добър треньор, макар да не бе много добър футбалер... / за стоичков е точно обратното / има акъл в главата този човек!!!знаеше предварително, че резултата ще е около 5:0 и вижте какво направи - пусна живко миланов, българския деко, и тва момче на левия бег на смяна - не го знам и не помня даже как се казваше... но тези млади момчета ще са играли на камп ноу и ще имат самочувствие занапред. нищо че са паднали на същия този стадион с "петко петицата".... тъй се прави - не като камата - с янкович, пеев и сладкишев - да се робува на разни менаджери!!!евала момчета от левски!!! важното е че сме вътре!!! в лигата!!! че ша ни бият кат маче о дувар - ша на скъсат направо - ама тъй се става голям отбор - като се учиш от грешките си!!!а кви пари ша смъкнат от ТV правата - да не ви говоря!!! и тоз отбор нема да има стигане в нашта А група.освен когато се върнат НАФТАТА ша има пак бой, бой, бой - докато хахахахахахаха
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нямам нищо против отбора Левски...българин съм и виках за тях разбира се, но ако трябва да съм честен...трагедия...
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

малко по малко ще станат нещатаминалага година напред в УЕФАтази година ШЛдогодина ШЛ, но вече малко повече самочувствие

Коментар

Аз съм от ЦСКА, но снощи се радвах и не на резултата... Радвах се, че има български отбор там, че емблемата на този български отбор беше в надписчетата от шампионската лига, хубаво ми беше, че и се чуваше българската агитка на този митичен стадион... Резултата - очакван, но в никакъв случай не и срамен или трагичен, все пак не е Марек :D. P.S. Две неща обаче ме разочаровха - Играта на Гонзо и на Йовов (както и да е), но имаше едно положение при което Левски на спря при паднал Барселонец :D на тревата, а можеше да им покажем, че поне от честна игра разбираме...

Коментар

sev написа:
                          малко по малко ще станат нещатаминалага година напред в УЕФАтази година ШЛдогодина ШЛ, но вече малко повече самочувствие
                          А по-догодина и шампиони на Европа,а?
                          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                            sev написа:
                            ....и що не....

Коментар

Mitko написа:
                              koolio написа:
                              Mazgarev написа:
                              Имахме и дузпа!
                              Е не, то ако левскар не го каже това, па ако ще и след 15;0 загуба, сигурно ще закрият отбора !
                              Където гледах мача имаше и фенове на Цецка. Дузпата видяха и те.
                              Къде я видяхте тая дузпа не знам, някои друг мач сте гледали, Тюрам абсолютно чисто взе топката, това да не е да свирят мач на Левски с/у Рилецо...самият факт че никой от играчите не протестира говори...А и още нещо-Левски наистина не игра лошо въпреки лошия резултат...Но спомнете си втория мач на ЦСКА с/у Галатасарай и червените не играха лошо-удариха греда, имаше чистения от голлинията, куп други положения, а турците биха 0-3 и всички Левскари се спукваха от подигравки...кофти отношение...
                              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                                sev написа:
                                е чак толкова не, но 1 победа и 1-2 равни може би

Коментар

Working...
                                X