Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди или Бмв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми, то вече опира до конкретен екземпляр - която намериш по-запазена.Може и ’525d’!Да не отварям тема за бензин на газ

Коментар

само дизел.за 525. 163 команрела несъм чул нищо добро,къв разход дава спрямо тдса на който 10 нему мърдат
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

А бензин на газ?
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Аз пък съм чувал за хронични проблеми с дюзите при 3.0 дизел - за 184/193к.с. говоря След това са скоростите Общо взето 3.0 дизел е най-удачен вариант, особено за 5-ца.НО за разход под 10л. в града можеш да забравиш.....П.П.По принцип, по-евтино возене от бензин на газ няма как да намериш.Държиш на дизела, заради служебните разходи ли? Няма ли да стане с газ?

Коментар

няма служебна газ :D трябва да е дизел

Коментар

Kuku написа:
              Аз пък съм чувал за хронични проблеми с дюзите при 3.0 дизел - за 184/193к.с. говоря След това са скоростите Общо взето 3.0 дизел е най-удачен вариант, особено за 5-ца.НО за разход под 10л. в града можеш да забравиш.....
              но 330 ще даде 8 а 320 към 6 и ако е автомат макс 7

Коментар

За градско ли говорим? Това е по-скоро извънградски раход....

Коментар

мешано

Коментар

danzel-jtd написа:
                    нафтата е служебна,да.не си помислиш че съм милионер.Но мисля и за след време когато няма да е вече служебна.
                    Служебна нафта а се чудиш какъв двигател да си вземеш.Ама ти вярно ли?А когато вече не е служебна, то ще навърташ по-малко километри и пак стигаш до там, че разхода ти за гориво ще ти е по-малко от 1/3 от общия разход за автомобила. И това дали ще ти харчи с 1 литър отгоре няма въобще да те интересува, според мен.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ВО е прав.На служебна нафта - кво ти пука разхода.После на лични разноски ще имаш в пъти по-малък пробег и няма да усещаш разликата

Коментар

не се бях замислял ,така е,но когато съм почивка доста се возя такаче ... пак опирам на 320 :Д

Коментар

danzel-jtd написа:
                          не се бях замислял ,така е
                          Единствената разлика от начало на 3 литровия дизел ще ти е за задни гуми.Но предвид, че няма да плащаш гориво, ще си начешеш крастата и в последствие, когато вече си плащаш горивото, задните гуми ще оцеляват.А повярвай първите няколко месеца като усетиш как се управлява 3 литров дизел на задно, ще прежалиш един комплект гуми със сигурност.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

сигорен съм че си прав има ли нещо специфично в този двигател за което трябва да се оглежда човек?

Коментар

danzel-jtd написа:
                              сигорен съм че си прав има ли нещо специфично в този двигател за което трябва да се оглежда човек?
                              Ами като всеки друг дизел. Трябва да работи добре и без никакви паразитни шумове.И през ауспуха колкото и да го звериш не трябва да виждаш никакви димки.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

дори и ако няма катализатор ли

Коментар

Working...
                                X