Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди или Бмв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ауди или Бмв

Ауди а3 2.0 тди 140 коня или Бмв е46 2.0 дизел автомат 150 коняКое е за предпочитане според вас?
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

БМВ
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Има голяма разлика в цените!Общо взето Аудито е 2 пъти по-скъпо. Приблизителни цени за двете коли - Е46-7-10к, А3-ката- 13-17.

Коментар

аз съм за Аудито
        Брава 1.6

Коментар

БМВ.

Коментар

БМВ ама ако е за мен бих вземал ръчни скорости
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
              БМВ ама ако е за мен бих вземал ръчни скорости
              защо

Коментар

Лично предпочитание просто...в задръстване е голяма екстра,но като цяло ми се губи пълното удоволствие от шофирането
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

+1 за БМВ-то.
                  Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                  Suzuki Vitara 2.0V6
                  Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

То тук стана малко въпрос на предпочитания И аз съм за БМВ, щото по-ме кефи.Обаче предполагам, че човека пита за малко повече технически данни, плюсове и минуси на двата автомобила?

Коментар

като цяло бмв-то ще е по-малко проходимо зимно време
                      Брава 1.6

Коментар

Immortal написа:
                        То тук стана малко въпрос на предпочитания И аз съм за БМВ, щото по-ме кефи.Обаче предполагам, че човека пита за малко повече технически данни, плюсове и минуси на двата автомобила?
                        уж съм запознат но който знае нещо интересно за двата модела да сподели

Коментар

nedialko- написа:
                          Недей подценява BMW-то,и то върви в снега, зависи от гумите най-вече и да е от 5-ца нагоре. Бил съм свидетел ,дори и се возих на една петица в зимно време, и знам как драпа в нанагорнище.....
                          Fiat palio 1.7td

Коментар

betuk написа:
                            nedialko- написа:
                            Недей подценява BMW-то,и то върви в снега, зависи от гумите най-вече и да е от 5-ца нагоре. Бил съм свидетел ,дори и се возих на една петица в зимно време, и знам как драпа в нанагорнище.....
                            и аз съм чул че с хубави гуми ще влиза и излиза навсякъде,но това не е фактор да не караме коли с със задно предаване.Друг е въпросът че ще е автомат-зимата е приключение-една лебетка :Дддд

Коментар

Аз за пореден път ще пиша, че едната ни служебна кола е 3-ка, и то компакт, демек не с лека задница, а почти без такава. Няма зиме, няма лете, с добри гуми върви не по-зле от всички други, а лятото е като оса. Интересно ми е, че щом някой отвори приказка за БМВ, в някоя тема, и веднага следват мненията с притесненията за задното. Ами нали БМВ и Мерцедес са най-висок клас, пък "тъпите" инДжИнери все със задно ги конструират - да се люшкат през зимата и да пречи тунела за кардана в купето.По темата - личното ми мнение е в подкрепа на БМВ, Ауди-тата някак не ме грабват, особенно с постния и евтинярски интериор.

Коментар

Working...
                              X