Ауди а3 2.0 тди 140 коня или Бмв е46 2.0 дизел автомат 150 коняКое е за предпочитане според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауди или Бмв
Collapse
X
-
Immortal написа:То тук стана малко въпрос на предпочитания И аз съм за БМВ, щото по-ме кефи.Обаче предполагам, че човека пита за малко повече технически данни, плюсове и минуси на двата автомобила?Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
betuk написа:nedialko- написа:като цяло бмв-то ще е по-малко проходимо зимно времеBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Аз за пореден път ще пиша, че едната ни служебна кола е 3-ка, и то компакт, демек не с лека задница, а почти без такава. Няма зиме, няма лете, с добри гуми върви не по-зле от всички други, а лятото е като оса. Интересно ми е, че щом някой отвори приказка за БМВ, в някоя тема, и веднага следват мненията с притесненията за задното. Ами нали БМВ и Мерцедес са най-висок клас, пък "тъпите" инДжИнери все със задно ги конструират - да се люшкат през зимата и да пречи тунела за кардана в купето.По темата - личното ми мнение е в подкрепа на БМВ, Ауди-тата някак не ме грабват, особенно с постния и евтинярски интериор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар