Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди или Бмв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    BO написа:
    Пак не си прав.
    Нъпълно е възможно, но до сега не съм чул някой с 2.0 дизел 140 коня на VW да не се е оплакъл от този филтър и обратно - не съм чул някой с Фиат, Алфа или Ланча да се е оплакал.Дори Мицубишита с този двигател им сърбат попарата, а свалянето на този филтър хич не е лесно специално при Мицубиши Лансер, но няма да се вкускам в подробности.
    Колко коли с ЖТД двигатели с ДПФ са ти минавали през ръцете и какво е средното време за регенерация на ДПФ-а на тези автомобили?За жалост аз имам малка статистика за БМВ и ДПФ, но все пак е някаква извадка.А и както казах и малко по-горе, като направи ДПФ проблема, резваш го и това е. Самите филтри имат относително еднакъв живот в различните модели автомобили. Когато се прецака, обикновено цената на филтъра е значителен процент от цената на автомобили и за това аз лично не знам нито един случай някой да си е купил нов филтър. За това на операционната и бягай пак на улицата, това е.А и в крайна сметка какво намесихме ДПФ филтрите, които в тази тема въобще не са засегнати...п.п. А какво намеси Мицубиши в цялата история просто си нямам на идея
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Както виждам Ауди не го препоръчвате,значи Бавареца е по-добрият избор,между двата модела автомобили.Аз мислех че този двигател на а3 е доста сполучлив,но явно не е така.
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
        Както виждам Ауди не го препоръчвате,значи Бавареца е по-добрият избор,между двата модела автомобили.Аз мислех че този двигател на а3 е доста сполучлив,но явно не е така.
        А на мен ми е странно, но явно това е твоя избор.Странно ми е защото питаш за А3 и Е46. Мнгоо по-реалистично е да се пита за А4 и Е46.А и А3-ка с 2.0ТДИ е от следващо поколение, което се пада като чисто сравнение с 1-цата на БМВ, което пък ще е малко по-ново.И за това предполагам, че избора е насочен към двата екземпляра главно заради цената. Може би са на една цена. Просто не знам едно такова А3/4 колко пари струва...А и както ти казаха малко по-рано, А3 е дамска кола или на мъжки пол индивид с повече женски хормони А и най-накрая - задължително ти трябва дизел с комън рейл.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не е до парите.просто а3 ми харесва.Няма такова нещо като дамска кола.Бмв много ме радва и за този двигател съм чувал само хвалби.

Коментар

danzel-jtd написа:
            не е до парите.просто а3 ми харесва.Няма такова нещо като дамска кола.Бмв много ме радва и за този двигател съм чувал само хвалби.
            Ами предвид думите ти в този случай вземи си А3.Не знам защо в този случай се обсъжда. Харесва ти повече, това е най-важното.БМВ-то се купува със съвсем друга идея. Така както си купуваш Алфа, защото си болен и пренебрегваш всичко що е нормално, и въпреки това пак го/я купуваш.Ако не си зарибен от Алфа или БМВ, то както и сам си наклонил везната - Ауди.
            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

но като сравниш аудито и бмв е46 купе.....бмв има уникална визия-черни бъбреци,рекаро салон,хаман кардон....3 лъчов волан,здрав двигател...абе пичкарник си е

Коментар

Приятелю, купи си БМВ с тия екстри и се моли някоя сутрин да не си го намериш обезкостено..... ако изобщо си го намериш :DТочно тези ’пичкарски’ глезотиики, толкова бързо ще ти ги разтоварят, че няма да разбереш от къде ти е дошло!Да не се чудиш после, защо ти няма фаровете, бронята, капака, волана, седалките, голямата навигация, стоповете, джантите.....

Коментар

"ти мигача остави на нас ,я кажи откъде го вадиш този глас"

Коментар

Успех!

Коментар

Kuku написа:
                      Успех!
                      мерсиЕдин въпрос ме тревожи за бмв.Дебитомерът трябвало да се "обучава" при смяна?Някой запознат?

Коментар

Тая тема е толкова безмислена, че нема накъде.Хем ауди-то те кефи, хем точиш лиги по БМВто... Каква и е целта на темата? А и на това БМВ като му платиш масрафа, пичките ли ще ти плащат количката
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          Тая тема е толкова безмислена, че нема накъде.Хем ауди-то те кефи, хем точиш лиги по БМВто... Каква и е целта на темата? А и на това БМВ като му платиш масрафа, пичките ли ще ти плащат количката
                          що си мислиш че проблема е в парите.На теб там ли ти е проблема?Разговаряй като човек ,не се дърви.

Коментар

danzel-jtd написа:
                            Kuku написа:
                            Успех!
                            мерсиЕдин въпрос ме тревожи за бмв.Дебитомерът трябвало да се "обучава" при смяна?Някой запознат?
                            Е сега вече се метнахме и на купето вече А да си вземеш купе и да не е 3.0 дизел си е т... работа.А също и да не е фейс лифтнато.И накрая отиваме на хубави пари.Ти си купи БМВ-то а обучението на дебитомера ще ти е най-малкия проблем. Ако опреш до обучението ще ти го направя безплатно, обещавам п.п. Кики е много прав за окостването.Както каза, че мигача да ти го оставим на теб, един път ще отидеш някъде на дискотека и след 3-4 часа като се върнеш няма да си намериш нито навигацията, нито фаровете, нито волана. Ама това наистина са РЕАЛНИ неща, които се случват на този модел. И после като си видиш някъде да ти продават волана за 400лв ще умреш от яд. Ама няма да го видиш, защото се купуват за отрицателно време. А бе напълно ненормална работа.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                              danzel-jtd написа:
                              Kuku написа:
                              Успех!
                              Е сега вече се метнахме и на купето вече А да си вземеш купе и да не е 3.0 дизел си е т... работа.А също и да не е фейс лифтнато.И накрая отиваме на хубави пари.Ти си купи БМВ-то а обучението на дебитомера ще ти е най-малкия проблем. Ако опреш до обучението ще ти го направя безплатно, обещавам п.п. Кики е много прав за окостването.Както каза, че мигача да ти го оставим на теб, един път ще отидеш някъде на дискотека и след 3-4 часа като се върнеш няма да си намериш нито навигацията, нито фаровете, нито волана. Ама това наистина са РЕАЛНИ неща, които се случват на този модел. И после като си видиш някъде да ти продават волана за 400лв ще умреш от яд. Ама няма да го видиш, защото се купуват за отрицателно време. А бе напълно ненормална работа.
                              Знам че се краде.Има платени паркинги :Д .Сега сериозно.За дебитомера щом е така,ще се възползвам-да не се отметнеш ако се сдобия с бумерче.п.п.Купе и то феистнато,за навигацията не ми трябва,така че ако няма,няма да търся да слагам.И последно 2.0 не 3.0

Коментар

Какви са ти главните изисквания, за да държиш да е 2 а не 3 литровия дизел?
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X