Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километри
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауди или Бмв
Collapse
X
-
danzel-jtd написа:Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километриEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
tomsan написа:БМВ-то в малък град(Козлодуй) няма голяма взъможност да загрее, разхода варира от порядъка на 7.4-8.0л, а извънградско с нормално каране 90-110км/ч около 5.0/5.2, това съм виждал като разход това казвам.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
itan75 написа:danzel-jtd написа:Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километриBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
danzel-jtd написа:itan75 написа:danzel-jtd написа:Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километриНяма начин да няма начин!
Коментар
-
В много отношения италианския дизелов ДВГ е много по-добър от германските. Примери колкото щеш, но най-фрапиращият е проблема с ФАП-а на Пасата.До сега не съм чул някой с италиански дизел да се оплаква от ФАП. Италианците правят дизели и не приказват, а германците само приказват.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:danzel-jtd написа:itan75 написа:danzel-jtd написа:Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километри
Коментар
-
Dimo_J написа:Марш всички в БМВ форума.......калпазани такива.Ама защо никой не спомена за хубавите ГНП-та на 2,0D на БМВ?4 такива имаше край мен и на 4-те им сменяха помпите.nikolovvd написа:В много отношения италианския дизелов ДВГ е много по-добър от германските. Примери колкото щеш, но най-фрапиращият е проблема с ФАП-а на Пасата.До сега не съм чул някой с италиански дизел да се оплаква от ФАП. Италианците правят дизели и не приказват, а германците само приказват.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Immortal написа:Умните хора с много пари не ги пилеят за безсмислено скъпи горива. Аз лично бих си карал бъдещото Ферари на метан, пък нека ми се смеятlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
BO написа:Пак не си прав.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар