Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди или Бмв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километри
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

БМВ-то в малък град(Козлодуй) няма голяма взъможност да загрее, разхода варира от порядъка на 7.4-8.0л, а извънградско с нормално каране 90-110км/ч около 5.0/5.2, това съм виждал като разход това казвам.
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

danzel-jtd написа:
        Ами като разход какво ще дава според вас? Има се напредвит че се въртят много километри
        За евентуалния разход на гориво щом се замисляш вече при толкова бих казал "луксосни" все пак автомобили търси на газ или на метан :P
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

tomsan написа:
          БМВ-то в малък град(Козлодуй) няма голяма взъможност да загрее, разхода варира от порядъка на 7.4-8.0л, а извънградско с нормално каране 90-110км/ч около 5.0/5.2, това съм виждал като разход това казвам.
          с този разход не съм съгласен , от първа ръка казвам че с 90-110 км ч разхода е около 4,0-4,2л става въпрос за ръчна скоростна кутия и път магистрала
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

itan75 написа:
            danzel-jtd написа:
            За евентуалния разход на гориво щом се замисляш вече при толкова бих казал "луксосни" все пак автомобили търси на газ или на метан :P
            Глупости
            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
              itan75 написа:
              danzel-jtd написа:
              Глупости
              Направо! Мерцедес SEL 500 или 600 с газова уредба. Може да сме бедни, но се возим на престижни автомобили Като прочета в някоя тема за луксозен автомобил на газ и ми се повдига. Може би нямам вкус!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

.... или имаш пари за зареждане

Коментар

Марш всички в БМВ форума.......калпазани такива.Ама защо никой не спомена за хубавите ГНП-та на 2,0D на БМВ?4 такива имаше край мен и на 4-те им сменяха помпите.

Коментар

Учудващо все още никой не е споменал и алтернативните италиански модели - от доста време не сме спазвали толкова дълго идеята на темата :D

Коментар

В много отношения италианския дизелов ДВГ е много по-добър от германските. Примери колкото щеш, но най-фрапиращият е проблема с ФАП-а на Пасата.До сега не съм чул някой с италиански дизел да се оплаква от ФАП. Италианците правят дизели и не приказват, а германците само приказват.

Коментар

nikolovvd написа:
                        danzel-jtd написа:
                        itan75 написа:
                        danzel-jtd написа:
                        Глупости
                        Направо! Мерцедес SEL 500 или 600 с газова уредба. Може да сме бедни, но се возим на престижни автомобили Като прочета в някоя тема за луксозен автомобил на газ и ми се повдига. Може би нямам вкус!
                        Ники, достатъчно е да постоиш 30 минути на някоя метан-станция.Едната колона е от бакшиши, другата е от точно такива луксозни автомобили и джипове.Умните хора с много пари не ги пилеят за безсмислено скъпи горива. Аз лично бих си карал бъдещото Ферари на метан, пък нека ми се смеят

Коментар

Dimo_J написа:
                          Марш всички в БМВ форума.......калпазани такива.Ама защо никой не спомена за хубавите ГНП-та на 2,0D на БМВ?4 такива имаше край мен и на 4-те им сменяха помпите.
                          Много рядко такова БМВ, за което се пита, да има проблем с ГНП-то. Поразпитай малко повече и ще видиш, че информацията не ти е вярна.
                          nikolovvd написа:
                          В много отношения италианския дизелов ДВГ е много по-добър от германските. Примери колкото щеш, но най-фрапиращият е проблема с ФАП-а на Пасата.До сега не съм чул някой с италиански дизел да се оплаква от ФАП. Италианците правят дизели и не приказват, а германците само приказват.
                          Пак не си прав. Мога да ти дам много примери с прецакани ДПФ-и. Общо взето като тръгне да заминава ДПФ-а и го премахваш. Така, както се премахва и на другите алтернативни марки автомобили.И викаш само Фиат правят дизели, а другите се шегуват. Или по-скоро се мъчат, ама нещо не им се получават нещата.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Immortal написа:
                            Умните хора с много пари не ги пилеят за безсмислено скъпи горива. Аз лично бих си карал бъдещото Ферари на метан, пък нека ми се смеят
                            Дидо, прошляците с един комплект гуми за всички сезони ( понякога и регенерат ) може и да зареждат там, но това определено не са умните хора с пари.На гол тумбак чифте пищови ...
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

BO написа:
                              Пак не си прав.
                              Нъпълно е възможно, но до сега не съм чул някой с 2.0 дизел 140 коня на VW да не се е оплакъл от този филтър и обратно - не съм чул някой с Фиат, Алфа или Ланча да се е оплакал.Дори Мицубишита с този двигател им сърбат попарата, а свалянето на този филтър хич не е лесно специално при Мицубиши Лансер, но няма да се вкускам в подробности.

Коментар

Оп, мислих си за 136 кончета, сега видях, че за 150 иде реч

Коментар

Working...
                                X