В случая полицаите са си за черпене. Браво, мога да си представя, какво ти е било като са ти казали че са я намерили. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се - откраднат автомобил!
Collapse
X
-
Sko написа:... Като знам как местата за паркиране все са малко, поне пред моя блок ако се появи нова кола дето не се знае на кого е, със сигурност ще отнесе една камара псувни и все ще се обади някой да пита на кой е, ама там моята си отлежаваше най-спокойно толкова дълго.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Sko написа:Здравейте колеги, няма да повярвате, но колицата ми се намери изоставена пред един блок в Света Троица само със спукани гуми. Оправих си ги и сега си я карам отново Странното е, че е стояла там близо два месеца без да направи впечатление на никого. Като знам как местата за паркиране все са малко, поне пред моя блок ако се появи нова кола дето не се знае на кого е, със сигурност ще отнесе една камара псувни и все ще се обади някой да пита на кой е, ама там моята си отлежаваше най-спокойно толкова дълго. Евала на полицаите, че са наблюдателни и са си свършили работата навреме.И така, ако забележите подозрителна кола пред вас, моля звъннете на 112, може би някой си я търсиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Мен ми е интересно какво стана със застрахователите. За двата месеца все е трябвало да ти изплатят колата. Отделно каза, че си я отписал в КАТ и данъчното...Как така вече я караш1? Смисъл налага ли се да възтановяваш нещо на застрахователя. Би следвало ако ти я е изплатил да я вземе той или да иска възстановяване на парите? Би ли споделил интересно ми е. Особено за общината и КАТ...веднъж отрегистрирана кола как я връщат в движение?Иначе супер, че си я намерилRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Esper написа:Щом има каско значи има и аларма.Или поне се води, че има.Ако е хлапашка работа и не е сложена колкото за отбиване на номера пред застрахователя, алармата трябваше да те предпази от тези неприятности...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
kiselo написа:Мен ми е интересно какво стана със застрахователите. За двата месеца все е трябвало да ти изплатят колата. Отделно каза, че си я отписал в КАТ и данъчното...Как така вече я караш1? Смисъл налага ли се да възтановяваш нещо на застрахователя. Би следвало ако ти я е изплатил да я вземе той или да иска възстановяване на парите? Би ли споделил интересно ми е. Особено за общината и КАТ...веднъж отрегистрирана кола как я връщат в движение?Иначе супер, че си я намерил
Коментар
-
Ай да видим кой как лъже в тоя форум. Отписана от КАТ кола, намерена, пак в движение...? Как ли става тоя номер, наистина???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Защо отписана кола от КАТ да е проблем? Просто отива и пак си изкарва номера с талон на негово име.Голяма разлика е ако е бракувана. Бракувана и отписана са 2 съвсем различни неща, моля не ги бъркайте.И аз съм отписвал откраднати коли, с решение от прокурор, че не е намерена."записването" на колата е все едно е нов внос и си я регистрираш, поне аз така знамFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
bummer написа:Защо отписана кола от КАТ да е проблем? Просто отива и пак си изкарва номера с талон на негово име.Голяма разлика е ако е бракувана. Бракувана и отписана са 2 съвсем различни неща, моля не ги бъркайте.И аз съм отписвал откраднати коли, с решение от прокурор, че не е намерена."записването" на колата е все едно е нов внос и си я регистрираш, поне аз така знам
Коментар
-
Аз се съмнявам колегата да пише повече по ред причини.На един приятел така му откраднаха голф3 1.4 бензинец. Незнайно защо и я намериха в съседния квартал след месец с изпразнен резервоар до дупка и нищо друго не пипнато. Висяла там от 3-4 седмици до кофите и понеже пречела на някакъв старец да си хвърля кофата се обадил в полцията. Та на него му бяха казали органите, че разследването тече 3 месеца и ако до тогава не се намери колата полицията я обявява официално за открадната и ненамерена. Чак след това започват процедури по отписване, застрахователи и т.н.А беше и попълвал декларация че ако се намери колата ще уведоми застрахователите в рамките на един ден. Иначе могат да го съдят.Иначе да не се случва на никой че е кофти тръпка това.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар