Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търси се - откраднат автомобил!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търси се - откраднат автомобил!

Здравейте, от доста време не съм писал тук, защото смених марката. Е, може би ще се завърна в клуба на Фиат, защото ми откраднаха Тойотата. Моля оглеждайте се за кола като тази на снимката - Toyota Corolla с рег. номер СА2419КН. Беше открадната преди няколко дни. Ако я видите зарязана някъде ми пишете или звъннете на ченгетата.Отличителни белези: има парктроник на задната броня (като на снимката, виждат се сензорите), антената на покрива липсва (има я само черната дебела основа, самата пръчка я няма), на страничните огледала има поставени допълнителни малки огледалца за обратно виждане.Благодаря на всички за бдителността
    Прикачени файлове
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Дано се намери колицата. Успех!
    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
    Suzuki Vitara 2.0V6
    Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Дано излезе отнякъде. Колега провери ли по наказателните паркинги за всеки случай?
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

Не ми се вярва да е на наказателен паркинг - изчезна от паркинга пред блока през нощта, така че... вдигнали са я гадовете

Коментар

Колега, би ли споделил в коя фирма ти е Каското???
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

В Булинс е, но махането на стикерите си беше грешка... явно имаха възспиращ ефект върху крадците. Най-добре щеше да бъде да не я крадат изобщо, защото плащането явно ще отнеме мноооого време Ако някой има опит в такава ситуация, нека сподели.

Коментар

Въоръжи се с много, ама мноооого търпение...

Коментар

vital написа:
                Въоръжи се с много, ама мноооого търпение...
                +1. Имах взимане даване с БулИнс наскоро и мога да кажа че вече не са същата фирма която бяха до преди време.
                Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

За отстраняване на щети винаги са били бързи и коректни. Да видим сега как ще се справят... тъпото е, че трябва да се вземе заключение от прокуратурата, което явно отнема месеци. После би трябвало за 15 дни да изплатят обезщетението, поне това пише в договора.

Коментар

Sko написа:
                    В Булинс е, но махането на стикерите си беше грешка... явно имаха възспиращ ефект върху крадците. Най-добре щеше да бъде да не я крадат изобщо, защото плащането явно ще отнеме мноооого време Ако някой има опит в такава ситуация, нека сподели.
                    Въпреки, че са ти махнали стикерите, колата пак е "белязана".Ще те разкарват за много документи, бележки от районното. Парите си чакай до 6 месеца от кражбата. Миналата седмица на един приятел му откраднаха Хонда Сивик 2011г. на 8000км. в кв. Слатина - застрахована е в Уника!
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Здравейте отново, изненадващо в петък решението на прокуратрурата беше готово... явно бюрокрацията нещо се е задвижила с невиждана скорост. Днес отписах колата от КАТ и утре атакувам застрахователите. За съжаление, колицата не се намери

Коментар

Пожелавам ти успех в борбата със застрахователите. Ако имаш проблем и нужда от адвокат мога да те насоча към моя-той е спец в застрахователните дела само с това се занимава, но дано не се налага да търсиш адвокати а да ти изплатят бързо парите.

Коментар

Здравейте колеги, няма да повярвате, но колицата ми се намери изоставена пред един блок в Света Троица само със спукани гуми. Оправих си ги и сега си я карам отново Странното е, че е стояла там близо два месеца без да направи впечатление на никого. Като знам как местата за паркиране все са малко, поне пред моя блок ако се появи нова кола дето не се знае на кого е, със сигурност ще отнесе една камара псувни и все ще се обади някой да пита на кой е, ама там моята си отлежаваше най-спокойно толкова дълго. Евала на полицаите, че са наблюдателни и са си свършили работата навреме.И така, ако забележите подозрителна кола пред вас, моля звъннете на 112, може би някой си я търси

Коментар

Супер, дано да и всичко друго наред и за в бъдеще да нямаш подобни проблеми.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Sko написа:
                              Здравейте колеги, няма да повярвате, но колицата ми се намери изоставена пред един блок в Света Троица само със спукани гуми. Оправих си ги и сега си я карам отново Странното е, че е стояла там близо два месеца без да направи впечатление на никого. Като знам как местата за паркиране все са малко, поне пред моя блок ако се появи нова кола дето не се знае на кого е, със сигурност ще отнесе една камара псувни и все ще се обади някой да пита на кой е, ама там моята си отлежаваше най-спокойно толкова дълго. Евала на полицаите, че са наблюдателни и са си свършили работата навреме.И така, ако забележите подозрителна кола пред вас, моля звъннете на 112, може би някой си я търси
                              Чудесно колега. Радвам се, че си намери колата...Хлапашка работа ще да е била.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                              X