В момента, в който ми пратиха за 20-ти път линк към тъпото сайтче...сайт не е дори, само една страничка....ух ами реакцията ми беше такава, че ме обявиха за безчувствен Точно същото е като - "изпрати това на н-човека и..." ще ти поникнат крила, ако за това си мечтал...Е, то аз може би нямам крила защото никога досега не съм пращал линкове от този типДали не е време ...да започна?)А колкото до тюлените...(или бяха пингвини? :P :P :P )...За една секунда на Земята умират 2-ма човека по статистика от 70-те години...Бих допълнил, че малко от причините за умиране са естествена смърт, старост...Идеята е, че не само делфините и китовете и пингвините и т.н.....умират....Умираме всички, и не виждам защо трябва да ми е по-жал за едните, защо да поставя едните пред другите, при положение, че всички имат еднакво право на живот. И тук вече гледните точки толкова започват да се размножават, че ... много писане ще стане ако се опитам да покрия макар и част от тяхВесело...гледане на странички с тюлени желая на всички...желаещи :D
е не,не съм съгласен.за хората : на всеки 2 секунди човек и тн. Защо да ни е по-жал за тюлените ли ? Ами защото хората си имат акъл и са отговорни за постъпките си. Те могат да се защитят. Примерно - на афганистанците не им харесваха руснаците -- биха се, докато руснаците си тръгнаха. На арабите не им харесва чичо Сам - бият се, правят атентати и тн. А тюлените не могат да се защитят. И освен това, каква е необходимостта точно от тюленови кожи, тюленово месо, тюленова мас и тн тюленови глупости. Освен това както разбираме, тюлените се убиват хей така -- за кеф. за овците : за съжаление не може без това. Аз самият почти вече не ям месо, стремя се да не ям. И още - ако това може да е аргумент, овци има бол, а тюлени - не. Дори са на изчезване. Правилно - заклани овце изглеждат по същия начин.А иначе и аз се надявам кадрите да са монтаж и афиф работа. Но май не са -- има на края на сайта линкове. Историята доста се е разсмърдяла. Как да помогнем -- като не носим тюленови палта, палта от норки, лисици, котки, кучета, вълци и т.н. Нищо не го налага. Цял живот съм носил вълнени или найлонови палта, якета и тн и съм жив.
Коментар