Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скандално

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скандално

Колегите от Ланча са го пуснали...реших да го пусна и тук.http://tuleni.hit.bg/indexbg.htmlСпоред мен това е недопустимо в 21 век и е варварско
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Да и аз си го мислех това, защото не виждам как ще "помогнем" като няма никакъв линк към организация или нещо такова. Иначе снимките са ужасни

Коментар

По същия начин изглеждат и 5 заклани овце на едно място, така че недейте особено да се палите... поне тези, които все още не са вегетарианци
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

В момента, в който ми пратиха за 20-ти път линк към тъпото сайтче...сайт не е дори, само една страничка....ух ами реакцията ми беше такава, че ме обявиха за безчувствен Точно същото е като - "изпрати това на н-човека и..." ще ти поникнат крила, ако за това си мечтал...Е, то аз може би нямам крила защото никога досега не съм пращал линкове от този типДали не е време ...да започна?)А колкото до тюлените...(или бяха пингвини? :P :P :P )...За една секунда на Земята умират 2-ма човека по статистика от 70-те години...Бих допълнил, че малко от причините за умиране са естествена смърт, старост...Идеята е, че не само делфините и китовете и пингвините и т.н.....умират....Умираме всички, и не виждам защо трябва да ми е по-жал за едните, защо да поставя едните пред другите, при положение, че всички имат еднакво право на живот. И тук вече гледните точки толкова започват да се размножават, че ... много писане ще стане ако се опитам да покрия макар и част от тяхВесело...гледане на странички с тюлени желая на всички...желаещи :D

Коментар

е не,не съм съгласен.за хората : на всеки 2 секунди човек и тн. Защо да ни е по-жал за тюлените ли ? Ами защото хората си имат акъл и са отговорни за постъпките си. Те могат да се защитят. Примерно - на афганистанците не им харесваха руснаците -- биха се, докато руснаците си тръгнаха. На арабите не им харесва чичо Сам - бият се, правят атентати и тн. А тюлените не могат да се защитят. И освен това, каква е необходимостта точно от тюленови кожи, тюленово месо, тюленова мас и тн тюленови глупости. Освен това както разбираме, тюлените се убиват хей така -- за кеф. за овците : за съжаление не може без това. Аз самият почти вече не ям месо, стремя се да не ям. И още - ако това може да е аргумент, овци има бол, а тюлени - не. Дори са на изчезване. Правилно - заклани овце изглеждат по същия начин.А иначе и аз се надявам кадрите да са монтаж и афиф работа. Но май не са -- има на края на сайта линкове. Историята доста се е разсмърдяла. Как да помогнем -- като не носим тюленови палта, палта от норки, лисици, котки, кучета, вълци и т.н. Нищо не го налага. Цял живот съм носил вълнени или найлонови палта, якета и тн и съм жив.
          Тойота Приус

Коментар

Ама ние пък като сме заносили едни норки и лисици... На цял зоопарк сме заприличали

Коментар

http://tuleni.hit.bg/indexbg.htmlwww...PFIqE&b=437193

Коментар

Working...
              X