Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отопление с климатици

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    В моята стая 4,30х3,10м. имам 9-ка Фуджицу и се справя перфектно лете, зиме, пролет, есен..... вече не помня колко години Краен апартамент съм (три външни стени) и стаята ми е на ъгъл (две външни стени), имам ПВЦ дограма и външна изолация сайдинг.Само с конденза/влагата не мога да се справя напълно все още, но то е нормално, при толкова изолирано помещение и с минимално проветрение.....
    Клапи имаш ли на дограмата?И тази система можеш да погледнеш.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Kuku написа:
      В моята стая 4,30х3,10м. имам 9-ка Фуджицу и се справя перфектно лете, зиме, пролет, есен..... вече не помня колко години Краен апартамент съм (три външни стени) и стаята ми е на ъгъл (две външни стени), имам ПВЦ дограма и външна изолация сайдинг.Само с конденза/влагата не мога да се справя напълно все още, но то е нормално, при толкова изолирано помещение и с минимално проветрение.....
      Клапи имаш ли на дограмата?И тази система можеш да погледнеш.
      WOW, иибахти комбайна !!!Това са го натъпкали с екстри като някоя S-класа Интересно дали всичко му работи както се очаква?Между другото преди време съм ползвал вентилатор за баня с датчик за влажност на същата фирма и бях сравнително доволен. Друг вариант за който съм чувал добри отзиви са клапите AERECO.Напълно механична система за отваряне при повишаване на влажността, не вдига никакъв шум но се дупчи дограмата.Повечето хора намират това за чиста ерес, обаче...Аз заложих на влагоабсорбатор преди няколко месеца - този модел.Вади вода като бибо в кладенец - направо още не мога да приема за истина колко абсорбира това чудило Има си и минуси естествено но определено е нещо, с което съм сигурен, че реших проблема с конденза.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
      X