jordan85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопление с климатици
Collapse
X
-
ex.Мареа ТД100
-
BO написа:Питанка в този случай.Кой от двата модели е по-добър предвид цената, която плащаш?http://air-comfort.eu/%D0%BA%D0%BB%D...al/asha09lecИ дали 12-ка е голям за стая, около 12-13 м2, ново строителство, първи етаж, като пода е ледено студен през целия отоплителен сезон? Демек за 13м2 стая хубава 9-ка ще се справи ли перфектно за основно отопление дори при -15 градуса, когато температурата се задържи навън за около 1-2 седмици, както става обикновено зимата по някое време, като да не започне да върти перката да шуми в стаята, за да смогва с по-ниската си температура на топлоотдаване да се стреми да върти по-голям дебит на въздух. Демек питам за ставя, в която ще се спи.
Коментар
-
Sev написа:BO написа:Питанка в този случай.Кой от двата модели е по-добър предвид цената, която плащаш?http://air-comfort.eu/%D0%BA%D0%BB%D...al/asha09lecИ дали 12-ка е голям за стая, около 12-13 м2, ново строителство, първи етаж, като пода е ледено студен през целия отоплителен сезон? Демек за 13м2 стая хубава 9-ка ще се справи ли перфектно за основно отопление дори при -15 градуса, когато температурата се задържи навън за около 1-2 седмици, както става обикновено зимата по някое време, като да не започне да върти перката да шуми в стаята, за да смогва с по-ниската си температура на топлоотдаване да се стреми да върти по-голям дебит на въздух. Демек питам за ставя, в която ще се спи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Питанка в този случай.Кой от двата модели е по-добър предвид цената, която плащаш?http://air-comfort.eu/%D0%BA%D0%BB%D...al/asha09lecИ дали 12-ка е голям за стая, около 12-13 м2, ново строителство, първи етаж, като пода е ледено студен през целия отоплителен сезон? Демек за 13м2 стая хубава 9-ка ще се справи ли перфектно за основно отопление дори при -15 градуса, когато температурата се задържи навън за около 1-2 седмици, както става обикновено зимата по някое време, като да не започне да върти перката да шуми в стаята, за да смогва с по-ниската си температура на топлоотдаване да се стреми да върти по-голям дебит на въздух. Демек питам за ставя, в която ще се спи.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
paralesa написа:jordan85 написа:ls1 написа:Абе...като взех апартамент на последния етаж тъй ще е. Отникъде комшии не топлят, само в кухнята отдолу палят печка. Зимата кучи студ, лятото адска жега, е за август имаме 125лв ток и сме доволни. Климатиците за два за 1600-1700лв всеки, от туй какво повече да платя . И изолация има, и дограма...не те ли топлят наоколо....ти топлиш всички...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
10-ка дайсекай ще ти стигне отвсякъде за тея 12кв, на мен зимата в спалнята дето е 14кв дори климатика влизаще в он-офф режим ама го държа на 21С де. Имай предвид, че 6-та серия дайсекай не са япончета вече. Не че съм чул да са проблемни, но са нова серия и още е рано за отзиви. Ако си с много чувствителен слух имай предвид, че от 5-та серия може да чуваш леко свирене от лагерите на вътрешното тяло. Звука е все едно някой на горния етаж е пуснал пракосмукачка. Който и да съм канил вкъщи нищо не чува обаче... но за сравнение при Осаките при родителите ми такъв звук липсва. Според мен 12-ка ще и дойде много за тази стая, освен ако не държиш някакви температури от порядъка на 27-28 градуса...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Sev написа:е точно спалня не ти препоръчвам да "оптимизираш" с климатикиначе няма да имаш проблеми с аларматаDaisekai е нещо като BMW и ще ти върши работа :D но заради студения под трябва да поддържаш по-висока температура, за да ти е комфортноа това при ниски температури означава повече шумA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
В моята стая 4,30х3,10м. имам 9-ка Фуджицу и се справя перфектно лете, зиме, пролет, есен..... вече не помня колко години Краен апартамент съм (три външни стени) и стаята ми е на ъгъл (две външни стени), имам ПВЦ дограма и външна изолация сайдинг.Само с конденза/влагата не мога да се справя напълно все още, но то е нормално, при толкова изолирано помещение и с минимално проветрение.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар