Ако ще кандидатстваш за кредит енергийна ефективност - мисля, че няма да имаш кой знае какъв избор.Консултирай го с банката защото мисля, че има списък с допустими марки и модели.Всъщност ето тук на сайта има целия списък.http://www.reecl.org/bg/et_htpmp_tbl.phpограничението май е само по модели май де ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопление с климатици
Collapse
X
-
ls1 написа:Имам някакъв спомен Имортъла как направи една сметка за тея ’енергийна ефективност’ и накрая излезе, че е все тая, само дето банката прибира едни кинти за себе си а ти попълваш документи. Ама не се сещам в коя тема беше, може той да се сети.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Отопление с климатици
Аз пък с моето скромно висше икономическо образование , мога да ви кажа , че при кредитирането печелят и двете страни Банката не е благотворително дружество , а аз нямам средства за осъществяване на идеите си .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
BO написа:ls1 написа:Имам някакъв спомен Имортъла как направи една сметка за тея ’енергийна ефективност’ и накрая излезе, че е все тая, само дето банката прибира едни кинти за себе си а ти попълваш документи. Ама не се сещам в коя тема беше, може той да се сети.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO написа:... демек около 350 лева спестени за попълването на документите както казваш.kiro_of_the_day написа:При мен за подмяна на дограма от 4300 ми върнаха 860 лв. накрая. Както и да го смятам 860 лв. са си 860 лв.
Коментар
-
Аз се отоплявам и охлаждам с Daikin. Един европейски за хола с 6 год. гаранция и 3 Японски със захранване на 110V ot:http://www.dimeli.eu/Никакви забележки до сега (5-6 години).F31 BMW 320d
Коментар
-
А защо пък не се огледаш и в този -> http://www.lg.com/bg/klimatici-otopl...t/LG-H09MW.jsp, съответно и 12ката му. Не бих казал, че е по-лош от което и да е Фуджитсу, Митсубиши или Тошиба в този ценови диапазон. Даже и параметрите са му по-добри!
Коментар
-
ls1 написа:Имам някакъв спомен Имортъла как направи една сметка за тея ’енергийна ефективност’ и накрая излезе, че е все тая, само дето банката прибира едни кинти за себе си а ти попълваш документи. Ама не се сещам в коя тема беше, може той да се сети.
Коментар
-
Immortal написа:ls1 написа:Имам някакъв спомен Имортъла как направи една сметка за тея ’енергийна ефективност’ и накрая излезе, че е все тая, само дето банката прибира едни кинти за себе си а ти попълваш документи. Ама не се сещам в коя тема беше, може той да се сети.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Не е въпроса да се нападаме колега - всеки има глава на раменете си - кой как акъл го учи.Споделяме опита си - на мен от Райфайзенбанк не са ми давали списък с фирми - всяка фирмаможеше да ми сложи дограмата, стига тази дограма да отговаря на програмата енергийна ефективност. К-стъкло и прочее.След като си избрах оферта на фирма за дограма аритметиката показа, че ще ми върнат 860 лв - ми аз не се дърпах.От Енергийна ефективност дори идваха на проверка, дали фирмата си е изпълнила точно офертата - идва некъв чиляк и слага некво уредче на прозорците да ги проверява дали са оферираните - всичко беше Ок. При мене си заслужаваше. Климатици не съм слагал - за там не знам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе баш бая си имат фирми фаворити - аз един месец се мъчих за кредит за дограма, все скъпа била офертата им, накрая ми казаха, че трябвало с още 20% да я намаля, за да съм се впишел в техните виждания за цена за подобно нещо, което щеше да е сума покриваща 50% от реалната стойност на дограмата, теглих им майната и си взех потребителски кредит от същата банка, че ми писна.
Коментар
-
Ако парите не са проблем те съветвам за голямото помещение Toshiba Super Daisekai V 16-ка, а за малкото Toshiba Super Daisekai V 10-ка. Имам 2 такива 10-ки вкъщи и зимата в най-големия студ февруари климатика ми направи 20лв ток без да е изключван цял месец. Това ще рече вечер от 18-24ч на 24 градуса, а през деня на 21. Събота и неделя цял ден на 24 градуса. С него отоплявам 20кв. стая, а тоя в спалнята (14кв) беше постоянно на 21градуса.. сигурно около 10-15лв да е направил. Климатиците са правени в Япония и са с 3 години гаранция. От средния клас Fujitsu General са горе-долу добре, въпреки че старата им серия беше по-читава, като изключим пукането на тръбите при дефрост.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар