То коли коли хубаво, ама спорта къде остана... Има ли запалени и незапалени колоездачи тук.Нека кажат нещо повече за себе си и за велосипедите си. Нека споделят някой хубав маршрут...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли колоездачи тук?
Collapse
X
-
Сега е момента да кажа че с жена ми си взехме колела това лято и покарахме доста из Банкя... Ето и маршрут - от центъра на града покрай църквата нагоре се излиза на т.нар. "алея на здравето" - за съжаление вече доста занемарена... от там нагоре се достига до черен път по който в ляво се стига до кв. Градоман, а в дясно - до кв. Михайлово. И от двата квартала после по пътя се стига обратно до центъра. Аз обаче си спуках гумата преди 2 седмици и все няма време да я направя...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Сега е момента да кажа че с жена ми си взехме колела това лято и покарахме доста из Банкя... Ето и маршрут - от центъра на града покрай църквата нагоре се излиза на т.нар. "алея на здравето" - за съжаление вече доста занемарена... от там нагоре се достига до черен път по който в ляво се стига до кв. Градоман, а в дясно - до кв. Михайлово. И от двата квартала после по пътя се стига обратно до центъра. Аз обаче си спуках гумата преди 2 седмици и все няма време да я направя...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
wwweb
Re: Има ли колоездачи тук?
Mazgarev написа:То коли коли хубаво, ама спорта къде остана... Има ли запалени и незапалени колоездачи тук.Нека кажат нещо повече за себе си и за велосипедите си. Нека споделят някой хубав маршрут...
Коментар
-
Ами май аз съм най-големия колоездач тука (или най-малкия, зависи от гледната точка), при положение, че нямам шофьорска книжка ... колелото ми е като втори дом ... 50% от деня съм на него или го ремонтирам нещо Само един проблем имам с него ... нямам ключ да завия хубаво контрата на горния лагер на кормилото (22 ли е нз ...) и се развива примерно като слизам по стълби или ги изкачвам ... (или като скачам от някъде) ... За мен карането на колело е основно хоби... Даже изпреварва електрониката ... Максимални скорости съм постигал: 80 км/ч като един пич с типо ме светна по въпроса като ме изпреварваше и изведнъж ме изравни: "Пич, ама вие карате с 80 !!!" А с километража на колелото ми: 59,8 км/ч ... В момента ми е спукана гумата вчера цял ден съм я лепил (не искаше да залепне лепенката), накрая излязох за 3-4 часа да покарам и сега гледам пак на джанта ... Иначе колелото ми е някаква фалшива марка, рамката е доста тежичка, червено, има от двете страни лепенки с огньове, преден и заден амортисьори (раздвижени доста добре), най-важното ... 15 червени светодиода отдолу на рамката и имам още 10 но все нямам време (или по-скоро предпочитам да изляза да покарам) да ги сложа ... Вечер с най-добрия ми приятел светим в червено и синьо (той наскоро си сложи отзад 2 бели светодиода и те много добре контрастираха със сините ...) ... Винаги като карам съм облечен целия в червено (е налагало се е 1-2 пъти и с други дрехи да карам)... Сега като идеен проект имам да сложа 4 халогена отпред (2 по 4 вата и 2 по 12 ) но ще видим ... ще ги захранвам със същото с което захранвахме и усилвателя който имаше на колелото миналото лято - АБ 12V 5Ah часа... а усилвателя беше слабичък 2х10W, но с хаоса който пускахме ни запомниха и сега ни питат "Къде са музиките?" Иначе най-големи разстояния съм минавал - меден рудник -> центъра -> сарафово -> центъра -> обиколки из морската градина -> меден рудник (общо около 75-80 км) ...Айде стига толкова май Ви стана ясно ... ще видя дали ще мога да кача и някое друго клипче ...сега прегледах клипчетата, но вече ми изглеждат леймърски (понеже съм станал по-добър от преди ) Днес ще понаправим още и ако някой има желание мога да кача от тях ...
Коментар
-
аз карам редовно колело (XCountry предимно, но имам и мерак за freeride). през викенд се катеря по витоша (~35 км на едно излизане). ходя и на работа в четвъртък и петък. ако някой си търси дружка за витоша съм насреща, тъкмо и ще се запозная с някой от форума - до сега познавам само 2-3ма."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
о, да ... пропуснах да кажа : Ако някой от Бургас "си търси дружка" както charlie се изрази, или просто иска да види как 1-2ма колоездачи катастрофират или падат много здраво (не веднъж сме го правили) - да се обади ... Имаме много интересни случки с пребивания, просто катастрофи или "Научете се да карате бавно" ... това направо ни разби от смях ...
Коментар
-
Да се запиша и аз Карам шосеен велосипед, допреди две години навъртах между 5 и 10 хиляди км годишно, сега нямам толкова време и карам само уикенда. Редовния маршрут във върховата форма беше вечер след работа към 6, 6 и нещо, Паметника Левски - Горна Малина и обратно, аз и приятелката ми. Събота и неделя извънградско - Перник, Дупница, Копривщица, рекорда ни за един ден беше от София до Благоевград и обратно. Доста ми липсва емоцията от карането, а и тогава се чувствах в невероятна форма. За това лято я имаме 2000 км, я не, резил!
Коментар
-
wwweb
tomny написа:... навъртах между 5 и 10 хиляди км годишно ...
Коментар
-
wwweb написа:tomny написа:... навъртах между 5 и 10 хиляди км годишно ...
Коментар
-
wwweb написа:tomny написа:... навъртах между 5 и 10 хиляди км годишно ...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
wwweb написа:tomny написа:... навъртах между 5 и 10 хиляди км годишно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар