Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Книжките за категории C и D вече ще важат само 5 години.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак едно мънкане !!!Изискването за наличие на ,,Карта за квалификация на водач на МПС ’’ е такова на ЕС.Това , че курсът и изпитът се провеждат проформа , се дължи на факта че самите курсисти чинно си траят.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

[quote] че самите курсисти чинно си траят.[/quoteА и дали просто така не им изнася ??? Защото ако навсякъде всичко си прави съгласно правилата, то почти една трета от автомобилите не биха могли да минат техническия преглед в това си състояние, а също може би и една трета от водачите не биха издържали изпитите пред КАТ.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Сложни са нещата , бай Иване .На курса , който се провеждаше от 19.00 до 21.00 присъстваха утрепани от работа професионални водачи на възраст над 50 години.Много от тях едвам си държаха очите отворени ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Това не е оправдание да им се даде изпита просто така защото са на възраст и са изморени. И на мен ми се иска да съм някакъв данъчен инспектор и само да намирам кусури на проверяваните ,ама нито образованието имам за тая работа ,нито пък ми стиска. Тъй че си налягам парцалите . така би трябвало да е с водачите . Като виждат че нее им по силите тая работа по добре да се отказват навреме.По комунистическо време когато се чакаше за нова кола по десетина години се купуваха вноски от тия дето са ги направили преди доста години . Мой братовчед /бащите са ни братя / ми даде неговата вноска да закупя нова Жигула. Питам го защо той не си купи колата защото има и пари а кара Балканчето си . Отговори ми така : виждам че не съм за такова движение по пътищата ,ще направя някоя катастрофа да утрепя някой човек и после да го лежа в затвора. Колко правилно е мислил тогава човека . А сега всеки е с книжка и всеки кара както на него му е изгодно.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
          X