Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Книжките за категории C и D вече ще важат само 5 години.
Collapse
X
-
punto HGT
-
ls1 написа:Аз имам решение за теб. Припиши ми всичко - къщи, коли, имоти, всичко, да се МЪЧА и МЪЧА с тез данъци, да видя хубаво ли е.punto HGT
Коментар
-
Трябва да имам финансови проблеми, че да ти разбера болката ли? И по какво реши че нямам финансови проблеми, щото имам време за компютърни игри? А не обърна ли внимание че от години не съм пускал игра, това как се вписва в теорията какъв лентяй-богаташ съм? Аз карам кола 1999г, ти 2000г, значи няма какво да се оплакваш от ралзика в стандарта.Нека ти обясня защо реагирам така. Първо, ти не тръгваш да се оплакваш от правилните неща. Единственото последствие за теб е че трябва да изкараш едни допълнителни кинти. А защо не протестираш срещу лекарите които те преглеждат проформа за медицинското? Щото е много удобно да дадеш кинтите за медицинското и да не те занимават с глупости, нали? Не знам дали си даваш сметка, но в момента България е данъчен и таксов РАЙ. Да, знам за разликата в заплатите ’там’ и ’тук’, но ходи прочети колко са им гражданската отговорност, данъците за колата, разните му такси и ще се хванеш за главата. Ходи прочети как в Дания купуваш кола за 20 000 евро и плащаш данък 20 000 евро отгоре за удоволствието. И то не говоря за професионални истории, където се предполага че ти ВЛАГАШ в бизнеса си и затова ВАДИШ пари. Говоря за физически лица. Да, да, знам какви са им заплатите, вечното оправдание. А, и другото оправдание, че те плащат такси и данъци, ама получават насреща хубави пътища.ИМЕННО! За това протестирай, защо въпреки тези такси газим в лайна и всичко е проформа, а не срещу таксата. Протестирай, че фирмите масово бачкат на принципа ’дай да свършим работата после ще ти платя’ и то начело с държавата. Протестирай, че тъпия бюрократ му дреме за твоя проблем и няма да си мръдне пръстта докато не му бутнеш.
Коментар
-
Ами това трябваше да го напишеш в самото начало, а не да подмяташ разни парченца и да се отклоняваме от темата...Да ще бъда против всяко нещо, което бърка в джоба на българина при положение, че след като са му взети парите за нещото нещата продължават по старо му и ефектът от взимането на тези пари е само и единствено, че на някой друг бюджета му се увеличава за сметка на предните, тЪ в тая връзка продължавам да съм против смяната на книжките на 5 вместо 10 години ... по тоя въпрос имаш ли нещо да кажеш или пак ще ми говориш кой имот искаш да ти прехвърля и да продължаваме да спамим в тематаpunto HGT
Коментар
-
Ами ето, значи ТИ е трябвало да го напишеш това нещо в началото на темата, нали ти протестираш. А ти написа ’мрън мрън пак ми искат пари за нещо дето не ползвам ама искам да си имам мрън мрън’.Между другото, тоя призив ’като имаш пари - трябва да ми дадеш и аз да имам’ не е добър. Да не кажа и даже че е вреден.
Коментар
-
ls1 написа:Между другото, тоя призив ’като имаш пари - трябва да ми дадеш и аз да имам’ не е добър. Да не кажа и даже че е вреден.punto HGT
Коментар
-
коцев написа:По комунистическо време нямаше никакви данъци и такси. Дори сами си правехме тъй нареченото САМООБЛАГАНЕ с което се набираха средства за някои наложащи неща . :D :D :D Ех, години , години .......Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
При подновяване на валидността на категория, задължително трябва да се минава теоретичен изпит. Както сами видяхте в анкетата за минималната скорост по автомагистрала, оказа се, че цари масово НЕЗНАНИЕ. Чудя се колко ли ще е процентът на тези, които знаят дали се спира на прелез, на какво разстояние се спира, как се сигнализира за кола върху релсите... Ами тея, дето слагат аварийния триъгълник на 5 метра зад колата? Те дали въобще знаят каква е идеята на тоя триъгълник?
Коментар
-
Това решение просто е поредният законен начин да се обират парите на хората.Поредната българска идиотия,каква е логиката един професионален шофьор който има повечето категории,по цял ден е по пътищата да вади книжка на пет години,а някой си който кара автомобил един път в месеца на десет години?Все си мисля,че трябва да е обратното.Същото е и с тези професионални квалификации за шофьорите,плащат се едни не малки пари,а на курса ти пускат едни филмчета и някакви момченца които са виждали камион само на снимка ти обясняват как да го караш.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Immortal написа:Взимате си едно прасенце-касичка с надпис "смяна на книжката" и всеки месец пускате вътре по 1 желязно левче.Така след 5 години ще имате точно 60 левчета.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
campain написа:Това решение просто е поредният законен начин да се обират парите на хората.Поредната българска идиотия,каква е логиката един професионален шофьор който има повечето категории,по цял ден е по пътищата да вади книжка на пет години,а някой си който кара автомобил един път в месеца на десет години?Все си мисля,че трябва да е обратното.Същото е и с тези професионални квалификации за шофьорите,плащат се едни не малки пари,а на курса ти пускат едни филмчета и някакви момченца които са виждали камион само на снимка ти обясняват как да го караш.Брава 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар