http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...pet/Който има такива категории, да побърза да си смени книжката преди 19.януари, за да му важи 10 години. Аз всъщност подкрепям подобно решение, стига прегледите за психологическа годност и медицинските да се правят както трябва и да нямат вратички.Иначе е напълно безсмислено и е само начин за допълнително напълване на хазната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Книжките за категории C и D вече ще важат само 5 години.
Collapse
X
-
http://www.dnes.bg/politika/2012/09/...g.168628Тия наистина се чудят по всячески начин да събират парите на хората, говоря от гледна точка на това, че имам "Ц" категория, но никога не съм я ползвал, тоест изпита ми беше задължителен по онова време, изкарах го, взех категорията и никога не ми се е налагало да я ползвам. Отделно, че като се вади медицинско човек отича с едни 30лв, понеже за "Ц" категория се минава през 6 кабинета - ушен, невролог, очен, хирург, кожен, психо и после при личния лекар и какво излиза като равносметка на всеки 5 години ще се дават едни допълнителни 60-70лв за смяна на книжка ... "да беше нещо друго човек да им го набие ама то акъл"punto HGT
-
ls1 написа:Абе 60лв на 5 години си е направо непосилна сума...хомот закотвен... :Dpunto HGT
Коментар
-
Лошото е , че за да караш камион не е само една книжка . Професионална компетентност на всеки 5год по 250лв +80лв за смяна на картата, карта за дигитален тахограф на 5год по 150лв. , АДР на всеки 5год. по 150лв. и то се събра една доста солидна сума п.п Да не забравяме психото на всеки 3 год. по 40лвНЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Еми ти едва ли от сега ще почнеш да си заделяш пари за да имаш едни 60лв за да им платиш! Най вероятно ще ги извадиш в месеца в който трябва да я подновиш, ако случайно в този месец се окаже, че трябва да плащаш и каско, гражданска, данък, винетка или такса за да си паркираш пред блока ще се наложи да си похарчиш заплатката....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Валентино_88 написа:Лошото е , че за да караш камион не е само една книжка . Професионална компетентност на всеки 5год по 250лв +80лв за смяна на картата, карта за дигитален тахограф на 5год по 150лв. , АДР на всеки 5год. по 150лв. и то се събра една доста солидна сума п.п Да не забравяме психото на всеки 3 год. по 40лвpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар