Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за кредит

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за кредит

Здравейте колеги, искам да попитам някой знае ли как стои въпроса с кредитите, че така се стекоха обстоятелствата, че останах без кола, има ли значение заплатата, годините и всичко което ме интересува ? Трябва ми кредит за не повече от 2000-2500 лева. Благодаря предварително на всички отзовали се
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Най-важното е да си на постоянен трудов договор.След това се гледа нивото на заплатата (официалното, по документи) и според сумата която искаш те одобряват или не.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

К’во направи с типото ?
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        К’во направи с типото ?
        Типото е пред нас и се продава, ама няма мераклии и другата седмица най-късно по другата отива на вторични ако не го вземе никой

Коментар

За кредит е необходимо да имаш постоянен трудов договор от поне 6 месеца. Бележка от счетоводителя на фирмата за последните 4 месеца и разбира се лични документи. За такава сума не би трябвало да има проблем с която и да е банка, ако имаш постоянни доходи. Един съвет от мен - много внимателно чети условията на всеки един договор, защото такива глупости измислят, че ще се чудиш откъде ти е дошло. В сайтовете на повечето банки има калкулатори и би трябвало да можеш да си изчислиш месечната вноска според времето за дадената сума. Успех!
          Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
          Suzuki Vitara 2.0V6
          Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Valiosport написа:
            pecata написа:
            К’во направи с типото ?
            Типото е пред нас и се продава, ама няма мераклии и другата седмица най-късно по другата отива на вторични ако не го вземе никой
            Дай малко повече инфо де,за кво го продаваш.Потрошено ли е? Ръжда ли го хвана.Цена,обява нещо?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Аз се сещам на първо четене, че в Уникредит отпускат бързо и лесно малки суми, а условията да добри.Казваш, че парите са ти нужни, примерно, за закупуване на машини, т.е. не казвай, че искаш кола Измисли си нещо от което разбираш, например заваръчен апарат, ударно-пробивна машина, ъглошлайф.... някакви такива, за еди-каква-си работа.Другото са го казали колегите.Единствено допълнение мога да направя за доходите, че не се гледат точно по документи, защото ти може да работиш още сто неща (както ще кажеш, че правиш и за това ти трябват нови машини) и печелиш повече пари, отколкото пише в трудовия договор

Коментар

Да, в Уникредит настина е най-лесно, мисля. Преди 5 месеца взех 2000лв без проблем, при положение, че ме осигоряват на минималната заплата. Не ми искаха никакви документи за доказване на доходи и прочие, всичко стана по телефона :D . Лихвата обаче е малко по-висока от средната , но не е фрапантно.
                НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

pecata написа:
                  Valiosport написа:
                  pecata написа:
                  К’во направи с типото ?
                  Дай малко повече инфо де,за кво го продаваш.Потрошено ли е? Ръжда ли го хвана.Цена,обява нещо?
                  Инфото е, че стои само на първа и не можем да открием къде е проблема и това е причината поради която го махам, проблема е някъде, скоростна кутия, съединител, лостова система, тампони на двигатела, просто нямам възможност да сменям всички тея работи, обява не съм пускал в интернет, цената която му търса е 700 лева, ако имаш интерес пиши на Л.С. Благодаря ви колеги за изчерпателните отговори

Коментар

Една малка особенност - колкото по-лесно отпускат един кредит - толкова по-лоши условия и лихви. Защото риска е по-голям и се води рисков продукт. Така че - не се плаши от проверки или ако искат гаранти и т.н. Колкото повече доказваш, че можеш да посрещнеш задълженията - толкова по-добре.
                    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                    ----------------------------
                    Ignorance is a bliss

Коментар

Само не ходи в пощенска банка!Мисля, че с уникредит няма да имаш проблеми, но опитай да сравниш лихвите при другите банки.Всички (освен ако няма някаква промоция) вземат по 20-30-40 лв. за разглеждане на документи.Успех и бързо изплащане
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги правете разлика - едните са бърз кредит, другите са банков кредит! В банките дават на по добри условия с по малка лихва, но стават по бавно нещата. При бързите кредити - easy, jet и uni примерно, става за 30 мин но лихвите са доста високи! Аз изплащам стока от уникредит и ми дадоха карта с която мога да изтегля до 20000 на супер преференциални условия (ако изтегля 3000лв за 36 месеца, ще трябва да върна 4500лв) :D В jet е още по-зле - за 5000лв искаха след 36 месеца да върна 10 200 или нещо такова :DСъветвам те, ако си на трудов договор и ти превеждат заплатата в някоя банка - отиди и пробвай в нея! Имай предвид, че има някакви необясними такси като такса за разглеждане на документи(повечето вече го махнаха) и такса за усвояване - тя мисля, че е 100, 200лв. Повечето ще ти предложат да изтеглиш 2500 + всички такси, за да не трябва да им плащаш нищо, те си ги теглят и ти превеждат чистата сума която си поискал иначе или плащаш на ръка или ти ги вадят от сумата която искаш! Успех
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Да кажа нещо и аз за Уникредит:Трябваха ми 2500лв, сумата която ми дадоха беше 2390 лв като 110 казаха, че удържат за разглеждане на документи. Отделно сумата по кредита не беше 2500, а 2700 като казаха, че ми отпускат допълнително 200лв отгоре, с които да покрия таксата за отпускане на кредита за да не ги внасям сега на каса. До тука 110+200 само от 2 такси. След това видях, че според погасителния план за 2-те години дължа 600лв лихви + застраховка (загуба на работа, трудова злополука, смърт и т.н. - без нея незнам някой да минава). Значи към 310 добавяме 600 и се оказава, че за 2500 лв дето исках получих 2390 и за 2 години 910лв лихви+такси+застраховка+годишно обслужване на кредита.
                          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Винаги когато съм теглил кредит, пазарувал на изплащане и т.н. и т.н. съм процедирал по следния начин:Искам примерен погасителен план за сумата която искам от няколко банки със всички такси, застраховки и удръжки по заема като цяло. Сядам вкъщи на спокойствие и калкулирам за всяко едно от предложенията сумарно колко ще върна за периода който желая. И накрая избирам там където сумата която трябва да върна е най-малка.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Добре, нека се изразя по друг начин - колега, отиди в която и да е БАНКА, проучи условията за кредит и избери сам.За нищо не света НЕ ХОДИ в разните лихварски буламачи - Джет кредит, Креди кар, Ала-бала кредит....Ако наистина ти превеждат заплатата по карта в някоя банка, там ще имаш предимство и може да започнеш преглеждането то там.Аз споменах Уникредит, защото договора е стабилен, в смисъл, не ти звънят след 4 месеца да ти начисляват допълнителни лихви, не ти променят условията едностранно, не те клецат през гащите....Иначе, те много банки ще ти дадат малка сума, но после! Да не се окаже, че от лихвата на хартия, накрая ще излезе двойно И имай предвид, че МНОГО зависи от ВИДА кредит. Аз имам случай в Уникредит за 4000лв. след 12 месеца са платени 4690лв. с такса, застраховка, обслужване, откриване, това, онова - какво по-добро

Коментар

Working...
                              X