Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Драйвери за звукова карта Acer.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Драйвери за звукова карта Acer.

    След като реших нетбучето да бъде вече с Уин ХП се сблъсках с проблема ,че не мога да подкарам аудиото.Дори драйвер джениус казва ,че всичко е ок но уви няма звук.В девайс менажера излизат въпросителни на other device и по точно PCI DEVICE.Машинката е Acer Aspire One HAPPY-2DQB2 Atom N450 1.66GHz 1GB 250GB 10.1.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    #2
    тия от страницата на acer пробва ли ги?http://global-download.acer.com/GDFi...k&Step2=Aspire One&Step3=AOHAPPY&OS=X02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_10
    браво 1,6/90 - 09 г.

    Коментар


      #3
      Meн ми се струва, че трябва да инсталираш не само драйвера за аудиото. Инсталираш : Chipset-a, Media Processor Driver и аудио-то. Според сайт-а го дават realtek.

      Коментар


        #4
        Realtek ,но с него нищо не става.Интересно какво иска ,но засега ми писна сега е след втора инсталация и е добре.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

        Коментар


          #5
          Прощавайте че не пиша по темата, но ако може някой и на мен да помогне. Става въпрос за видео карта джи форс фх 5500 256 мб АГП. Както си работеше изведнъж спря, вързах монитора към вградената карта и при вкл. на компютъра пиша да обнова драйверите. Пробвах с какви ли не драйвери, даже и тия от диска и при всички пише че са нот супортед,май е доста стара и няма подръжка отдавна.Понеже май съм с 64 битов уин пробвах и с драйвери 64 и 32 и нищо не става.Картата изглежда видимо здрава, върти си перката, поне според мен няма надути кондензаторчета и явно комп. я разпознава ама не потегля.В онова голямото меню с устройства картата стои с въпросителна.пробвах да я дисабълна и после да я енабълна, но пак не тръгва.Разкачвах я и от компютъра но пак без резултат!

          Коментар


            #6
            Твоята карта е тествайте на друг комп и инсталирай драйвер за вградената

            Коментар

            Working...
            X