Кики, ми ти нямаш ли СД карта бе мой?на вградена памет ли живееш А, да - ако имаш иснталирананякаква пробна версия на Айго - трявба да я махнеш за да тръгне това, което съм ти пратил. Иначе се бият. И да - на СД карта само може да стане... Ама те микрото без пари станаха - за 20+лв се вземат 16гиги...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете да избера 1 от тези 3 телефона за Навигация!!!
Collapse
X
-
Kuku написа:Ми аз нямам СД карта и преди навигацията имах свободни 6,45ГБAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Kuku написа:Ми аз нямам СД карта и преди навигацията имах свободни 6,45ГБAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Kuku написа:Значи му давам свободно на iGo Само да накарам Sygic-а да ми говориAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Радвам се, че сте оспамили с толкова полезни наблюдения.Аз лично тествах на чужд апарат - от арената следното iGO преди да се замисля за андроиден телефон:http://arenabg.com/torrents/108868/, но там е качено само с карта на България и само за голямата разделителна способност, а по пълна версия мислех да тегля в последствие ако взема такъв телефон.Обаче с телефона, с който го тествахме май беше пуснато А-GPS подпомагането с данни от клетките, през които се движим и за това направих темата.Идеята ми е да отида при някой с подобен телефон - да пробваме с предплатена сим карта, без никакви останали стотинки за интернет и така да се убедя, че и на тези телефони е достатъчно качествен чипът за навигацията.Привлича по характеристики Сони-то, ама имам познати с горчив опит от например перфектни по характеристики Блекбърита, които и един прост файл снимка или мелодия през Bluetooth не успяват или да получат или да изпратят или правят разни други магарии докато се закачат. Виждал съм и на SAMSUNG как GPS-a не задържа свързани сателитите докато е със заводските настройки и трябват май някакви кодове да му се вкарват за да влезеш в скрити менюта с настройки докато го направиш що годе приемлив за употреба. А това xperia TIPO едва преди месец-два излиза на пазара, и трудно намирам отзиви за него ... някои от които, в чуждестранни сайтове - свързани с разни проблеми (не давало да триеш приложения или нещо такова).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар