Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете да избера 1 от тези 3 телефона за Навигация!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кики, ми ти нямаш ли СД карта бе мой?на вградена памет ли живееш А, да - ако имаш иснталирананякаква пробна версия на Айго - трявба да я махнеш за да тръгне това, което съм ти пратил. Иначе се бият. И да - на СД карта само може да стане... Ама те микрото без пари станаха - за 20+лв се вземат 16гиги...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ми аз нямам СД карта и преди навигацията имах свободни 6,45ГБ

Коментар

Kuku написа:
        Значи не си от тия дето все не им стига мястото...Де да бях и аз от тях...Все не ми стига - телефона пълен, хардовете и на двата компира - нахакани, флашките и те, външния ми хард, дето го ползвам пестеливо за архив - има малко още място, ама е на път... Ужас.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Kuku написа:
          Кики, iGO иска специално отделно място, аз сега само заради нея си купих карта, че и на мен ми я иска.
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Значи му давам свободно на iGo Само да накарам Sygic-а да ми говори

Коментар

Kuku написа:
              Значи му давам свободно на iGo Само да накарам Sygic-а да ми говори
              кат неще той, ти му говори
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Чудя се, кои ли са тези фенове, които са гласували за (тъпата в случая) Нокиа
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Радвам се, че сте оспамили с толкова полезни наблюдения.Аз лично тествах на чужд апарат - от арената следното iGO преди да се замисля за андроиден телефон:http://arenabg.com/torrents/108868/, но там е качено само с карта на България и само за голямата разделителна способност, а по пълна версия мислех да тегля в последствие ако взема такъв телефон.Обаче с телефона, с който го тествахме май беше пуснато А-GPS подпомагането с данни от клетките, през които се движим и за това направих темата.Идеята ми е да отида при някой с подобен телефон - да пробваме с предплатена сим карта, без никакви останали стотинки за интернет и така да се убедя, че и на тези телефони е достатъчно качествен чипът за навигацията.Привлича по характеристики Сони-то, ама имам познати с горчив опит от например перфектни по характеристики Блекбърита, които и един прост файл снимка или мелодия през Bluetooth не успяват или да получат или да изпратят или правят разни други магарии докато се закачат. Виждал съм и на SAMSUNG как GPS-a не задържа свързани сателитите докато е със заводските настройки и трябват май някакви кодове да му се вкарват за да влезеш в скрити менюта с настройки докато го направиш що годе приемлив за употреба. А това xperia TIPO едва преди месец-два излиза на пазара, и трудно намирам отзиви за него ... някои от които, в чуждестранни сайтове - свързани с разни проблеми (не давало да триеш приложения или нещо такова).
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

gamma написа:
                    Чудя се, кои ли са тези фенове, които са гласували за (тъпата в случая) Нокиа
                    Комши, аз съм единият от тях.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                    X