Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете да избера 1 от тези 3 телефона за Навигация!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    И аз съм за отделна навигация, имам Гармин. С иГо съм пробвал, но, съжалявам, аз с тая навигация не мога да се оправя. Докато гармина ми е супер интуитивен.
    Ай да не почваме пак...Само не ми сравнявай по интуитивност прехвалената боза Гармин с iGo, че ще се смея.Толкова е добър Гармина, че като бях с Нокия, ползвах в пъти по-добрия и по-интуитивен НОКИЯ ОВИ МАПС. Ако се спреш на Нокията - препоръчвам да не слагаш ГарминХТ, а да си караш с Нокия мапса...доволен ша останеш, бате!

Коментар

Ще съм изключително благодарен, ако ми обясните на прост български език, коя навигация да си инсталирам на Андроида, която да ме навигира без интернет от България до Франкфурт (например), защото в пътуването ми до там и обратно тази седмица, гледах телефона като хартиена карта и всичките ми 5 /пет/ навигациИ (Суджук, Път66, Гугле и още някакви две) бяха безмълвни, именно заради липсата на интернет По принцип имам интернет план с неограничен интернет трафик, като (не съм сигурен колко) в началото е по-бърз и после намалява скоростта, но не посмях да го включа, именно заради опасенията ми от високата цена в роуминг Та, коя навигация да си инсталирам и как да я подкарам без интернет или с евтин такъв ? П.П.А пък ако е и безплатна - цена няма да имате :D

Коментар

Аз на Андроида съм с iGo и си работи перфектно и без да ползва интернет.Всъщност интернет е необходим единствено и само за по-бързо намиране на сателитите (функцията А-ГПС).За да не я ползва, изключваш ползването на данни в роуминг и навигацията ще ти работи без нея, когато си в роуминг.Малко по-бавно ще намира сателитите, но не е болка за умиране.

Коментар

Kuku написа:
          Ще съм изключително благодарен, ако ми обясните на прост български език, коя навигация да си инсталирам на Андроида, която да ме навигира без интернет от България до Франкфурт (например), защото в пътуването ми до там и обратно тази седмица, гледах телефона като хартиена карта и всичките ми 5 /пет/ навигациИ (Суджук, Път66, Гугле и още някакви две) бяха безмълвни, именно заради липсата на интернет По принцип имам интернет план с неограничен интернет трафик, като (не съм сигурен колко) в началото е по-бърз и после намалява скоростта, но не посмях да го включа, именно заради опасенията ми от високата цена в роуминг Та, коя навигация да си инсталирам и как да я подкарам без интернет или с евтин такъв ? П.П.А пък ако е и безплатна - цена няма да имате :D
          Кажи каква ти е разделителната способност на дисплея да ти ’сготвя’ една сборка на Айго Или поне марка и модел на телфона ти.Май беше с някакво галакси ти, ама кое...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

От телефоните в анкетата бих избрал Sony-то.За навигация, както казаха колегите, си купи отделно устройство, в пъти по-добре е.Igo качваш на каквото и да вземеш.ИзказАх се
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Айде, за Кики!http://dox.bg/files/dw?a=6c9f73fea7 Това е сборка Айго, лендскейп 800Х480 резолюция ( спомних си че си с галакси с2 ).Включва карти на:Австрия, Белгия, България, Хърватска, Чехия, Германия, Унгария, Румъния, Сърбия, Сложакия, Словения.МОжех и повече карти да сложа, ама ДОХ.бг дават само до гигабайт да се качва.Линка е валиден до 1.10.12Съдържанието на зипа го разархивираш и го качваш на СД картата на телефона, после с файл мениджъра отиваш и стартираш .арк файла и се инсталира приложението.Не съм провабл сборката - нямам на какво, ама би трябвало да е ок. Има разни шукаритетки там - сгради в София, камери и не знам си още какво.Ако тези карти са ти много - влизаш в папката на приложението/контент/мапс - и триеш просто излишните.

Коментар

Аз ползвам sygic и съм си доста доволен. Има си допълнително камери, карти и всичко! Попринцип всички навигации от гореизброените работят през GPS не през интернет. Повечето обаче имат "споделен старт" което означава, че когато стартирате програмата тя освен гпс ползва и интернет(ако е включен 3g или WiFi) за да намери по-бърз сигнал на сателитите! Като се свърже спира да точи интернет, освен ако отново не изгуби сигнал! За колегите с андроид - в андроид форума си има цял раздел с гпс програми, може да се види обаче само от регистрирани потребители! Там като си харесате някоя я сваляте и както е обяснил колегата Явор я инсталирате на телефона! За мен която и да сложа си ми работи супер! Не намирам особенни разлики! Имаше някоя обаче която си имаше и wiget и си търсиш адреса директно от десктопа.
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Безкрайно благодаря!!!Довечера у нас ще пробвам и ще пиша

Коментар

Вика ми ’счупен файл’, ама аз изтеглих от Андроид форума иГо и Суджук - ся ше тествам.Проблема при мен може би идваше от това, че теглех програмите през маркета, където са тестови версии и без интернет нищо не ставаше

Коментар

Kuku написа:
                      Вика ми ’счупен файл’, ама аз изтеглих от Андроид форума иГо и Суджук - ся ше тествам.Проблема при мен може би идваше от това, че теглех програмите през маркета, където са тестови версии и без интернет нищо не ставаше
                      Ето това е подходящото място за събиране на инфо за Айго на Андроид:http://forum.pocketbulgaria.com/view...=34544Идея си нямам защо тти дава че е счупен файла.Изтегли си от темата по-горе еди напк файл с подходящата резолюция и го подмени.

Коментар

Kuku написа:
                        Няма как да ти иска интернет! Това са GPS навигации! Като я инсталираш трябва да си свързан към WiFi за да си изтеглиш картите! От андроид са тестови версии и като я инсталираш работи по същия начин както кракнатата която Явор ти е дал обаче за 1 месец, после няма как! Ако си изтеглил тестовата от маркета и си изтеглил картите за нея триеш я от телефона, качваш същата програма от линковете в андроид или който и да е форум (този .apk файл еинсталационнен, просто трябва да го качиш на телефона и да го стартираш!) Програмата ще се инсталира, а картите който предварително си свалил би трябвало да се интегрират в нея! Ако не - тя самата ще те попита какви карти искаш да свали! За тази процедура ще ти трябва WiFi, после само GPS! Както вече обясних ще ти ползва от интернета само за да се свърже по-бързо към сателит! Ако си изключиш интернета преди да го ползваш или намериш от къде да го махнеш в самата програма няма да ти точи данни, но ще се връзва по-бавно!

Коментар

Типо-то. Дисплея и процесора са важни при навигацията, за да се ориентира човек по околните обекти също. На мен и 3.7 ми се струва малък.Ако не виждаш наоколо по какво ще се ориентираш..понякога навигацията не се справя с маршрута или ти дава с кофти път, ако можеш да видиш околните си се оправяш.Рефрешването на картата пък си зависи от процесора. 800мхц при igo8 все още е ок.Пробвай Navigon също. Една идея по-добра навигация е, същите карти като igo но има по-малко функции. За навигация пеша в град е супер.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Нямам никаква представа, какво може да се е случило и защо не успях да подкарам нито една навигация в чужбина без интернет, т.е. те стартират, но не ме навигират, а само ми показват картите, защото съм ги изтеглил предварително Като задам маршрут ми казва, че местоположението ми не може да бъде остановено или изобщо не може да изчисли маршрута.... всякакви тъпотии ми изписваха Снощи подкарах Суджук и днес даже го тествах.Свалил съм си и карти за цяла Европа.Само оставя да го настроя, че нито ми приказва, нито ми писука - иначе работи много добре П.П.Няколко пъти опитвах и с iGo, обаче нещо май не правя както трябва, защо постоянно ми търси SD-Card и не иска да тръгне.

Коментар

Kuku написа:
                              Нямам никаква представа, какво може да се е случило и защо не успях да подкарам нито една навигация в чужбина без интернет, т.е. те стартират, но не ме навигират, а само ми показват картите, защото съм ги изтеглил предварително Като задам маршрут ми казва, че местоположението ми не може да бъде остановено или изобщо не може да изчисли маршрута.... всякакви тъпотии ми изписваха Снощи подкарах Суджук и днес даже го тествах.Свалил съм си и карти за цяла Европа.Само оставя да го настроя, че нито ми приказва, нито ми писука - иначе работи много добре П.П.Няколко пъти опитвах и с iGo, обаче нещо май не правя както трябва, защо постоянно ми търси SD-Card и не иска да тръгне.
                              За iGO иска SD-карта, защото трябва да бъде инсталиран, а той е около 4 GB и при мен иска карта
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Sygic си върши екстра работа, за чужбина незнам де, за БГ съм доста доволен, само дето я няма новата магистрала към морето! Ако имаш проблеми с нея ми пиши на лична да опитам да помогна, че оспамихме темата на колегата

Коментар

Working...
                                X