Здравейте,моля да ми помогнете в избора на телефон. Спрял съм се на тези три модела:
SAMSUNG Galaxy POCKET S5300 - най-евтиния вариант, но и с най-малък екран и камера.SONY Xperia Tipo - не евтин вариант, но няма Джава и не знам какво няма да ми поддържа в следствие на тази подробност; (според уикипедия Типо има Глонасс, но на страницата на Сони май излиза, че го нямат моделите под xperia S)и Двата до тук са с операционна система Андроид, на която мисля да инсталирам навигация iGO.NOKIA C5-03 - най-скъпия от трите, най-стар и с операционна система, която позволява GARMIN, с най-много пиксели и на камерата, но екрана е от стария тип и ще иска силно натискане (не реагира на топлина) - с нокти или клечка. (от същия клас и ценови диапазон има и 4-ти вариант, LG Optimus L3 за 149,90 лв с договора, който ще се преподписва, но чух лоши отзиви, че давали дефекти тези LG-та)Какво губя като няма тази Java?Заслужава ли си да се дават повече пари за такъв телефон, при положение, че по 95-99 лева има самостоятелни навигации за кола? (и по тази логика над 119 лв е много)?Имате ли горчив опит с GPS на Самсунг, който не открива, или постоянно губи сателити? Имали ли сте Нокия с GarminXT, който като натиснеш + за доближаване, нарязва екрана и нещо има бъгове? Споделете ... !Ще съм благодарен за всички мнения.
![](http://media.snimka.bg/s1/1106/028455821-big.jpg)
Коментар