Здравейте,моля да ми помогнете в избора на телефон. Спрял съм се на тези три модела:SAMSUNG Galaxy POCKET S5300 - най-евтиния вариант, но и с най-малък екран и камера.SONY Xperia Tipo - не евтин вариант, но няма Джава и не знам какво няма да ми поддържа в следствие на тази подробност; (според уикипедия Типо има Глонасс, но на страницата на Сони май излиза, че го нямат моделите под xperia S)и Двата до тук са с операционна система Андроид, на която мисля да инсталирам навигация iGO.NOKIA C5-03 - най-скъпия от трите, най-стар и с операционна система, която позволява GARMIN, с най-много пиксели и на камерата, но екрана е от стария тип и ще иска силно натискане (не реагира на топлина) - с нокти или клечка. (от същия клас и ценови диапазон има и 4-ти вариант, LG Optimus L3 за 149,90 лв с договора, който ще се преподписва, но чух лоши отзиви, че давали дефекти тези LG-та)Какво губя като няма тази Java?Заслужава ли си да се дават повече пари за такъв телефон, при положение, че по 95-99 лева има самостоятелни навигации за кола? (и по тази логика над 119 лв е много)?Имате ли горчив опит с GPS на Самсунг, който не открива, или постоянно губи сателити? Имали ли сте Нокия с GarminXT, който като натиснеш + за доближаване, нарязва екрана и нещо има бъгове? Споделете ... !Ще съм благодарен за всички мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете да избера 1 от тези 3 телефона за Навигация!!!
Collapse
X
-
лично мое предложение купи си http://gps-6.com/621-prestigio-geovision-4050.htm , update-ни го и нямаш ядове,аз така направих,все пак екрана на който и да е телефон не е достатъчен хубаво да се вижда.Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
-
Купи си за сто и някой лев една истинска навигация - едно е да се дзвериш в 3 инчов екран, а друго е да виждаш като хората 4,5-5 инчов. Освен това точно в най напечения момент - телефона има навика да звъни Имам следните устройства: айфон 2 с инталирани ТомТом и Айго, Самсунг галакси на жената с инсталирано айго, но си ползвам безименната китайска навигация с Айго Примо - просто най добре с е справя. На телефоните имам навигации за всеки случай, не че не съм ги ползвал, ама е шибано. Преди две години като купувах алафата бях в София и позлвах айфона да ме навигира до колегата Ичкин, който после беше нещо повече от навигация... Е, заведе ме, ама на едно кръстовище ми звъннаха от офиса и цялото навигиране отиде по дяволите, а и иизяде за половин час батерия колкото за ден стендбай. Да не говорим колко загряват като ги бучнеш на стъклото. За навидо не ми дреме - да загрява. Ама за телефона да - ако му стане нещо оставам без него, а той ми трябва за друго. Иначе от софтуерите за мен е най добре Айго, макар и Сайджик да са добри. ТомТома също е хубав ама картите му за БГ са калпави. Гармина е силно надценен!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Помогнете да избера 1 от тези 3 телефона за Навигация!!!
niko_ymn написа:Здравейте,моля да ми помогнете в избора на телефон. Спрял съм се на тези три модела:...NOKIA C5-03 - най-скъпия от трите, най-стар и с операционна система, която позволява GARMIN, с най-много пиксели и на камерата, но екрана е от стария тип и ще иска силно натискане (не реагира на топлина) - с нокти или клечка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз бих избрала нокията. Ползвам я вече почти 2 години и съм доволна. До сега не ме е набутвала в незнайни улици, както гармина, но не си спомням на кой точно беше картата на България. Не е вярно, че винаги трябва да си онлайн, за да я ползваш, ползвам я и в чужбина, но слагамн предплатена карта и изключвам интернета - в случай, че нещо се обърка, сметката ми ще е няколко лева, не трицифрена.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Много съм доволен от Nokia Maps. С предварително свалени карти на съответната държава ме е водил с изключена СИМ(т.е без нет) в Истанбул, Солун, Рим, Белград точно до мястото където съм искал да стигна, било хотел или фирма. В България също не ме обърквала. В София и Бургас показва и в коя лента трябва да се престроиш Навигации за Андроид все още не съм ползвал все още и не мога да направя сравнение. След 1-2седмици ще задавам въпроси :DПортативна навигация имам Гармин, който откакто имам Нокиа-та не съм ползвал. Ако някой ми звънне не е проблем, защото си говоря през хендсфри-то, навигацията си работи Зарядно за кола е около 15лв, т.е батерията не мисля че е фактор.Недостатък, ако искаш да я използваш междуградско е, че аз поне не знам да могат да се качват камерите на Кат.
Коментар
-
И аз съм с Нокиата от близо 2г. Дори съм използвал и пешеходната навигация. Като цяло съм доволен. Хубавото е когато навигацията ти е в телефона , че винаги е с тебе. Недостатъка е по-малкия екран. Иначе аз съм си направил винаги да ме пита дали да се канектва към интернет каквото и да правя по телефона.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Kuku написа:За навигацията през телефон ти трябва и интернет, а в роуминг той е доооста скъп.Проучи и въпроса за оффлайн навигация преди да избереш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар