Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте автомобил.
Collapse
X
-
-
Ако колегата не държи на мощността,1.8 Д - железният двигател на форд.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Прекалено охлювски идва тоя фордовия... Като го понатоваря хептен зле Струва ли ми се, или Ескорта е някакъв тесен отпред?Мондеото ми харесва, но разхода му не е малък и ще ми дойде по-изгодно да взема Мареа JTD и с разликата от горивото да и плащам данъка.Нека добавя и че съм активен риболовец, което не е много в полза на пежото, защото ще ходи по места, които не си е и представяло :DБаси... Станал съм като жените (с извинение :D), апартамент като купувах не съм оглеждал толкова... Усещам, че като пипна парите ще се хвърля на първия котор, който видя и после ще има да се псувам, ама нали да ми е по-малка прецаквацията..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Прекалено охлювски идва тоя фордовия... Като го понатоваря хептен зле Струва ли ми се, или Ескорта е някакъв тесен отпред?Мондеото ми харесва, но разхода му не е малък и ще ми дойде по-изгодно да взема Мареа JTD и с разликата от горивото да и плащам данъка.Нека добавя и че съм активен риболовец, което не е много в полза на пежото, защото ще ходи по места, които не си е и представяло :DБаси... Станал съм като жените (с извинение :D), апартамент като купувах не съм оглеждал толкова... Усещам, че като пипна парите ще се хвърля на първия котор, който видя и после ще има да се псувам, ама нали да ми е по-малка прецаквацията...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Tornado написа:Princo написа:Ако колегата не държи на мощността,1.8 Д - железният двигател на форд.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Аз имах Ескорт ТД доста си понаварвяваше колицата,градско в Русе над 7-8 не съм качвал,е зимата може и 10 да гори ама тогава доста бръмчим на място. Двигателя е железен,зимата си палеше като пич при всякакви температури има само един проблем доста го мори въздуха,а това е доста досаден и много трудно откриваем проблем.Наистина доста чукари и пресечени терени съм прекосил с него,окачването му е много здраво.Друг доста голям проблем на тия Ескорти е ръждата,особенно много им гният гредите на които са хванати пружините на задните колела.Ако купуваш такъв автомобил задължително ги провери с нещо остро ги натисни,че съм виждал маскирани греди с кит и картони.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
За Пежото:1. Хроничния проблем със задния мост на пежото си има решение. Те и франсетата по книжка дават да се подменят лагерите на 80 000км. Аз до тука на френска кола съм сменял тъкмо 2 пъти лагерите - на 80 000 и на 155 000. Оригиналните лагери пълния комплект е 100-тина лв и не си заслужава от разни неясни магазини с още по-неясен произход да се заменят.2. Колегата с негативното мнение за HDi-тата явно не познава ама никак този вид двигатели, особено 2.0 и се изказва доста неподготвен. И само моля ви не сравнявайте двигателите на Форд с тези на PSA щото нямат нищо общо. Ако искате за справка питайте някой шофьор на маршрутка Пежо-Ситроен, която е с Форд двигател да ви даде мнение за какво дърво става въпрос. Кой мотор ог гамата се вгражда на Пежо-Ситроен ще ви оставя да поровите вие.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
M5kov написа:Моделите, които гледах са:Fiat Marea 1.9 JTD - плюсове - нисък разход, хубав дизайн, нормална поддръжка. Минуси - висок данък, иска ми се нещо по-различно като дизайн.Ford Mondeo 1.9 TD - плюсове - доста място, добра возия, що-годе добре изглеждащ вид. Минуси - лакомичък двигател, ръжда.Lancia Dedra 1.9 TD - плюсове - хубав дизайн, нисък данък, нормална поддръжка. Минуси - трудно продаваема, малък избор.Lancia Lybra - плюсове - еб*си интериора Минуси - не вярвам да има нещо читаво за тези пари, по-скъпа поддръжка.Opel Astra - плюсове - не знам какви плюсове има. Минуси - кофти интериор, не е моята кола, но попада в категорията...Mitsubishi Galant 2.0 TD - плюсове - хубав дизайн, нисък данък. Минуси - не вярвам да има нещо читаво за тези пари, по-скъпа поддръжка.
Коментар
-
coolboby написа:Painfall написа:Кола на 300к км колко да струва? На тия км кола никога не бих си взел.
Коментар
-
M5kov написа:Прекалено охлювски идва тоя фордовия... Като го понатоваря хептен зле Струва ли ми се, или Ескорта е някакъв тесен отпред?Мондеото ми харесва, но разхода му не е малък и ще ми дойде по-изгодно да взема Мареа JTD и с разликата от горивото да и плащам данъка.Нека добавя и че съм активен риболовец, което не е много в полза на пежото, защото ще ходи по места, които не си е и представяло :DБаси... Станал съм като жените (с извинение :D), апартамент като купувах не съм оглеждал толкова... Усещам, че като пипна парите ще се хвърля на първия котор, който видя и после ще има да се псувам, ама нали да ми е по-малка прецаквацията...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Общо взето за тея пари и твоите изисквания,само ескорт комби или мондео комби или евентуално някоя марея ако намериш,но вече не се вписваш в графата от изискванията ти и конкретно данък. За други марки и модели ти трябва повече паричка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Ако все още търсения автомобил отговаря на критериите от 1вото мнение то - Пежо 306 1.9тд би следвало също да се счита като добро попадение. Намира се екземпляр за до 2000лв и за още 1000 става кукла. Имам такова и мога да кажа, че в двигателния сектор няма грешка, а окачването е здраво и комфортно.
Коментар
-
lametobg написа:Ако все още търсения автомобил отговаря на критериите от 1вото мнение то - Пежо 306 1.9тд би следвало също да се счита като добро попадение. Намира се екземпляр за до 2000лв и за още 1000 става кукла. Имам такова и мога да кажа, че в двигателния сектор няма грешка, а окачването е здраво и комфортно.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Аз имам Пунто от 2003 година 1,3 multijet - двигателя е перфектен - с верига, въпреки малката кубатура си върви доста в града - извънградско се предава на 130-140км в час, но все пак си ги поддържа! Като аз го карам дава разход 5 в града, като жена го кара - 3,6....как го правят не мога да разбера :D Мисля скоро да и търся нов собственик, защото доста се задържа при мен и искам нещо по-голямо!Ако някой има интерес да пише да се спазарим! Загледал съм се по новите фокуси - 1.6 TDCI, но май май старите по-издръжливи ще се окажат....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар