Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ...не и видях дебитомера на снимката...
    Бях забравил, че и 1.8 са с дебитомер Знам ли, някак заводско си изглежда, ама аз пък кога съм гледал 1.8 мАтор...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2hu7mt виж тук има снимка на двигателяето нещо интересно, и доста добре изглежда за 1.8.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хубава е, ама нямам толкова пари До 2000 ми се иска да излезе всичко.Хвърлям се на дизела, пък каквото сабя покаже...
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

S_BANKOV написа:
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11358779105559781&f 1=details&slink=2hu7mthttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351072515331250&f 1=details&slink=2hu7mt виж тук има снимка на двигателяето нещо интересно, и доста добре изглежда за 1.8.
          сивата приятел я гледа преди 3-4 месеца, каза, че не е запалила въобще.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Последните версии на 1.8 16v са без дебитомер.
            Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

goro71 написа:
              Това добре, но дали се "разбира" с обикновената газова?
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

goro71 написа:
                Сигурен ли си в това, щото аз не съм

Коментар

В сервизното ръководство за Мареа 1.8-16V до 1999г. ECU-то е HITACHI MFI 009 с Air Flow Meter HITACHI AFH-13B,след 1999г. ECU-то е HITACHI MFI-155(160) и няма дебитомер.
                  Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

Някой да каже нещо за това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=2i89z7пп Очаквам Емо и Митко да се включат активно за да ме разубедят

Коментар

Купувай, знам и всички болежки от ... до...
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Купувай, знам и всички болежки от ... до...
                        ми кажи де, кво я боли и кво я сърби. Може и на ЛС

Коментар

pakumba написа:
                          S_BANKOV написа:
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11358779105559781&f 1=details&slink=2hu7mthttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351072515331250&f 1=details&slink=2hu7mt виж тук има снимка на двигателяето нещо интересно, и доста добре изглежда за 1.8.
                          сивата приятел я гледа преди 3-4 месеца, каза, че не е запалила въобще.
                          Сивата няколко пъти надзърнах в нея, докато бях в автокъщата. Зпазена е доста отвътре, отвъм има леки вдлъбнатини, сякаш лека градушка...Иначе човека не се занимава основно с автокъщата .. ходих няколко пъти все го няма... Исках една друга да гледам и тя бе с паднал акумулатор.За тия пари след отстъпката ако върви че и спира изглежда добре

Коментар

Момчета, сигурни ли сте, че си правите добре сметката, купувайки нерегистриран автомобил?ЕКО-таксата вече е 200лв.КАТ - 70лв.Г.О. - 200лв.Каско - 300лв.Данък - 180лв.Обслужване - 500лв.Евентуално нещо за ремонт ако изникне....Кола за 2000лв. докато я подкарате ще излезе 3500лв. Банков, аз за толкова пари ще ти дам Алфата

Коментар

Г-н Георгиев, вашата Алфа е много хубава но не отговяра на три от мойте критерии1 и най важното КОМБИ2. Дизел е и малко тегаво става с газифицирането3. Точно това изпълнение с дървения волан и конзолата изобщо не ми харесва на мен лично./естествено ако се навия ще го подменя/иначе няколко пъти я гледам и много ме блазни но ми трябва комби.

Коментар

Ще си позволя само един коментар към г-н Банков.Като сложа количката на малкия в багажника и трябва да махам кората :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X