здравейте попадна ми един двигател на Фиат 132, на блока пише следното 132 CB OA O .По тези данни опитах да потърся в интернет някаква информация относно двигателя, но ударих на камък,за дази модификация няма нищо.Имам инсталирана програмата AUTODATA ама и там за тази модификация не пише нищо.Някои мойе ли да ми каже нещо по въпроса, аз за този двигател нищичко незнам дори и кубатурата му.Единственото очеизваждащо нещо което мога да кажа е че мотора е двувалка с 8 клапана.Ще съм ви много благодарен ако ми дадете някаква информация за него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
попадна ми един двигател
Collapse
X
-
bubachko
Re: попадна ми един двигател
DINOSAUR написа:здравейте попадна ми един двигател на Фиат 132, на блока пише следното 132 CB OA O .По тези данни опитах да потърся в интернет някаква информация относно двигателя, но ударих на камък,за дази модификация няма нищо.Имам инсталирана програмата AUTODATA ама и там за тази модификация не пише нищо.Някои мойе ли да ми каже нещо по въпроса, аз за този двигател нищичко незнам дори и кубатурата му.Единственото очеизваждащо нещо което мога да кажа е че мотора е двувалка с 8 клапана.Ще съм ви много благодарен ако ми дадете някаква информация за него.
Реклама
Collapse
Коментар