Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безсмъртните и безнаказани убийци на пътя вече и ще глобяват

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почвам да се замислям да заменя картонената палка в колата ми с автомат Калашников.Значи хем ще карат на някъде някоя важна СВИНЯ , щото много бърза СВИНЯТА, хем ще имат време да се спират по пътя, да бият и да глобяват гражданите...?!?!?

Коментар

Идат избори. Пътят трябва да е чист. :D

Коментар

Sev написа:
        според мен НСО трябва да возят само президента, министър-председателя и министъра на вътрешните работи,...
        BO написа:
        Но да има освен светлинни и звукови сигнализации, за да направиш път да минат, без да те блъскат нарочно. Все едно линейка минава, даваш път, защото си я чул десетки секунди преди това,...
        ++1, защото и това което направи този с пежото от този клип, не е нормално. Това е от атентата над Зоран Джинджич.Не може само един човек от НСО да си кара сам в колата, без никаква сигнализация, и да си прави каквото иска по пътищата.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
          ... защото и това което направи този с пежото от този клип, не е нормално...
          Напротив, това което направи е най-нормалната реакция - чу, видя и спря. От моите срещи с линейки по пътя, само от момента в който чуя сирената и се огледам в огледалата около мен, за да видя от къде ми идва (понеже може да кара навсякъде) и се огледам, и да взема решение за да и направя място, без да направя някое меле и да завлека още 1-2-3 коли, минава повече време отколкото това на клипа, разбирай - повече от 5-6 секунди. А това изнасяне, на това БМВ е най-малоумното каране на специална кола. Пусна сирената, преди да се вреже в трафика, кара с отворени прозорци, че и ръкомаха. Те какво очакват, при всяка сирена която чуя да набивам спирачки без да мисля ли?!
          BO написа:
          ... Що някой не се пробва да кара пред президента на САЩ с колата и да не прави път на кордона
          Историята познава и едни случаи с президентския кортеж на връщане от Копринка 2005-а след форумната среща...

Коментар

bubachko написа:
            Пусна сирената, преди да се вреже в трафика, кара с отворени прозорци, че и ръкомаха.
            Аз като гледам, сирената изобщо не е на бмв-то, а май на линейката, която се движеше по пътя...

Коментар

Sev написа:
              според мен НСО трябва да возят само президента, министър-председателя и министъра на вътрешните работии да им сложат по една камера в колите, за да се вижда какви ги вършат и в 99% от случаите те са си виновнихем с наши пари се купуват тези коли, с наши пари са поддържат, с наши паре се зарежда гориво, с наши пари им се плащат заплатите, тия дето ги возят ние ги избираме - че ще си правят каквото искат, че и ще ни глобяват
              Напълно точно. Това управление продължава да се излага...............
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

ето го проекто-закона...защото на журналистите не може да им се има вяраhttp://www.government.bg/fce/001/021...Proekt-NSO.pdf
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                  ето го проекто-закона...защото на журналистите не може да им се има вяраhttp://www.government.bg/fce/001/021...Proekt-NSO.pdf
                  Прочитайки правата и задълженията им не виждам нищо нередно в този законопроект. Все едно да застанеш пред колата с Президента и да се цупиш, че си данъкоплатец и няма да направиш път... Всъщност медала има две страни и винаги "обикновеният гражданин" иска да е невинен..., също като "Родилка с усложнения почина в болница"..., като че ли се очаква родилката с усложнения да почине в сладкарницата...Не знам колеги, не е нормално да искаме ред и да плюем срещу реда същевременно. Ето - от месец има закон за движение целогодишно с фарове и понеже няма кой да контролира - всеки си кара как си знае, че и някои дупета се репчат "ти ли ще ми кажеш как да карам бе".. Вчера един пенсионер, инвалид, с фиат щеше да ме блъсне, карайки в насрещното- аз бях пешеходец. По закон - акта му е 200лв... ама няма кой да му го напише, дейва...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Има си идиоти, които не светлинни, не звукови сигнали, ами лазерно шоу да им направиш няма да дадат път.Миналата седмица се прибирам във Видин и в огледалата виждам линейка с пуснати светлини на поне 500 м. Докато доближи на 100-150м. се прибрах плътно в дясно до мантинелата с десен чигач и останах така, за да види, че съм го забелязал и му давам предимство докато ме подмина. В същото време зад мен виждам някакво Ауди, което се включи от страничен път, при това със знак СТОП, без да спре и даде предимство на линейката. Не само това, а ме изпревари и се пречка на линейката поне 2 километра, въпреки че подмина две отбивки по пътя. За полицейска патрулка няма да ме е яд толкова, но за линейка си е грандиозна простотия, да се показваш колко си велик докато някой бере душа!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                    X