Почвам да се замислям да заменя картонената палка в колата ми с автомат Калашников.Значи хем ще карат на някъде някоя важна СВИНЯ , щото много бърза СВИНЯТА, хем ще имат време да се спират по пътя, да бият и да глобяват гражданите...?!?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безсмъртните и безнаказани убийци на пътя вече и ще глобяват
Collapse
X
-
Sev написа:според мен НСО трябва да возят само президента, министър-председателя и министъра на вътрешните работи,...BO написа:Но да има освен светлинни и звукови сигнализации, за да направиш път да минат, без да те блъскат нарочно. Все едно линейка минава, даваш път, защото си я чул десетки секунди преди това,...
Коментар
-
bubachko
nikolce написа:... защото и това което направи този с пежото от този клип, не е нормално...BO написа:... Що някой не се пробва да кара пред президента на САЩ с колата и да не прави път на кордона
Коментар
-
Sev написа:според мен НСО трябва да возят само президента, министър-председателя и министъра на вътрешните работии да им сложат по една камера в колите, за да се вижда какви ги вършат и в 99% от случаите те са си виновнихем с наши пари се купуват тези коли, с наши пари са поддържат, с наши паре се зарежда гориво, с наши пари им се плащат заплатите, тия дето ги возят ние ги избираме - че ще си правят каквото искат, че и ще ни глобяватPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ето го проекто-закона...защото на журналистите не може да им се има вяраhttp://www.government.bg/fce/001/021...Proekt-NSO.pdf
Коментар
-
Sev написа:ето го проекто-закона...защото на журналистите не може да им се има вяраhttp://www.government.bg/fce/001/021...Proekt-NSO.pdfSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Има си идиоти, които не светлинни, не звукови сигнали, ами лазерно шоу да им направиш няма да дадат път.Миналата седмица се прибирам във Видин и в огледалата виждам линейка с пуснати светлини на поне 500 м. Докато доближи на 100-150м. се прибрах плътно в дясно до мантинелата с десен чигач и останах така, за да види, че съм го забелязал и му давам предимство докато ме подмина. В същото време зад мен виждам някакво Ауди, което се включи от страничен път, при това със знак СТОП, без да спре и даде предимство на линейката. Не само това, а ме изпревари и се пречка на линейката поне 2 километра, въпреки че подмина две отбивки по пътя. За полицейска патрулка няма да ме е яд толкова, но за линейка си е грандиозна простотия, да се показваш колко си велик докато някой бере душа!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар