С две думи купи си една бичкия и си решаваш дилема хем евтино хем тихо хем мобилно
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
С две думи купи си една бичкия и си решаваш дилема хем евтино хем тихо хем мобилно
Бичкия си имам, имам и така наречения крап с вълчи зъби 2м. дължина, останал още от дедо, имам си и циркуляр, Свата има моторна щилка, но ми е неудобно постоянно да го моля човека, та затова поставих питането, дървата са на двора, е не съм в къща, но имам кабел над 20 м. В крайна сметка идеята на питането ми беше дали такава ще ми свърши работа да си режа на година 5-10 кубика дърва, в момента тези дето ми ги докараха има и по 40 см в диаметър, а да ги качвам на циркуляра е трудно, едно време като нямаше моторни така ги режехме.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ами аз ако става на въпрос съм нарязвал 10 кубика метровки за 3-дни със ел.триона. Така че ДА ще ти свърши работа
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
едно дърво ще ти се наложи да отрежеш някъде извън къщата и ще те е яд ,че нямаш 200 м кабел .Вземи си една бензинова щилка поне да си имаш резачка като хората ,около 100-150 лева е по скъпа от хубавите електрически май .
едно дърво ще ти се наложи да отрежеш някъде извън къщата и ще те е яд ,че нямаш 200 м кабел .Вземи си една бензинова щилка поне да си имаш резачка като хората ,около 100-150 лева е по скъпа от хубавите електрически май .
МАЙ, МАЙ ама сме Септември!За 120лв. има китайски бензинови за случай те в който ще режеш дърва извън населено място! И пак Електрическия е по удачен. Хубав Щилт под 400стотака няма да намери! Хубав Електрически трион на Бош е около 200-250лв. Има и за по 170 на промоция.
МАЙ, МАЙ ама сме Септември!За 120лв. има китайски бензинови за случай те в който ще режеш дърва извън населено място! И пак Електрическия е по удачен. Хубав Щилт под 400стотака няма да намери! Хубав Електрически трион на Бош е около 200-250лв. Има и за по 170 на промоция.
тия китайски бензинови все едно не съм ги чул електрическата ако не е хубава си трябва и натискане и точенее винаги .Няма нужда да счупи 2/3 преди да си вземе хубава бензинова за под 500 лева.Като ти е под ръка резачката винаги има какво да се реже :D и аз преди да си купя щил-а счупих една електрическа и то хич не беше лоша .А по нагоре прочетох ,че колегата си има циркуляр ,ако е само за рязане на дърва за огрев си го ползвай него,че иначе стават стърготини на всякъде
Не ,, Щилт ’’ , ,, Щил’’ ( ,, Тишина ’’ означава )
Със 115dB голяма тишина.
Взимай смело електрическа, само гледай да е с голяма гаранция не робувай на марка.Ако е по-слаба,ще се наложи по малко да натискаш,и че става по-бавно,но нали ти е в къщи,ако не стане днес утре ще продължиш.Важнто е да си свъшиш работа без да си зависим от други.
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Вчера купих на бащата Makita UC3520A. Надявам се ,че съм направил добър избор. В началото мислех да взема Partner 2200, но в последния момент се отказах, защото резачката беше от 2008 година и най-смущаващото беше , че като го изключиш малко преди да спре да се върти елмотора се чуваше едно леко тракане за 1-2 секунди. Може и това да е нормално за този модел електрически триони, но реших да не рискувам, въпреки много добрата цена от 198 лева.
Баща ми имат служебна Макита, смятай че като служебна, който свари той реже с нея. Кубиците не си ги знае, ползвахме я да си направим и покрива. Общо взето смяна на вериги и старо отработено масло, и тая гад не мре . Това е моят опит с ел. трион.
Абе чета Ви и се сещам за оня виц с чукчето рекордиьор Аз пък като едно селско момче ще ви кажа че бензиновата резачка е по добра, Нищо че е по - шумна и по-тежка. И дъската е по- дълга, и мотора и по - мощен, и го няма момента с " Оп резнахме си кабела"
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Изтупвам прахта от темата, за да се похваля с днешната покупка на ’Makita UC4020A’ на промоционалната цена от 299лв. с подарък 1л. масло и 3 години гаранция.Инцидентно ми се наложи да купувам резачка и нямах много време за мислене, но все пак смятам покупката за много добра
Коментар