chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Беше ли някой във вчерашното задръстване на Е 79?
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Immortal написа:ele написа:И да пренасочат движението, и акъл да дават от кои знайни и незнайни пътища да се минава, аз не минавам. Веднъж съм го правила, щото "пътят бих хубав", хубав бил, като са го правили, хубав беше първите 20 км, после 40 км няма да казвам как го минах. Затова седя и чакам, когато стане, пък който иска винаги може да отбие и да мине по друг път. Вие щото задръстване не сте видели, затова мрънкате.Сигурна съм, че ако ви бяха казвали от къде да минете, пак щяхте да мрънкате.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day: Аз не разбрах какъв е проблемът - някой спрял ли е шофьорите да минават по алтернативния път? Нали всички са се окичили с навигации, смартфони - то не се иска много акъл да провериш дали има друг маршрут.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
някой като ви казва какво да правите, той къв бил да се бърка носа и да дава наклон на ***. Като не ви казва - ся сами ли да се оправяме. Ми не си малък, проблем ли ти е да се оправяш сам? От бавачка ли имаш нужда? Трябва през 20 метра табела "пожар" ли да сложат? или може би на 20 метра полицай да дава съвети? ми звънни - питай - сигурно някой някъде си е чукнал колата и олющил боята и извикал КАТ - тъй че сигурно са заети с подобни много важни дейности дейности, щото олющилия боята сигурно недоволства, че трябва да чака.....Наистина не разбрах какъв е проблемът!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:някой като ви казва какво да правите, той къв бил да се бърка носа и да дава наклон на ***. Като не ви казва - ся сами ли да се оправяме. Ми не си малък, проблем ли ти е да се оправяш сам? От бавачка ли имаш нужда? Трябва през 20 метра табела "пожар" ли да сложат? или може би на 20 метра полицай да дава съвети? ми звънни - питай - сигурно някой някъде си е чукнал колата и олющил боята и извикал КАТ - тъй че сигурно са заети с подобни много важни дейности дейности, щото олющилия боята сигурно недоволства, че трябва да чака.....Наистина не разбрах какъв е проблемът!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
За да поясня какво очаквам от КАТ - ще ви дам един положителен пример.Не си спомням по кой път беше, но беше някъде покрай река. Пътувах през нощта, и изведнъж - полицейски светлини (буркани) - патрулка по средата на пътя. Спирам - а полицая ми казва просто да карам бавно напред, че реката била заляла пътя... така и беше 30-40 м по-напред. Такава патрулка имаше и от другата страна на разлива. Ето, че може да си вършат работата... когато искат.Та очаквах една подобна патрулка на разклона за Карнобат, която да ти казва - задръстването е до Петолъчката, минете, моля, през Сунгурларе, за да стигнете по-бързо.
Коментар
-
Immortal написа:За да поясня какво очаквам от КАТ - ще ви дам един положителен пример.Не си спомням по кой път беше, но беше някъде покрай река. Пътувах през нощта, и изведнъж - полицейски светлини (буркани) - патрулка по средата на пътя. Спирам - а полицая ми казва просто да карам бавно напред, че реката била заляла пътя... така и беше 30-40 м по-напред. Такава патрулка имаше и от другата страна на разлива. Ето, че може да си вършат работата... когато искат.Та очаквах една подобна патрулка на разклона за Карнобат, която да ти казва - задръстването е до Петолъчката, минете, моля, през Сунгурларе, за да стигнете по-бързо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day: Мне, просто ти не търпиш чуждо мнение, когато не съвпада с твоето. Пак не разбрах какво са трябвали да направят полицаите: да вдигнат табели, да угасят пожара, да ви дават бутилирана вода??? Ако имаш някакви конкретни препоръки и забележки, що не ги отправиш към КАТ,а мрънкаш тук (може и двете да направиш)?И мен са ме спирали да ми кажат, че има гъста мъгла, обаче нямаше други коли, ако са 100 коли, и ако трябва всички да ги спрат да им кажат.... ще стане задръстване и пак ще се оплаквате.И пак не разбрах какъв е проблемът.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
п.п. Адаш, подозирам, че си минал точно преди пожара и затова е нямало задръстване.Аз в 15.15. минах през границата безпрепятсвено и изненадващо бързо - почти не ме спряха дори - бърз поглед на картите и паспорта на малката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар