Не съм оптимист за това. Видях че имаше хора дето даже снимаха как пресичат по 3ма двойна неперсечена линия. Но в България закона е така направен, че и снимка да имаш на нарушение, ако не е видяно от полицай - все едно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Беше ли някой във вчерашното задръстване на Е 79?
Collapse
X
-
Еми аз лично си звъня често на 112. Когато има голяма дупка на пътя примерно, се обаждам, след няколко дена ако не е запълнена пак звъня и така! Лятото когато в парка срещу нас се съберат дечурлига да пият и към 3 часа през ноща като шума стане вече прекален се обаждам. Даже си ме научиха и като минат полицайте ми се обаждат да ми кажат какви мерки са взели, защото си знаят, че ще се обадя да попитам какво става! Трябва си тормоз докато не си свършат работата! Какво само им мишкувате, да не сте с по малко права от тях? Най мразя като стане катастрофа и дойдат и почнат да ми философстват как това било лека катастрофа и виновния бил ясен. Защо ги викаме тях като си имало застрахователи и двустранни протоколи? Последния път като ми го изцепи един тъпанар с бяла фуражка това, беше в някво село на 100км от София, а колата не беше в движение!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:А Вие обадихте ли се в КАТ да се оплачете?
Коментар
-
И аз съм на мнение, че не сме падари и че не ни е работа да ги следим дали си вършат работата, но след като тяхното бездействие ни пречи на нас си има начини, чрез който сами да си помогнем! След като сте на мнение, че нищо не вършат ами само рекетират - спрете, вземете им данните и напишете жалби!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
И да пренасочат движението, и акъл да дават от кои знайни и незнайни пътища да се минава, аз не минавам. Веднъж съм го правила, щото "пътят бих хубав", хубав бил, като са го правили, хубав беше първите 20 км, после 40 км няма да казвам как го минах. Затова седя и чакам, когато стане, пък който иска винаги може да отбие и да мине по друг път. Вие щото задръстване не сте видели, затова мрънкате.Сигурна съм, че ако ви бяха казвали от къде да минете, пак щяхте да мрънкате.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
rebel написа:След като сте на мнение, че нищо не вършат ами само рекетират - спрете, вземете им данните и напишете жалби!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:И да пренасочат движението, и акъл да дават от кои знайни и незнайни пътища да се минава, аз не минавам. Веднъж съм го правила, щото "пътят бих хубав", хубав бил, като са го правили, хубав беше първите 20 км, после 40 км няма да казвам как го минах. Затова седя и чакам, когато стане, пък който иска винаги може да отбие и да мине по друг път. Вие щото задръстване не сте видели, затова мрънкате.Сигурна съм, че ако ви бяха казвали от къде да минете, пак щяхте да мрънкате.
Коментар
-
Immortal написа:lametobg написа:Ами и аз ще се изкажа негативно за водачите! Ако се спазваха правилата, дали щяха да се получат задръствания? Какво да направи катаджията? Да отклони целият поток от първокласен път за да го праща през куп села?
Коментар
-
Immortal написа:lametobg написа:Ами и аз ще се изкажа негативно за водачите! Ако се спазваха правилата, дали щяха да се получат задръствания? Какво да направи катаджията? Да отклони целият поток от първокласен път за да го праща през куп села?Не ме ли виждаш, аз съм човека който ще каже кога да минеш. Не съм тук за плашило.......
Коментар
-
chaveto написа:За каква полиция...... говорим. Аре да влезем малко в реалността.
Коментар
-
Към колко часа минавахте по маршрута?Аз бях на Благоевград малко след 15ч. и явно съм изпреварил големия трафик.Имаще сериозно забавяне около пожарите, но чак задръстване не съм видял.Интересно беше на отиване към Гърция в четвъртък - преди Кулата имаше километрична опашка.Предреждачите бяха доста и логично само със скъпи возила, т.е. истински тарикати - ние балъците да чакаме!Изневиделица на платното пеша се появи Каролев и започна да препречва пътя и да не пуска колата. Събра се тълпа и в крайна сметка предреждача се прибра в колоната.Обаче, как стана така, че Каролев препречи пътя на една 124-ка, а не се показа пред някое Бентли или Порше?! Още по-интересното е, че преди границата имаше и два полицейски патрула, но нито имаше глобени, нито дори спряни за проверка предреждачи Полицайти са най-полезни, когато ги няма!
Коментар
-
Immortal написа:chaveto написа:За каква полиция...... говорим. Аре да влезем малко в реалността.
Коментар
-
Абе умник, с каква скорост можеш да преминеш през кръговото, дори и да не се налага да спираш?Можеш ли без да намаляваш да минеш с 90 или дори с 50, дори и да не ти се наложи да спреш?Ай сега представи си една колона дълга 80 км, в началото заемаща 2 ленти на магистралата, след това събираща се в една лента. И първите които са стигнали вече до това кръгово намаляват или спират. Това намаляване или спиране по ефекта на доминото се прехвърля до последната кола в колоната. Ти ми обясни къде тук влияят уменията на водача?!?Единствения изход е част от трафика да се пренасочи по алтернативен маршрут. А това е работа на полицаите.Работа на полицаите е и да спрат движещите се в забранено за тях време камиони.За това говорим.Понякога имам чувството, че някои хора не са излизали извън градовете си никогаЕто снимка от неделя, виж каква е колоната и си помисли какво става с всички коли, когато този най-отпред намали или спре - не поради некадърност, а просто защото на влизане в кръговото е без предимство?(Снимал съм я от алтернативния път, успореден на главния, по който нямаше грам кола)
Коментар
-
Immortal написа:Абе умник, с каква скорост можеш да преминеш през кръговото, дори и да не се налага да спираш?Можеш ли без да намаляваш да минеш с 90 или дори с 50, дори и да не ти се наложи да спреш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар