Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Беше ли някой във вчерашното задръстване на Е 79?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Беше ли някой във вчерашното задръстване на Е 79?

Вица, че най-тъпи са катаджиите, защото могат да бъдат заменени от ел. уред /светофар/ от вчера за мен не е виц, а реалност.Който е бил вчера в това задръстване от гр. Симитли до гр. Дупница - ще разбере защо.Жалкото е само че по този път няма светофари, които да заместят катаджиите.Дори светофар щеше да се сети да отбие движението през гр. Бобошево, с. Невестино- Дупница и София. При положение, че не минах през цялото задръстване, пътя ми се удължи с 3 часа и половина, висене и изнервяне.Аз и двете други коли, които пътувахме се отклонихме през с. Бараково, с. Смочево и оттам - през Бобошево та на Кюстендил. От отклонението за Бараково до отклонението за Бобошево, ако бях стоял в задръстването - щях да повися още незнайно време, а ако бях минал и през Дупница - щях да се прибера сутринта.Безобразие!!!Единствените униформени бяха двама катаджии на мотори, които щъкаха напред назад, по баира след Благоевград, посока София, и единсвената им грижа беше някой да не се набута в аварийната лента ... Според тях това беше проблема.Иначе пищиме за заплати...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Път

Затвърдява се тезата че КАТ повече пречат от колкото да оправят движениетоа уж щяло да има повече полицай да оправят движението точно за почивните дни а те стоят настрани и гледат саир или някой да глобят -да вземат някой лев. И аз минах около 850 км към Македония и не видях другаде задръствания или полицай /зад храста /освен тук.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Нали се сещате, че полицаите не правят те задръстването. Правят го такива които не знаят на къде са тръгнали. Пример от преди един час. Прицеп се движи по околовръстният на София с 40км/ч. Колоната се трупа и никой не задминава, на всичкото отгоре и няма никаква дистанция и ако решиш да задминаваш се налага да задминаваш по 10..... автомобила.Не се сърдете на полицията, че няма комуникация да пренасочи час от трафика, сърдете са на тъпанарите зад волана.

Коментар

chaveto написа:
        Нали се сещате, че полицаите не правят те задръстването. Правят го такива които не знаят на къде са тръгнали. Пример от преди един час. Прицеп се движи по околовръстният на София с 40км/ч. Колоната се трупа и никой не задминава, на всичкото отгоре и няма никаква дистанция и ако решиш да задминаваш се налага да задминаваш по 10..... автомобила.Не се сърдете на полицията, че няма комуникация да пренасочи час от трафика, сърдете са на тъпанарите зад волана.
        Не и в този случай, колега.Ноторно известно е, че след 4 почивни дни - този път е свръх натоварен. Не трябва да имаш кой знае колко акъл за да предвидиш, че при такъв възникнал пожар и засиления трафик, ще настане хаос.А за пожара и дима са разбрали доста бързо - сигурен съм. Може и да не правят те задръстванията, но са длъжни да вземат мерки да облекчат и насочат движението.Ама от това не падат кинти мама му стара, пък и заплатата си им тече...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Път

Чак шофьорите не са виновни като има на поне 100 пише по главния път 60 или 40 км я населено място я някое кафе точно на главния път а не на 20 метра по навътре как да минеш 150 км . Това че има някои изпревари няколко коли не е такова постижение . ако има полицаи ДА НАПРАВЛЯВАТ движението така че то да е максимално бързо мисля че ще има по голям ефект от колкото ако съставят някой фиш че вместо 40 караш 50 ама нали се гледа само отделни части от закона които на тях им `е изгодно .Дано магистралата стане по скоро поне няма да минава през населени места и кафета.Макар че в такъв натоварен пик и тя ще е малка.
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ами и аз ще се изкажа негативно за водачите! Ако се спазваха правилата, дали щяха да се получат задръствания? Какво да направи катаджията? Да отклони целият поток от първокласен път за да го праща през куп села?

Коментар

Същото беше и от магистралата край Карнобат до Петолъчката.Никой не отбива движението през алтернативния маршрут, по чисто нов успореден път през селата Крумово градище и Церковски и после през Стралджа.Въпреки че си минавам винаги от там, за 8-те километра, в които все пак се включвам в главния път ми бяха нужни 40 минути. И това беше в ранния следобед - задръстването започваше малко преди Карнобат.А за по-късно вечерта имам информация, че задръстването е започвало още на средата на магистралата, на 30 км от Бургас. Много е "трудно" да се пренасочи обратното движение по алтернативен път (горния, или по-скоро Петолъчката - Сунгурларе - Карнобат), а двете ленти от Карнобат до Петолъчката да се пуснат в посока София. Това са елементарни неща, за които за съжаление НИКОЙ в КАТ не се сеща.После - изнервени шофьори, няколко леки катастрофи и т.н.

Коментар

lametobg написа:
                Ами и аз ще се изкажа негативно за водачите! Ако се спазваха правилата, дали щяха да се получат задръствания? Какво да направи катаджията? Да отклони целият поток от първокласен път за да го праща през куп села?
                Най-искрено ти желая да повисиш няколко часа в подобно задръстване. И никой водач не е виновен, че 2 реда коли от магистралата се пропускат през една тапа с кръгово движение и голям трафик и в другото направление (Истанбул - Петолъчката - Русе). Там каквито и правила да спазваш - няма какво да направиш.ДА, ще пренасочат потока, ако трябва. Какво лошо има в това?

Коментар

lametobg написа:
                  Да!Щом първокласния път не стига, ще отклонят част от потока през алтернативен маршрут! През целия си живот съм видял един единствен път КАТ-аджия да ПОМАГА за облекчаване на трафика, без да има задръстване ... Контрол на Автомобилния Транспорт включва и това, не само засади зад храстите ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ами хубаво е като има анкетки "Правилно ли са им ниски заплатите на полюцаите" да не им давате положително отговори. Щото КАТ и де що има перверзии в това нещо наречено МВР са едни и същи баничкаджии. В САЩ нарицателното е кафе и понички, а у нас - баничка и боза...Има неколцина кадърни и грамотни служители, но в цялото море от "на държавна заплата, че по-сигурно" се стапят и не личи...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз бях, и вчера още бях като пребит.От Гърция, през гранницата като минавах много се зарадвах че няма опашка, и имаше двама човека, които разпределят колите на 3 редици, и викат по тия дето се редят не дето трябва.След Симитли като почна едно задръстване...на Благоевград на правата с двете платна страшно задръстване, полицаите си седяха безучастно, а някакви типове с джипари правеха трета лента откъм канавката и допълнително затрудняваха движението. Там глобиха 2-ма, 3ма, а те бяха поне 20.Обаче да, не отбиваха движението ама хич.После задвърстване имаше и при бобошево, летището, там беше поне час на 1ва.Мен най-много ме изнервиха тези дето караха в насрещното. На двупосочно при знакза забранено изпреварване. Чувствам се като "глупака дето чака", докато онези се набират с некви умрели лебеди от младините на баба ми и с "жипое" по пестин коня в насрещното. Кво, аз да се моля да не излезе кола насреща им ли, че да не отидат и в мене?!Много се изнервих.Трябваше да има полиция на всякъде, и дето видят разни такива СЕЛЯНДУРИ, да глобяват наред, и да им взимат книжките. Не да си седят на сянка.И като видите такива, не ги пускайте пред вас бе хора, да се удрят и да мрат! Това е гняс, циреи, не заслужават да живеят тез!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колко километра за колко часа ги минахте в задръстването?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А Вие обадихте ли се в КАТ да се оплачете?
                          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                            От задръстването или от безучастните им колеги?Защото аз доколкото разбирам там е имало полиция, но са "люпили семки"
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                              rebel написа:
                              От задръстването или от безучастните им колеги?Защото аз доколкото разбирам там е имало полиция, но са "люпили семки"
                              Еми и от 2те! Като се обадят 10 човека за един и същи проблем рано или късно ще им се наложи да реагират!
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                              X