Колеги, ще сменям дограмата, а вече съм подготвил стените за нови тапети.Ако сложа тапетите преди дограмата, дали ще се полепи прахоляк от смяната?Въобще голяма ли е мръстотията от тази процедура?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма ли е мръсотията при смяна на дограма?
Collapse
X
-
Както ти е казал и Красьо, абсурд е първо да сложиш тапетите, защото след поставяне на новата дограма има доста довършителни неща около нея. А за мръсотията - не е нищо особено. Ако пък сам си разковеш старата дограма, което не е трудно, цялата работа ще приключи доста бързо и с минимални щети. Трябва да имаш и готово решение как да разкараш старата дограма от стаята. Освен това, преди поставянето на новата дограма е моментът да прекараш кабелите, които евентуално влизат в съответната стая (за интернет, кабелна тв и др.), за да не се налага после да дупчиш новата дограма.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Кабели няма. Мисълта ми беше да налепя всички стени без тази с дограмата. При поставяне на самата дограма кърти ли се нещо отстрани/пробива ли се или всякакви такива пепеливи операции?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Кабели няма. Мисълта ми беше да налепя всички стени без тази с дограмата. При поставяне на самата дограма кърти ли се нещо отстрани/пробива ли се или всякакви такива пепеливи операции?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Както snake е казал, ако сам си махаш старата дограма в апартамента ще ти е "аптека".Нищо не се разковава, така махат дограми "майсторите" дето ги мързи и ги 6оли х.. за твоя апартамент.Просто режеш пироните отляво и отдясно и леко из6иваш дограмата. Така я вадиш цяла иако щеш я продавай, ако щеш я цепи за дърва навън. Не знам каква е целта да лепиш тапетите на етапи, ама ако е толкова зор, 20кв.м найлон са 1лв., не е про6лемда ги налепиш и после да залепиш найлона върху тях с тиксо.п.с. не си написал каква е дограмата която махаш де, предполагам е дървена.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Както snake е казал, ако сам си махаш старата дограма в апартамента ще ти е "аптека".Нищо не се разковава, така махат дограми "майсторите" дето ги мързи и ги 6оли х.. за твоя апартамент.Просто режеш пироните отляво и отдясно и леко из6иваш дограмата. Така я вадиш цяла иако щеш я продавай, ако щеш я цепи за дърва навън. Не знам каква е целта да лепиш тапетите на етапи, ама ако е толкова зор, 20кв.м найлон са 1лв., не е про6лемда ги налепиш и после да залепиш найлона върху тях с тиксо.п.с. не си написал каква е дограмата която махаш де, предполагам е дървена.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Най-добре изчакай за твое успокоение, защото не се знае на какви мастори ще попаднеш. Миналата есен си сменях два прозореца и за подмазване имах само 1см. около прозореца, тапетите не съм ги оцапал дори, но аз знам какво и как да направя.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Преди 3 месеца смених дограмата на 1-ви етаж. Беше филм на ужасите На места щетите от смъкването на старата бяха незначителни , но на места ми се плачеше. Изчакай да ти поставят дограмата, после измажи, обърни от вътре и чак тогава тапетите.п.с. Принко е прав. Там където не успяха да намерят пироните рязаха старата дограма. В едната спалня при смъкване на старата дограма падна парче около половин квадрат от стената...направо ми идеше да се самоубия На пролет ме чака същия филм с етажа над първияnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Преди 3 месеца смених дограмата на 1-ви етаж. Беше филм на ужасите На места щетите от смъкването на старата бяха незначителни , но на места ми се плачеше. Изчакай да ти поставят дограмата, после измажи, обърни от вътре и чак тогава тапетите.п.с. Принко е прав. Там където не успяха да намерят пироните рязаха старата дограма. В едната спалня при смъкване на старата дограма падна парче около половин квадрат от стената...направо ми идеше да се самоубия На пролет ме чака същия филм с етажа над първияAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
trace написа:Както snake е казал, ако сам си махаш старата дограма в апартамента ще ти е "аптека".Нищо не се разковава, така махат дограми "майсторите" дето ги мързи и ги 6оли х.. за твоя апартамент.Просто режеш пироните отляво и отдясно и леко из6иваш дограмата. Така я вадиш цяла иако щеш я продавай, ако щеш я цепи за дърва навън...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар