Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новото возило
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Тази седмица ще минава пълно обслужване. За сега частите в багажника, готови за смяна, са около 700лв. За да стане безупречна общата сума сигурно ще дойде около 1000лв за първоначалното обслужване. Ако има интерес накрая ще споделя тотала.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ами най-вероятно ангренаж,ремъци и ролки ,масло,филтри и някои други неща по ходовата част.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
BO написа:vital написа:То това ми е интересно да сравня с метаново Добло :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:Тази седмица ще минава пълно обслужване. За сега частите в багажника, готови за смяна, са около 700лв. За да стане безупречна общата сума сигурно ще дойде около 1000лв за първоначалното обслужване. Ако има интерес накрая ще споделя тотала.kik73bg написа:Ти не вярвай още на първото зареждане.Започни да зареждаш няколко пъти на едно и също място и тогава,гоооре долу ще имаш някаква представа.Много зависи от налягане,охладен или не и колко ти тежат обувките .Моята с климатик и негасене съм стигал и до 15-16 лева на 100км.С едно зареждане с добро налягане минавам около340-360 км. градско и около 500-550 км. извънградско,като много зависи как се кара.Сега ми даде около 9,50 извънградско с климатик и натоварен с целия катун.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тампоните на задния мост или лагерите? Водната помпа и термостата,ако нямат проблем,спокойно можеш да си ги спестиш.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
kik73bg написа:Тампоните на задния мост или лагерите? Водната помпа и термостата,ако нямат проблем,спокойно можеш да си ги спестиш.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:По тропането най-вероятно са тампоните на задния мост. Колелата изглеждат вертикални и не е започнало типичното разкрачване. Но това като се вдигне на подемника ще се види най-добре.Да, както казах водната помпа и термостата може и да ги спестя, докато не започне разпад, но както казах като се купи една кола трябва да се сменят всички консумативи, които винаги им идва момента. А и в тези жеги не е нормално бензинова кола да загрява за 5 километра. Все пак горивото отива за да се грееш, а не за да се предвижвашMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
ls1 написа:Аз не бих съдил за загряването преди подмяна на антифриза. Не съм майстор, но не виждам връзка между загряването и термостата. Виж ако има прегряване това е друг въпрос. Но е нормално една кола особено бензинова, да загрява бързичко.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Според мен колегата иска да каже, че не е нормално бензинова кола да загрява за 5 км през лятото, като скритият смисъл е, че загрява сравнително бавно, което е признак за отворен термостат. В момента моята загрява за <5 км, като я настъпвам едва-едва, та какво остава за бензинова със здрав термостат?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар