presinka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно отписване на автомобил.
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
vital написа:От опита на хора около мен, изцяло зависи на каква леличка ще попаднеш в данъчното. Един ми казва само последните 5години, друг всичко, което не е платено...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да се върнем на въпроса на колежката.Колата по документи се води на дядото. Не е прехвърлена на наследниците, които може да са N-на брой.Бракуваш си колата, отписваш я от КАТ и си траеш.Дължимите данъци не се прехвърлят автоматично на наследниците.След още 5 години, няма да се дължи абсолютно нищо, защото данък на колата след като е бракувана не се плаща, а за предходните години ще отпадне всичко поради давност.Не виждам никакъв проблем.На теб няма да ти излиза, че имаш неплатени данъци, защото те са по партидата на дядо ти, а не на теб.Споко.
Коментар
-
Immortal написа:... защото данък на колата след като е бракувана не се плаща, а за предходните години ще отпадне всичко поради давност.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
я да питам и аз ,че вчера дойде едно писъмце.... дядо ми преди 12 години си замина и баба ми продала колата мъ преди 10-тина години.Женицата си отиде и тя преди 3 години и сега идва писмо до наследниците, че трябва да се платят данъците.Ок, ама даже и да ги платим какво?Колата продължава да не е у нас , няма как да я издирим , което ме навежда на мисълта, че всяка година ще плащаме данъците на смотания Москвич? Така ли е, или има и други начини?
Коментар
-
Dimo_J написа:я да питам и аз ,че вчера дойде едно писъмце.... дядо ми преди 12 години си замина и баба ми продала колата мъ преди 10-тина години.Женицата си отиде и тя преди 3 години и сега идва писмо до наследниците, че трябва да се платят данъците.Ок, ама даже и да ги платим какво?Колата продължава да не е у нас , няма как да я издирим , което ме навежда на мисълта, че всяка година ще плащаме данъците на смотания Москвич? Така ли е, или има и други начини?
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:... защото данък на колата след като е бракувана не се плаща, а за предходните години ще отпадне всичко поради давност.
Коментар
-
coolboby написа:Dimo_J написа:я да питам и аз ,че вчера дойде едно писъмце.... дядо ми преди 12 години си замина и баба ми продала колата мъ преди 10-тина години.Женицата си отиде и тя преди 3 години и сега идва писмо до наследниците, че трябва да се платят данъците.Ок, ама даже и да ги платим какво?Колата продължава да не е у нас , няма как да я издирим , което ме навежда на мисълта, че всяка година ще плащаме данъците на смотания Москвич? Така ли е, или има и други начини?Един за всички, всички за мен
Коментар
-
spark написа:Тъй като и ние ще бракуваме една кола тоя месец, ходихме да питаме в КАТ каква е процедурата. Сваляш предния номер и с талоните първо в КАТ, след това фирмата за скрап и в данъчното накрая.Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар