Честито и от мене.Да ти е живо,здраво и много весели моменти да имате с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на колегата SBANKOV
Collapse
X
-
КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ВИ, чувството е уникално, сутринта когато събудих Румен по телефона за да му се изфукам почти не можех да говоря, имах заседнала буца в гърлото. Така сега малко статика : роди се сутринта в 7:48 часа, след два дни мъки на майка му, с принудително секцио. Младежа се казва Георги, тежи 4.155 кг., висок е 53 см. и изключително красив, все едно себе си съм ползвал за моделИзраждащия лекар е др. Стефан Константинов един изключителен човек и лекар.Майката е добре, а младежа ще пробва новото си ферари още с изписването си.
пп Рачев, батко махморлук ли, утре ще ми мине като го видя бебока, така че те съветвам да не се бавиш ами да зареждаш фурната.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...Ох спирам да пиша че вече почва да ми се размазва всичко, не съм спал от два дни, а утре ще посрещаме ВИП Персоните /бабите/ и те тогава дупе да ми е яко
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
оооо колега да ти е живо и здраво синчето и много да те слуша и да знаеш че имаш много да черпишШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
S_BANKOV написа:avvasilev написа:Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...Ох спирам да пиша че вече почва да ми се размазва всичко, не съм спал от два дни, а утре ще посрещаме ВИП Персоните /бабите/ и те тогава дупе да ми е яко
като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Честито и от нас Слави !!! Както каза Андро по-горе,по-хубавото от това е .....още едно!Много здраво и щастливо да расте,много да ви радва , и както каза някой- дупе да ти е яко
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар