Честито и от мене.Да ти е живо,здраво и много весели моменти да имате с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на колегата SBANKOV
Collapse
X
-
КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ВИ, чувството е уникално, сутринта когато събудих Румен по телефона за да му се изфукам почти не можех да говоря, имах заседнала буца в гърлото. Така сега малко статика : роди се сутринта в 7:48 часа, след два дни мъки на майка му, с принудително секцио. Младежа се казва Георги, тежи 4.155 кг., висок е 53 см. и изключително красив, все едно себе си съм ползвал за модел Израждащия лекар е др. Стефан Константинов един изключителен човек и лекар.Майката е добре, а младежа ще пробва новото си ферари още с изписването си. пп Рачев, батко махморлук ли, утре ще ми мине като го видя бебока, така че те съветвам да не се бавиш ами да зареждаш фурната.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
оооо колега да ти е живо и здраво синчето и много да те слуша и да знаеш че имаш много да черпишШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
S_BANKOV написа:avvasilev написа:Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Честито и от нас Слави !!! Както каза Андро по-горе,по-хубавото от това е .....още едно !Много здраво и щастливо да расте,много да ви радва , и както каза някой- дупе да ти е якоMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар