Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на колегата SBANKOV

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мене.Да ти е живо,здраво и много весели моменти да имате с него.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Честито, колега! От това по-хубаво няма. Да ви е живо и здраво момчето! Щастие за цялото семейство!
      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ВИ, чувството е уникално, сутринта когато събудих Румен по телефона за да му се изфукам почти не можех да говоря, имах заседнала буца в гърлото. Така сега малко статика : роди се сутринта в 7:48 часа, след два дни мъки на майка му, с принудително секцио. Младежа се казва Георги, тежи 4.155 кг., висок е 53 см. и изключително красив, все едно себе си съм ползвал за модел Израждащия лекар е др. Стефан Константинов един изключителен човек и лекар.Майката е добре, а младежа ще пробва новото си ферари още с изписването си. пп Рачев, батко махморлук ли, утре ще ми мине като го видя бебока, така че те съветвам да не се бавиш ами да зареждаш фурната.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Сега разбрах защо беше писал колко бързо си стигнал до Здраве 2 :DЗдраве и късмет на цялото семейство!

Коментар

Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Единственото по-добро нещо, което може да ти се случи е ... още едно!Живи и здрави да са ти бебока и майката, а на теб дупе да ти е яко ...
              Ще питам майка му, мойта с правенето е лесна. Ох спирам да пиша че вече почва да ми се размазва всичко, не съм спал от два дни, а утре ще посрещаме ВИП Персоните /бабите/ и те тогава дупе да ми е яко
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

оооо колега да ти е живо и здраво синчето и много да те слуша и да знаеш че имаш много да черпиш
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Още един път честито и не се бъзикай,че ще дойда да ви повозя от родилното до в къщи с форда
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Честито колега! Да ви е живо и здраво, да ви радва и да ви прави щастливи както се чувствате в момента, та и още повече!
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Слави, честито и тук ... нека празненството да не спира ...
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Честито, да ти е живо и здраво момчето, да ви носи много радост и щастие и отсега се стягай че като порасне ще иска едно ферари с цвят червен
                        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

S_BANKOV написа:
                          avvasilev написа:
                          Ще питам майка му, мойта с правенето е лесна. Ох спирам да пиша че вече почва да ми се размазва всичко, не съм спал от два дни, а утре ще посрещаме ВИП Персоните /бабите/ и те тогава дупе да ми е яко
                          Персоните са лесни даваш това което вчера ти дадох и гледай кво става пияни баби и мирна къща хаха пак живи и здрави цялото семейство
                          като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Честито и от мен!Само радост да ви носи, и да го покажеш! :D
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Честито и от нас Слави !!! Както каза Андро по-горе,по-хубавото от това е .....още едно !Много здраво и щастливо да расте,много да ви радва , и както каза някой- дупе да ти е яко
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Честито и от мен. Живи и здрави
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X