Днес случайно забелязах в подписа на колегата Panda Climbing че е собственик на Гранде пунто. Та колко са вече гордите собственици на това бижу във форума и нека да споделят впечатленията си след натрупаните няколко хиляди км.P.s. Миналата седмица видях във Варна 2 Grande Punto и от един и същ цвят /специфичния за грандето бледо червен почти оранжев/ паркирани едно до друго на една тиха уличка. Максимално се накефих от гледката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко са GRANDE Punto-тата във форума
Collapse
X
-
idm написа:голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли?интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.
Коментар
-
VW polo и тои е много голям сигурно ама има двигател 2.0! всеки има право ДА НЯМА ВКУС!!!просто си казвам моето мнение и това е!по въпроса за печките аз не мога да си се представя с печка и сигурно в близките 10години няма да си купя и това си е мое лично мнение ако съм засегнал някои да ме прощава макар че едвали.веднага въпрос обаче как ги карате тия печки в България с тоя супер готин дизел дето миналата зима и Лукойл се ос..раха че и тяхната нафта замръзна?
Коментар
-
Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .
Коментар
-
chuni написа:Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:chuni написа:Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Nino написа:chuni написа:Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .
Коментар
-
Това за което съм чел, проблем в рейката на почти всеки трети автомобил и някакъв проблем в затварянето/отварянето на задните врати.Не е приятно за нова вещ за която си дал 12-14 хиляди евро и евентуално си се заробил да плащаш следващите 5 години!Дано е детска болест и се излекува.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Това за което съм чел, проблем в рейката на почти всеки трети автомобил и някакъв проблем в затварянето/отварянето на задните врати.Не е приятно за нова вещ за която си дал 12-14 хиляди евро и евентуално си се заробил да плащаш следващите 5 години!Дано е детска болест и се излекува.
Коментар
-
Ами ако Иван от "Фиат-Ивеко" Русе е регистриран във форума, нека да пише какви са му впечатленията от Гранде Пунто и Фиат Дукато. Той гивзе преди около два месеца. Тогава твърдеше,че си струва да си вземе човек Гранде Пунто. Разходър бил много нисък. Не спомена за проблеми. Но нека пише, ако е въобще посещава форума ни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар