Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко са GRANDE Punto-тата във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колко са GRANDE Punto-тата във форума

Днес случайно забелязах в подписа на колегата Panda Climbing че е собственик на Гранде пунто. Та колко са вече гордите собственици на това бижу във форума и нека да споделят впечатленията си след натрупаните няколко хиляди км.P.s. Миналата седмица видях във Варна 2 Grande Punto и от един и същ цвят /специфичния за грандето бледо червен почти оранжев/ паркирани едно до друго на една тиха уличка. Максимално се накефих от гледката.
    Punto SX 1.1 55

голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли?интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.

Коментар

все пак това е кола от малък клас...ти какво искаш два литра двигател???ми вземи си новата крома - две и двеста двигател - 41 500 кинта............
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

idm написа:
        голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли?интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.
        Какво имаш против т.нар. печки? Много добре си вървят дизелчетата, че са и пъргавки. А на това малко купе и разхода е малък.

Коментар

VW polo и тои е много голям сигурно ама има двигател 2.0! всеки има право ДА НЯМА ВКУС!!!просто си казвам моето мнение и това е!по въпроса за печките аз не мога да си се представя с печка и сигурно в близките 10години няма да си купя и това си е мое лично мнение ако съм засегнал някои да ме прощава макар че едвали.веднага въпрос обаче как ги карате тия печки в България с тоя супер готин дизел дето миналата зима и Лукойл се ос..раха че и тяхната нафта замръзна?

Коментар

Аз знам, че ще излиза 1.6 турбо, бензин и ще е с пълен спортен пакет ( окачване, греди, седалки и др. ) И точно този модел хич не е за подценяване!!!
            Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
            Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
            BlueStorm transforms . . .
            . . . !!!

Коментар

Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .

Коментар

аз мислех да купя едно Гранде Пунто не ни си харесах двигател и се отказах. Тракторист не съм че да си купувам дизел а бензиновите са смешно слаби.Много се бях навил, всичко изчетох, карах, всичко хубаво ама моторите слаби.Ще чакам. Може пък новото браво да харесам повече като дойде тук.

Коментар

chuni написа:
                  Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .
                  Ми проблем си е, за съжаление от самото родилно отделение."Лопат" си им рейките и поради тази причина едно такова тест драйв или подобно Ванто не могат да го продадат 8 месеца. На нашите върли ентусиасти бих им препоръчал да ПОвлезват малко из РУСКО/УКРАИНСКИТЕ сайтове и да ПОпрочетат.... за какво става дума ДЕ! Щото ако тук са продадени 50 бройки в РУСИЯ/УКРАЙНА са към 500 и мненията са според мен по-меродавни.Според мен никой няма право да дава конкретно мнение за тази кола.. освен ако е собственик.Вижте какво става в Пежо/Ситроен форумите за Р307/С4..... там наистина има много екземпляри и на форумците може да се вярва ако човек се интересува за модела.Но ДОКАТО НЯМАМЕ КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА с тази кола, всяко "ОХ" и "АХ" според мен би трябвало да са неприемливи! Щото все-пак става дума за много пари Това е моето мнение.
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    chuni написа:
                    Ми проблем си е, за съжаление от самото родилно отделение."Лопат" си им рейките и поради тази причина едно такова тест драйв или подобно Ванто не могат да го продадат 8 месеца. На нашите върли ентусиасти бих им препоръчал да ПОвлезват малко из РУСКО/УКРАИНСКИТЕ сайтове и да ПОпрочетат.... за какво става дума ДЕ! Щото ако тук са продадени 50 бройки в РУСИЯ/УКРАЙНА са към 500 и мненията са според мен по-меродавни.Според мен никой няма право да дава конкретно мнение за тази кола.. освен ако е собственик.Вижте какво става в Пежо/Ситроен форумите за Р307/С4..... там наистина има много екземпляри и на форумците може да се вярва ако човек се интересува за модела.Но ДОКАТО НЯМАМЕ КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА с тази кола, всяко "ОХ" и "АХ" според мен би трябвало да са неприемливи! Щото все-пак става дума за много пари Това е моето мнение.
                    Прав е Nino! Именно за това отворих темата за да разберем от извора как е новото пунто след няколко хиляди км.
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                      Nino написа:
                      chuni написа:
                      Прав е Nino! Именно за това отворих темата за да разберем от извора как е новото пунто след няколко хиляди км.
                      Нали точно това казвам нещо тропа отпред на 1800 км. не е нужно да съм собственик за да го усетя нали се чува в колата по време на движение.А иначе колата ми харесва много има добра возия и дизаина според мен е невероятен.

Коментар

Това за което съм чел, проблем в рейката на почти всеки трети автомобил и някакъв проблем в затварянето/отварянето на задните врати.Не е приятно за нова вещ за която си дал 12-14 хиляди евро и евентуално си се заробил да плащаш следващите 5 години!Дано е детска болест и се излекува.
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                          Това за което съм чел, проблем в рейката на почти всеки трети автомобил и някакъв проблем в затварянето/отварянето на задните врати.Не е приятно за нова вещ за която си дал 12-14 хиляди евро и евентуално си се заробил да плащаш следващите 5 години!Дано е детска болест и се излекува.
                          Дано

Коментар

Ами ако Иван от "Фиат-Ивеко" Русе е регистриран във форума, нека да пише какви са му впечатленията от Гранде Пунто и Фиат Дукато. Той гивзе преди около два месеца. Тогава твърдеше,че си струва да си вземе човек Гранде Пунто. Разходър бил много нисък. Не спомена за проблеми. Но нека пише, ако е въобще посещава форума ни.

Коментар

По нова телевизия сравняваха пунтака гранде с рено клио и казаха добри отзиви за фиата но дай боже на всеки пари за нова кола.
                              HONDA I-VTEC

Коментар

Working...
                              X