примерите ти не са на място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес пускат втория лъч на метрото в София
Collapse
X
-
Sev написа:ами какво общо има увеличаването на някаква си глоба, или брой места в детските градини с финансови отчети/доклади на финансов министър?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За градините липсват места само в големите градове, ела да видиш в по-малките дали няма места. Друга бира е че много от децата ги пишат с предиство само по документи т.е. изкарват ги болни или с някакъв здравословен пролем и ги вкарват. И моето дете остана извън приетите, но категорично съм против да го изкарват болно за да го вкарам. А и да вметна, че имаме във Варна една новопостроена детска градина или поне аз знам само за една http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=567968
Коментар
-
По-добре заключете темата, че напълно ще се отчая... И без това я усрахме отгоре до долу...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
преди да са я заключили - on-topic: 1. днес на спирката на стадиона в посока центъра на мотрисата пишеше "джеймс баучер". доколкото това трябва да е синята линия, някой може ли да ми каже какво прави тая мотриса по червената? да не са ги преплели нещо, без да го съобщят?2. Събраха ми 2 кинта паркинг на цариградско, въпреки че съм ползвал метрото, щото трябвало да си дам пропуска на касиерката и тя да ми даде безплатен, с който да изляза от паркинга. това никъде не го пише, така че имайте предвид. аз, щото си знам как нашите "правят нещата", на влизане я питах касиерката какво правим с паркинга и тя каза "нямам още никаква информация, карайте си както досега". на излизане платих, щото бързах, но после си отвисях на опашката от изненадани хора.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:щото трябвало да си дам пропуска на касиерката и тя да ми даде безплатен, с който да изляза от паркинга.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар