Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес пускат втория лъч на метрото в София
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
Lane Staley написа:GTipo написа:Бил съм по чужбина доста, да, и да ви кажа, има по-неуредени столици от нашата. Но не искам да се срамувам като ни идват гости.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ls1 написа:Градски, ама ние си избрахме който кмет казаха от ГЕРБ. И ко? Нищо. Зеро. 0. Виж ст оличани как първо им правят, а после гласуват за правача, а при нас обратното - гласувайте за правача, па може и да ви оправи. На, оправи ни...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Днес пускат втория лъч на метрото в София
Може ли да споменеш две поне? Защото ползваш множествено число, та ако не те затруднявам, ще ми е интересно да знам кои са по-неуредени от нашата.Разбира се, предполагам, че като разумен човек, няма да споменеш столици на преживели война бивши югорепублики.[/quote]За протокола : В нито една столица на бивши югорепублики метрополитени няма , но пък и самите столици не си заслужава да се употребяват като нарицателно , защото изглеждат много по-добре от СофияFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Sev написа:а недоволните, които не искате се задоволявате с огризки - защо стоите в страната?за да имате за какво да се оплаквате? или защото в "уредените" страни няма срещу какво да мрънкате?или да не се върнете с подвита опашка?
Коментар
-
Kuku написа:Ами, не точно.....По-скоро питам, защо има само черно и къде е бялото?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ls1 написа:Градски, ама ние си избрахме който кмет казаха от ГЕРБ. И ко? Нищо. Зеро. 0. Виж столичани как първо им правят, а после гласуват за правача, а при нас обратното - гласувайте за правача, па може и да ви оправи. На, оправи ни...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Уреден град не се става само с метро. Досега не ми посочихте по-неуредена столица от София.Неразумно е да сравнявате метра на над 50 години с нашето.Колко били нови... ми стари ли да са Някой ми споменава че било зле в Барселона, Лисабон - и двете метра са доста по-стари от нашето, но с нищо не са по-лоши. Поне по линиите които аз съм ползвал там. Будапеща май беше спомената - само да уточня, че тяхното метро е най-старото на континента...Добре де, харесвайте го, щом ви кефи. Всеки си има разбирания. Но не ни убеждавайте в неща, които и ние сме виждали с очите сиlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не казвам, че не е гот. Гот е ама, докато БВП на България се прави в основен процент в София, ще е така. Както каза Kuku всичко е очернено. Сега за пример давам Ломско шосе. За чии у* от 3 платна за 10 метра се събират в едно? Там оставям всеки път безмълвен. Хубаво, ама лайняно. Тапата я преместиха с 10 метра. Магистрала Люлин същата работа, магистралата свършва почти в две платна със сфетофар. Това са безумия. Иначе ок, нужно е. Ама направете го като хората. Иначе се получава като оня виц - "... кеф ама почти ..."
Коментар
-
НЕма угодия... Много ли беше хитро как магистралата свършваше в кръговото...Миналата седмица започнаха продължение на мигистрала Люлин и направа на ново кръстовище... И на мен ми иска всичко да стане изведнъж, но нещата си имат естествен ход... В случая(не претендирам за достоверност) идеен проект, проектиране, кандидатстване за финансиране, обществени поръчки, строеж... Всичко това изисква време и усилия...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар