НЕма верно. Затова лятото предпочитам да пътува през Бистрица. Хиляда пъти по-красиво е. Откакто оправиха и пътя, стана любим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес пускат втория лъч на метрото в София
Collapse
X
-
Mupo написа:... Сега за пример давам Ломско шосе. За чии у* от 3 платна за 10 метра се събират в едно? Там оставям всеки път безмълвен. Хубаво, ама лайняно. Тапата я преместиха с 10 метра. ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Седях си днеска в тая новата станция на Сердика в най голямата гмеш в 6 вечерта. Гмеш като мравуняк беше станало и в влаковете и на самата станция.И си мислех какво би станало ако някой влезе вътре с бомба?Аз влязох с доста голям сак и предполагам съм изглеждал подозрително защото не се бях объснал, и на никой на входа не му направи впечатление.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
vital написа:Айдеее следващата глупост... Колко само студенти мъкнат всякакви раници, сакове, куфари и не знам си какво из градския транспорт....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:vital написа:Айдеее следващата глупост... Колко само студенти мъкнат всякакви раници, сакове, куфари и не знам си какво из градския транспорт....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
метро
Сега се качихме на новото метро и е хубаво направено .НО на някой станции е малко тясно / старото е по широко/ не е направена статистика от къде колко хора може да се качат.Ескалаторите се обслужват от младежи и не са на ясно къде какво има Електрониката е точно под входа където минавах хората -можеше да е на стената .Е поне вече и аз съм участвал в ремонтирането на новото метро .
Коментар
-
Kuku написа:Ха, брат, ако съм искал много отдавна да съм изчезнал - имам близки хора в Белгия, Дания, Италия, Германия, Англия, включително и САЩ - просто не ме кефи идеята да бягам от проблемите! Ако отида там ще знам за какво работя, ще знам за какво давам всяка стотинка, ще имам права и ще живея в пъти по-спокойно (умишлено не казвам по-добре, а по-спокойно) отколкото тук, но просто не искам да напускам родното си място, роднини, приятели, познати, работа.... прогонен от банда "политизирани" мошеници.... стари, нови, все едни и същиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Донче, метрото е мноо убаво - на ац-дц кат ходихме - колата в младост и на метрото - за левче и 5 мин - точно до стадион В.Левски. Недей ги слуша че реват!Дотука преброих 5 човека, които подкрепят каквото казвам аз и само 1-2 мислещи коренно различно...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
За уреденоста на София може да четете тук: http://www.bezhaberie.com/index.php нищо, че сайта е от 2007-ма Метро на цена половината от "гьола" в Белене. Да видим Тиквата какъв "гьол" ще направи в Козлодуй...
Коментар
-
donnna написа:Kuku написа:Ха, брат, ако съм искал много отдавна да съм изчезнал - имам близки хора в Белгия, Дания, Италия, Германия, Англия, включително и САЩ - просто не ме кефи идеята да бягам от проблемите! Ако отида там ще знам за какво работя, ще знам за какво давам всяка стотинка, ще имам права и ще живея в пъти по-спокойно (умишлено не казвам по-добре, а по-спокойно) отколкото тук, но просто не искам да напускам родното си място, роднини, приятели, познати, работа.... прогонен от банда "политизирани" мошеници.... стари, нови, все едни и същи
Коментар
-
[quote="infineon"]vital написа:На самолета дето има няма 100 човека минаваш толкова скенери за оръжие и багаж, а тука сигурно над 400 човека имаше.
Коментар
-
Humppa написа:За уреденоста на София може да четете тук: http://www.bezhaberie.com/index.php нищо, че сайта е от 2007-ма Метро на цена половината от "гьола" в Белене. Да видим Тиквата какъв "гьол" ще направи в Козлодуй...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар