Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес пускат втория лъч на метрото в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    Добре, ама кое вече е център?
    Зависи кой питаш.За тези от Дружба центъра е паркинга пред Кауфланд.За тези от Люлин паркинга пред м-н.Лабиринт.За тези от Редута,Слатина и Гео Милев центъра е спирката на Плиска.И т.н.
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Lane Staley написа:
      GTipo написа:
      Бил съм по чужбина доста, да, и да ви кажа, има по-неуредени столици от нашата. Но не искам да се срамувам като ни идват гости.
      Може ли да споменеш две поне? Защото ползваш множествено число, та ако не те затруднявам, ще ми е интересно да знам кои са по-неуредени от нашата.Разбира се, предполагам, че като разумен човек, няма да споменеш столици на преживели война бивши югорепублики.
      Ами във Варшава например, метрото е една линия, и като бях се строеше втора. Явно беше бая старо и отдавна неремонтирано, бая по-мръсно от нашето.В Испания, Барселона (вярно, не столица ), направо бях ужасен, то едни коридори като дупки, с неработеща вентилация..Южна Корея и Германия - само на техния си език написано всичко, никакви гишета по спирките, само машини.. без картинки. Само в централни офиси има гишета.Вярно, влакчетата са по-нови и по-модерни от нашите. В тези държави война не е имало скоро.Май най ми хареса в Австрия. И в Лисабон, щото там е евтино пък спирките са нагъсто, и стигат до гарата с влаковете направо.Сигурен съм че има и по-пътували от мене, като се замисля в колко още метра не съм се качвал..Днес мисля тук да се кача на метрото за да видя спирките само.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

а недоволните, които не искате се задоволявате с огризки - защо стоите в страната?за да имате за какво да се оплаквате? или защото в "уредените" страни няма срещу какво да мрънкате?или да не се върнете с подвита опашка?
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ls1 написа:
          Градски, ама ние си избрахме който кмет казаха от ГЕРБ. И ко? Нищо. Зеро. 0. Виж ст оличани как първо им правят, а после гласуват за правача, а при нас обратното - гласувайте за правача, па може и да ви оправи. На, оправи ни...
          шъ ма прощаваш, но аз гласувах за бат Весо. Ти ако си гласувал за Киро говори за себе си.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Днес пускат втория лъч на метрото в София

Може ли да споменеш две поне? Защото ползваш множествено число, та ако не те затруднявам, ще ми е интересно да знам кои са по-неуредени от нашата.Разбира се, предполагам, че като разумен човек, няма да споменеш столици на преживели война бивши югорепублики.[/quote]За протокола : В нито една столица на бивши югорепублики метрополитени няма , но пък и самите столици не си заслужава да се употребяват като нарицателно , защото изглеждат много по-добре от София
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Sev написа:
              а недоволните, които не искате се задоволявате с огризки - защо стоите в страната?за да имате за какво да се оплаквате? или защото в "уредените" страни няма срещу какво да мрънкате?или да не се върнете с подвита опашка?
              Ха, брат, ако съм искал много отдавна да съм изчезнал - имам близки хора в Белгия, Дания, Италия, Германия, Англия, включително и САЩ - просто не ме кефи идеята да бягам от проблемите! Ако отида там ще знам за какво работя, ще знам за какво давам всяка стотинка, ще имам права и ще живея в пъти по-спокойно (умишлено не казвам по-добре, а по-спокойно) отколкото тук, но просто не искам да напускам родното си място, роднини, приятели, познати, работа.... прогонен от банда "политизирани" мошеници.... стари, нови, все едни и същи Примирявам се и продължавам напред с надеждата, че някой ден ще получим поне една десета от това, което заслужаваме, защото съгласи се с мен - народа ни заслужава много повече и може да го постигне, ако получи шанс

Коментар

така де, ама се опитвате на бялото да кажете черно
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами, не точно.....По-скоро питам, защо има само черно и къде е бялото?

Коментар

Kuku написа:
                    Ами, не точно.....По-скоро питам, защо има само черно и къде е бялото?
                    очернено е, много ясно...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз ако бях на управляващите, щях да направя всички хранителни стоки 100лв килото. Кренвирши? Сто кинта. Хляб? Сто кинта. А ако някой протестира щях да му казвам ееееееее, стига очерня....Все пак, тая схема работи с инфраструктура, що да не работи и с кренвирши?!

Коментар

ls1 написа:
                        Градски, ама ние си избрахме който кмет казаха от ГЕРБ. И ко? Нищо. Зеро. 0. Виж столичани как първо им правят, а после гласуват за правача, а при нас обратното - гласувайте за правача, па може и да ви оправи. На, оправи ни...
                        Той "вашият" кмет е като фурнаджийска лопата. Обръща се натам, накъдето му е удобно "Нашият" и той е от ГЕРБ, ама си го преизбрахме с над 70% гласове и ако на някой не му харесва Бургас, то явно нещо му хлопа
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Mupo написа:
                          Добре, ама кое вече е център?
                          Защо се хващаш за израза... Ако приемем че център са жълтите павета пак имаш около 15-20мин с кола до там...В много европейски столици летищата са на няколко км извънграда, какво остава за център...

Коментар

Уреден град не се става само с метро. Досега не ми посочихте по-неуредена столица от София.Неразумно е да сравнявате метра на над 50 години с нашето.Колко били нови... ми стари ли да са Някой ми споменава че било зле в Барселона, Лисабон - и двете метра са доста по-стари от нашето, но с нищо не са по-лоши. Поне по линиите които аз съм ползвал там. Будапеща май беше спомената - само да уточня, че тяхното метро е най-старото на континента...Добре де, харесвайте го, щом ви кефи. Всеки си има разбирания. Но не ни убеждавайте в неща, които и ние сме виждали с очите си
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не казвам, че не е гот. Гот е ама, докато БВП на България се прави в основен процент в София, ще е така. Както каза Kuku всичко е очернено. Сега за пример давам Ломско шосе. За чии у* от 3 платна за 10 метра се събират в едно? Там оставям всеки път безмълвен. Хубаво, ама лайняно. Тапата я преместиха с 10 метра. Магистрала Люлин същата работа, магистралата свършва почти в две платна със сфетофар. Това са безумия. Иначе ок, нужно е. Ама направете го като хората. Иначе се получава като оня виц - "... кеф ама почти ..."

Коментар

НЕма угодия... Много ли беше хитро как магистралата свършваше в кръговото...Миналата седмица започнаха продължение на мигистрала Люлин и направа на ново кръстовище... И на мен ми иска всичко да стане изведнъж, но нещата си имат естествен ход... В случая(не претендирам за достоверност) идеен проект, проектиране, кандидатстване за финансиране, обществени поръчки, строеж... Всичко това изисква време и усилия...

Коментар

Working...
                                X