Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес пускат втория лъч на метрото в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес пускат втория лъч на метрото в София

Друже , карикатурата съм я виждал в италиански сайт ....навсякъде се патърка и мърка срещу правителствата
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Днес пускат втория лъч на метрото в София

Аз не съм сигурен, че ме разбирате правилно - нямам нищо против метрото, спортната зала, магистралата и т.н.....Имам против бездействието по други въпроси.За това и не съм съгласен, че трябва да се започне от маловажните проблеми.Ако градския транспорт е адекватен, ако регулирането на движението е съобразено с обстановката, ако пътищата съответстват на нужното за безпроблемно пътуване състояние, ако има обособени зони за паркиране из града - със сигурност на никой няма да му липсва метрото.А кое е по-лесно за правене? Метрото или другите неща?Ако републиканската пътна мрежа е разширена и ремонтирана, на никой няма да му липсва магистрала. Кое е по-лесно и по евтино за правене?Ако се обособят и развият спортни школи за насърчаване на подрастващи спортисти и развиване на съществуващите, никой няма да мисли за спортни зали. Кое е по-лесно и евтино за правене?На края, но не на последно място, ПАК ще попитам, какво пречи стоителството на метро и магистрала, на борбата с престъпността и корупцията, на образованието, на здравната система и прочие.... ?! Защо едното може да се направи, а другото не може? Кое е по-лесното за правене?

Коментар

Кики, пишеш глупостиколкото и да е адекватен и регулиран градския транспорт в град като София, никога няма да може да се сравни с метроколкото и да са равни и разширени междуградските пътища никога няма да се сравнят в магистралане винаги по-евтиното е по-добро (ти защо не си купуваш евтини коли, а два пъти си купи кола от магазина )а и щом све се хванали на хорото на ЕС, поне да ползваме парите които ни се полагат по оперативните програмитакива праграми има - таки ползваме, останалите неща с наши средства на този етап
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Кики, нищо не пречи да се правят и другите неща, ама те са по трудни Там е проблема.Искат мислене и напъване, както и правене на неща в разрез с БГ манталитета - т.е. непопулярни, разбирани само от хората, които мислят с главите си. Никое правителство не иска такъв автогол, особено в края на мандата си. Освен това възможността за комисиони е много по-малка, отколкото при строителството - там хем е голям лапаница, хем става лесно -казва се, проектира се, изпълнява се...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Има една поговорка : Каквото повикало такова се обадило!За да има нормална държава трябва и ние да се държим като нормални граждани! Малко извън темата, но мисля че е подходящо след прочетените няколко поста!
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Сериозен съм.В момента съм горд с това, което се строи, и ако съм на мястото на политиците, които са отговорни, и аз ще се хваля.Така се става политик, и така се говори. Което си осрал - под килима, което си направил - на паметник!Бил съм по чужбина доста, да, и да ви кажа, има по-неуредени столици от нашата. Но не искам да се срамувам като ни идват гости.Все едно в къщи да ти е мръсно и да си поканеш гости. И те да са доволни че идват.Видях много неща тези години, от 90та насам, и виждам как се променя София всеки ден.И аз съм се возил години на 204 и на тролеи икарус, на 30 години автобуси, със смачкани амортисьори, и никакво парно зимата, и с неотварящи се прозорци лятото.Я ела сега се повози на новите тролеи шкода, или на 204 мерцедес.Така, както виждам в момента София, никога не е била!Дреме ми за неуспехите на правителството, искам просто следващото да се опита да надскочи това!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                Сериозен съм.В момента съм горд с това, което се строи, и ако съм на мястото на политиците, които са отговорни, и аз ще се хваля.Така се става политик, и така се говори. Което си осрал - под килима, което си направил - на паметник!Бил съм по чужбина доста, да, и да ви кажа, има по-неуредени столици от нашата. Но не искам да се срамувам като ни идват гости.Все едно в къщи да ти е мръсно и да си поканеш гости. И те да са доволни че идват.Видях много неща тези години, от 90та насам, и виждам как се променя София всеки ден.И аз съм се возил години на 204 и на тролеи икарус, на 30 години автобуси, със смачкани амортисьори, и никакво парно зимата, и с неотварящи се прозорци лятото.Я ела сега се повози на новите тролеи шкода, или на 204 мерцедес.Така, както виждам в момента София, никога не е била!Дреме ми за неуспехите на правителството, искам просто следващото да се опита да надскочи това!
                Много добре казано.
                Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

GTipo написа:
                  Така, както виждам в момента София, никога не е била!
                  И аз така както виждам Варна никога не е била, ама в лошия смисъл. Пък същите управляващи като в София, избрани от нас и т.н. Що тъй?Не се заяждам, но е много обидно ресурса на държавата да се харчи предимно за столичани, или пряко - в града им, или косвено - магистрала до морето плюс облагородяване на къмпинг Бургас.

Коментар

Ааа 74 къде го забрави?и 73 има там.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Няма смисъл....Докато се задоволявате с огризки, никога няма да ви се даде повече.Точно на това разчитат и управляващите..... дълги години наред

Коментар

Метрото няма да оправи никога инфраструктурата в София по една единствена причина - след 4 години, ще е малко. Хората ще продължават да прииждат, бидейки настанявани във вече санираните затво... така де апартаменчета, претъпкан градски транспорт и т.н. В момента "нашите" политици плуват, ама къде?!?! Ник’ва визия в бъдеще. Като гледам скоро, ще почнат да го мислят ден за ден ...

Коментар

GTipo написа:
                          Бил съм по чужбина доста, да, и да ви кажа, има по-неуредени столици от нашата. Но не искам да се срамувам като ни идват гости.
                          Може ли да споменеш две поне? Защото ползваш множествено число, та ако не те затруднявам, ще ми е интересно да знам кои са по-неуредени от нашата.Разбира се, предполагам, че като разумен човек, няма да споменеш столици на преживели война бивши югорепублики.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

София например има един много голям плюс в сравнение с много други европейски столици, литещето е изключително близо до центъра.

Коментар

Добре, ама кое вече е център?

Коментар

Ако движението беше добре регулирано, ако имаше достатъчно паркинги, ако републиканската пътна мрежа беше обновена и разширена както каза колегата горе...ето какви щяха да са коментарите...1. Паркинги правят...хората на запад имат метро и не им се налага да си бутат колите никъде само като ходят някъде на пикник...Българска работа2. Тръгнали старите пътища на по 100 години да разширяват и обновяват...хората на запад магистрали строят та се не спират тука пътища разширяват...Българска работа...Хора угодия няма...че столицата ни и държавата ни не са цвете за мирисане е факт...!!! НЕОСПОРИМ...Но това не означава, че трябва да наплюваме и малкото което е направено...А и за да не излезе, че защитавам някоя партия...все ми е тая кой ще управлява...просто искам да виждам някакви резултати...както в случая или по-добри...Ще ме извинявате ама ако видите как изглеждат половината от метростанциите и мотрисите примерно в Мюнхен...е да ви кажа аз лично се ГОРДЕЯ с нашите...Да не говорим за метрото в Будапеща...незнам дали някой се е возил там, но за мен да се кача на онези увеселителни влакчета в щатите ми е по безопасно...А относно уредени столици...Рим е един страхотен град...невероятен с много история и култура...но нулева уреденост на трафика...дупки в изобилие...и мръсотия до безобразие в по голямата част от града...Будапеща...малко по чиста като че ли...трафика...става...но пак София ми допада повече...Сравнено пък с някой от нашите редици...Букурещ...хаха София е на светлинни години...Там предполагам доста от вас са били...и знаят какво е мизерно околовръстно и трафик и всичко...Лисабон...пффф освен събота и неделя другите дни е АД...супер малоумни светофари...безумно паркирали шофьори...супер куц градски транспорт...Българска работа...отново...ту му млякото горещо, ту пък друго нещо...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X