muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното тъпо решение 30 км в Градовете и други ограничения
Collapse
X
-
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
Re: кола
kluchar написа:Ако стане такова движение тогава сигурно ще се кара с 1 км в час а хората се си седят къщиFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Re: Поредното тъпо решение 30 км в Градовете и други огранич
kluchar написа:А легналите полицай с височина 7.5 см та тава за някой коли е много и винаги може да си счупат картера или нещо по окачванетоhttp://dnes.dir.bg/news/skorost-legn...-11893123?nt=4
Коментар
-
ls1 написа:А, не ми се вярва да е баш така, остричко в средата. Най-вероятно тези 7.5см ще се качват за половин метър, после 3м равно, и накрая половин метър слизане, например.
Коментар
-
Ако имаш предвид написаното в новината, пак го прочетох внимателно, но освен тези изисквания -"Изпъкналите изкуствени напречни неравности могат да се изработват от асфалтобетон, бетон, паваж, каучук, неопрен, полиуретан или от друг строителен материал, но височината на неравността трябва да е 7,5 см, а ширината й - над 4 м. ", никъде не пише наклона колко да е, и тези 7,5см в коя част се достигат, в над 4м широкия "полицай".Мисля си, че самото допускане да се произвеждат от коренно различни материали вече не ги прави "стандартни"- напр. единия от паваж, а другия от неопрен - направо със сертификат по ISO...?!?!?
Коментар
-
Ами като мярка срещу скъпия бензин и,за да не ви глобяват за превишена скорост правите следното:1.Качвате жената и тъщата в колата2,След 100 метра спирате и сваляте тъщата да бута.3,Като жена ви започва да опява"Горката мама е болна и неможе.....,сваляте и нея да и помагаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
И сега скоростта в жилищните райони на градовете е 30 или 40.Лично аз съм ЗА такова ограничение, но не и по основните булеварди на градовете и преминаващите през села главни пътища. Там да го върнат на 60 км/ч. Особено в такива участъци на булевардите, които преминават през промишлени зони, където на практика в по-голямата част от денонощието няма пешеходци.Относно легналите полицаи - в Ямбол например наскоро направиха някои от пешеходните пътеки повдигнати, долу горе както е описано. Преминават се много по-леко от разни конуси, пластмасови и гумени ленти и др.
Коментар
-
Много са тия 30 км/ч! Трябва да е 20 км/ч, защото състоянието на някой улици не позволява повече, а и едва ли някой има желание да си остави носача или поне шарнира в някоя дупка/трап.Трябва обаче да се внимава, защото ако скоростта падне на 5 км/ч ще има "глоби". Ако обаче слезете и бутате колата, глобата ще е символична от 2 до 5 лв. и ще съответства на билетчето/входната такса за фитнес залата.От тук се налага извода, че нацията ще укрепне и ще стане по-здрава, а парите за лечение ще намалеят. По този начин ще се появи възможност да се прехвърлят голяма част от парите в НЗОК за намаляване цената на горивата.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:И сега скоростта в жилищните райони на градовете е 30 или 40.Лично аз съм ЗА такова ограничение, но не и по основните булеварди на градовете и преминаващите през села главни пътища. Там да го върнат на 60 км/ч. Особено в такива участъци на булевардите, които преминават през промишлени зони, където на практика в по-голямата част от денонощието няма пешеходци.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар