Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното тъпо решение 30 км в Градовете и други ограничения

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    muns61 написа:
    30 км/ч ми харесва, ще мога да се бръсна в движение, а не само да пия бира!
    E това е лафа за сега в темата.... Не се притеснявайте. Като беше казал Б.Б. "че то някой не може да сложи и 3-та на магистралата...за това го правим 140" сега ще каже " че то някой не може да сложи и 2-ра" ... ами като са му такива лобистите....
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

    Коментар


      #17
      кола

      Вместо да гледат как да оправят движението те гледат как да пречат на движението Да направят естакади или подлези за хората по големите улици те правят улиците малки и с препятствия.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #18
        Re: кола

        kluchar написа:
        Ако стане такова движение тогава сигурно ще се кара с 1 км в час а хората се си седят къщи
        Е как ще си седят в къщи като карат с 1 км/час. :D Това ми напомня на зората на автомобилизма когато пред автомобила трябвало да върви човек и да размахва фенер.Сега вместо фенер-знаме на ГЕРБ.
        Fiat Punto 1,1- 1996г.
        газ-бензин , "Lovato"

        Коментар


          #19
          Re: Поредното тъпо решение 30 км в Градовете и други огранич

          kluchar написа:
          А легналите полицай с височина 7.5 см та тава за някой коли е много и винаги може да си счупат картера или нещо по окачванетоhttp://dnes.dir.bg/news/skorost-legn...-11893123?nt=4
          При изисквана широчина от 4метра, то 7,5см ще е височината - в средата, като денивелацията започва от 0см и след 2м (повече от половината дължина на колата) е 7,5см. Няма да е като бордюр с правоъгълна форма.

          Коментар


            #20
            А, не ми се вярва да е баш така, остричко в средата. Най-вероятно тези 7.5см ще се качват за половин метър, после 3м равно, и накрая половин метър слизане, например.

            Коментар


              #21
              ls1 написа:
              А, не ми се вярва да е баш така, остричко в средата. Най-вероятно тези 7.5см ще се качват за половин метър, после 3м равно, и накрая половин метър слизане, например.
              :D Ето, че започват различните тълкувания. А сега, познайте колко еднакви и "стандартни" ще са препядствията в милата родина!

              Коментар


                #22
                Ти не си прочел внимателно. Точно там е работата, че въвеждат спецификации технически за тези легнали полицаи, каква дължина, какъв наклон, допуски и т.н., а не както досега всяка община както и кефне, то не бяха конусчета, то не бяха разни прагове, и какво ли не.

                Коментар


                  #23
                  Ако имаш предвид написаното в новината, пак го прочетох внимателно, но освен тези изисквания -"Изпъкналите изкуствени напречни неравности могат да се изработват от асфалтобетон, бетон, паваж, каучук, неопрен, полиуретан или от друг строителен материал, но височината на неравността трябва да е 7,5 см, а ширината й - над 4 м. ", никъде не пише наклона колко да е, и тези 7,5см в коя част се достигат, в над 4м широкия "полицай".Мисля си, че самото допускане да се произвеждат от коренно различни материали вече не ги прави "стандартни"- напр. единия от паваж, а другия от неопрен - направо със сертификат по ISO...?!?!?

                  Коментар


                    #24
                    Ами като мярка срещу скъпия бензин и,за да не ви глобяват за превишена скорост правите следното:1.Качвате жената и тъщата в колата2,След 100 метра спирате и сваляте тъщата да бута.3,Като жена ви започва да опява"Горката мама е болна и неможе.....,сваляте и нея да и помага
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

                    Коментар


                      #25
                      Продавам колите и се мятам на Кулулото(колелото)

                      Коментар


                        #26
                        И сега скоростта в жилищните райони на градовете е 30 или 40.Лично аз съм ЗА такова ограничение, но не и по основните булеварди на градовете и преминаващите през села главни пътища. Там да го върнат на 60 км/ч. Особено в такива участъци на булевардите, които преминават през промишлени зони, където на практика в по-голямата част от денонощието няма пешеходци.Относно легналите полицаи - в Ямбол например наскоро направиха някои от пешеходните пътеки повдигнати, долу горе както е описано. Преминават се много по-леко от разни конуси, пластмасови и гумени ленти и др.

                        Коментар


                          #27
                          Май ще трябва да продавам стилото, или да го скопявам, щото въобще не се усещам с колко карам.С това ограничение явно и с колелото ще ме спират за превишена скорост.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                          Коментар


                            #28
                            Много са тия 30 км/ч! Трябва да е 20 км/ч, защото състоянието на някой улици не позволява повече, а и едва ли някой има желание да си остави носача или поне шарнира в някоя дупка/трап.Трябва обаче да се внимава, защото ако скоростта падне на 5 км/ч ще има "глоби". Ако обаче слезете и бутате колата, глобата ще е символична от 2 до 5 лв. и ще съответства на билетчето/входната такса за фитнес залата.От тук се налага извода, че нацията ще укрепне и ще стане по-здрава, а парите за лечение ще намалеят. По този начин ще се появи възможност да се прехвърлят голяма част от парите в НЗОК за намаляване цената на горивата.
                            Няма начин да няма начин!

                            Коментар


                              #29
                              Има коли - има проблем, няма коли - няма проблем.

                              Коментар


                                #30
                                Immortal написа:
                                И сега скоростта в жилищните райони на градовете е 30 или 40.Лично аз съм ЗА такова ограничение, но не и по основните булеварди на градовете и преминаващите през села главни пътища. Там да го върнат на 60 км/ч. Особено в такива участъци на булевардите, които преминават през промишлени зони, където на практика в по-голямата част от денонощието няма пешеходци.
                                Точно така трябва да стане, но в жилищните райони да е 20-30 а по останалите булеварди....... 40-50км/ч.60км си е висока скорост, ако има много трафик и всеки фучи с 60 ще трябва на пълна газ да се включваш в движението.........

                                Коментар

                                Working...
                                X