Апарата е Pentax, тип "сапунерка", но ако ремонта е на разумна цена, ще се прави. Изпуснат е на пясък и сега изписва някакъв "Lens Error" на дисплея, явно се е надраскала лещата. Въпроса е къде има сервиз в София, защото никога досега не съм се интересувал (въобще не разбирам от фотоапарати, на мен снимките с такъв за 200 и 2000лв ми изглеждат еднакво :D ), а се оказва, че не са под път и над път като сервизите за телевизори или климатици например.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за фотоапарат
Collapse
X
-
Най-вероятно е влязъл пясък в обектива и е блокирал.Цената за подобен ремонт в Бургас е 50лв. със 3 месеца гаранция за ремонта.За София намерих това из нета-Сервиз
Коментар
-
Опитай тук ... два или три пъти съм се обръщал към тях и съдействието е пълно.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
В Пазарджик има сервиз, в който ремонтират и фотоапарати. Барабар с телевизори (оторизиран сервиз са на Филипс и Самсунг), перални, касетофони... Няколко пъти съм си имал вземане-даване с тях - справят се. Намира се на "Руски", малко след бившото читалище (сега е фитнес), ако идваш от "Стамболийски".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Фотоапарата е на сестра ми, тя е питала в едно от фототата в Пазарджик, там и казали, че няма сервиз в града и ако им го остави ще го пращат в София някъде си. Та затова съм го взел с мен, да не се разправям и с куриери. Засега ме упътиха към един ъндърграунд сервиз за ламборгинита и ферарита при фотоапаратите, да видим дали ще искат да обърнат внимание на моето фиатче :D Навсякъде прочетох положителни отзиви за тях, пък да видим.ZENTEXСофия, Младост 1, бл. 25, вх. 3тел. 0888972776, zentex@abv.bg
Коментар
-
seninkn написа:Zentex ще оправят сапунерката, това е сервиз за фото техника, доказан в др. форум със същото съкращение ФФ Фото-Форум.нет, препоръчвам и аз, въпреки че не ми се е налагало да го ползвам
Коментар
-
zaio написа:"Купи си апарат за около 200-300 лева, ползвай го докато му е гаранцията и след това може да го удариш от стената и да си вземеш друг."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар