van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил
Collapse
X
-
Yavor написа:....
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Преди сякаш по ми харесваAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Днес си оправих шоф. сенник напук на мненията в Алфа форума за непоправимост стана като нов отивам да сменя перата на чистачките, че и те как замазват само.... Мисля, че нормално се изпоти, в понеделник като я взех докато сложа транзитките станах вир вода , в Габрово заваля поройно и застудя много бързо, дано ми върви по вода. Вчера като видях какво ми представлява поленовия филтър, оха черен като циганин беше станал.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Kuku написа:Сподели как ремонтира сенника?--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Ей мислех, че няма да забележите грешката в заглавието Много електроника бре, спирам и дърпам ръчната да отворя гаража и гледам изписва на дисплея дръпната ръчна или ниско ниво сп. течност, голяма работа, жалко че се чете само като е хладно, но ще му намеря майстора на това дисплейче--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
van_dal написа:Ей мислех, че няма да забележите грешката в заглавието Много електроника бре, спирам и дърпам ръчната да отворя гаража и гледам изписва на дисплея дръпната ръчна или ниско ниво сп. течност, голяма работа, жалко че се чете само като е хладно, но ще му намеря майстора на това дисплейчеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар